Jump to content

vag2616

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vag2616

  1. Ανακάλυψα δύο προβλήματα και τις λύσεις τους. 1. Όταν πατάς το πλήκτρο της έντασης, δεν βγαίνει το βελάκι. Η λύση δεν είναι η επανεκκίνηση αλλά βάλτε να παίξει μουσική (ή πάρτε τηλέφωνο) και πατήστε το πλήκτρο ήχου. 2. Η μπροστινή κάμερα δεν ανοίγει. Η λύση, διαγράψτε κάποια 3η εφαρμογή κάμερας.
  2. Μπορώ να πω πως με είχατε τρομάξει με τα bugs της έκδοσης 6. Αλλά τελικά την εγκατέστησα. Και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. 1. Περίπου 20% επιπλέον μπαταρία από οτι με την 5.1 2. Το Bluetooth συνδέεται σε δευτερόλεπτα 3. Έχω την εντύπωση πως οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα... Υ. Γ. Κάποιος ρωτούσε για το WiFi γιατί συνδέεται όταν ανοίγει την οθόνη και δεν είναι μόνιμα. Εγώ διαπίστωσα πως είναι θέμα ισχύς σήματος. Αν δεν έχει καλο σήμα ξεσυνδεεται για να μην καταναλώνει μπαταρία.
  3. Γεια σε όλους! Έχω το κινητό απο την αρχή του έτους σχεδόν. Έχω την 5.1 και είμαι ευχαριστημένος. Μου ήρθε ειδοποίηση για 5.1.1 και κολλάει στο installation. Βγάζει το android με τριγωνακι και error. Δοκιμασα wipe cache, και πλήρη ξεφορτηση μπαταρίας (χαζό; Ισως... Αλλά έτσι έλεγε ενα site.). Να κάνω update δεν μπορώ. Αν δεν κάνω μου βγάζει συνέχεια την υπενθύμιση για update. Τι να κάνω; Θέλω να κάνω root και κοντευω να γίνω προγραμματιστης...
  4. Προσωπικά είχα θέματα με την αναβάθμιση, αλλά διεγραψα οποία εφαρμογή παρεμβαίνει στη λειτουργεία του συστήματος. Π.χ. greenify, ds battery, task killer. Και από τότε όλα καλά. Σε
  5. Κανένα πρόβλημα με την 5.0.1 . Όλα ρολόι!
  6. vag2616

    Doogee DG800

    Καταρχήν να απαντήσω σε όσους ρωτάνε αν αξίζει. Για τα λεφτά του είναι φοβερό! Η κάμερα πολύ καλή (και η μπροστινή φοβερή ποιότητα) εκτός από το βίντεο. Για απλή χρήση είναι ότι πρέπει. Για πιο σύνθετη χρήση θα αντεπεξέλθει χωρίς lag αλλά.... θα ρουφήξει την μπαταρία και θα ζεματίσει από πίσω ο επεξεργαστής. Έκανα ροοτ σήμερα με το kingo root. Για όποιον θέλει να μάθει πως.... θα τον απογοητεύσω. Μάλλον στην τύχη το κατάφερα. Πάντως γίνεται σε fast boot mode και βλέπει το κινητό σαν htc (?).
  7. vag2616

    Honor 3C

    Γεια σε όλους! Διάβασα αρκετές σελίδες από το φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα.... θέλω να το πάρω για την γυναίκα μου (τώρα αν θα παίζω και εγώ κανένα παιχνιδάκι....). Αξίζει; Για απλή χρήση τηλεφώνου, διάρκεια μπαταρίας, κανένα facebook/viber. Ή θα πρέπει να είμαι συνεχώς στο ψάξιμο με ρομ που δεν κολλάνε, υποστήριξη ελληνικών, ρουτ και τρέχα γύρευε.... .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Έχω την aosp (j-team) και έχω και εγώ πρόβλημα με το youtube.
  9. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος... ανέβασα ένα απλό βίντεο με την aosp 4.4.2. (j-team). Μια μέρα την έχω και είμαι ευχαριστημένος. Προς το παρόν όλα δουλεύουν (προς το παρόν...). Και τρέχει σε 1ghz.
  10. @erof4 Δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να σου απαντήσω, καθώς υπάρχουν με περισσότερη πείρα και γνώσεις για το θέμα. Ότι θα σου πω είναι εμπειρικό. Είσαι στην έκδοση 2.3. Πρέπει να διαλέξεις αν θα μείνεις στην 2.3 ή θα πας στη 4.1. Η 2.3 είναι πιο σταθερή και είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει ένα απλό τηλέφωνο και να μπαίνει που και που στο ίντερνετ. Η 4.1 είναι πιο εντυπωσιακή αλλά θα υπάρξουν φορές που θα θέλεις να το σπάσεις από τα νεύρα σου. Αν δεν θέλεις να χάσεις τα δεδομένα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις την αναβάθμιση μέσω kies (αλλά μόνο σε 4.1). Διαφορετικά βρίσκεις την τελευταία έκδοση 2.3 και την περνάς μέσω odin (Επειδή είναι 2.3 δεν χάνονται τα αρχεία σου παρόλο που το περνάς μέσω odin). Αν δεν ξέρεις πες μου να σου στείλω link.
  11. Μην το ματιάσω το κινητό, αλλά μετά την xxna1 έκδοση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ μόνο το greenify και δεν διαγράφω τα cache αρχεία. Επίσης διαπίστωσα ότι το gravity box δημιουργεί προβλήματα.
  12. Για όσους έχουν πρόβλημα με τα βίντεο, εγώ μια λύση βρήκα "ένα reboot την ημέρα το lag το κάνει πέρα" . Δοκίμασα διάφορα προγράμματα ώστε να ελευθερώνουν την μνήμη, να κλείνουν προγράμματα,.... αλλά τίποτα. Σαν το reboot δεν έχει.
  13. Να σας ρωτήσω... εσείς έχετε πρόβλημα με τα βίντεο από youtube; 'Όπου και να βάλω βίντεο (είτε στο app youtube, είτε στο broswer της samsung) το κινητό μου θα παγώσει (όχι απλά το βίντεο, το σύμπαν ολόκληρο παγώνει). Πρέπει να περιμένω λίγο και μετά συνεχίζει. Δεν φταίει το hd το δοκίμασα. 'Έχω την επίσημη xxna1. Καμιά ιδέα;
  14. Να υποθέσω cyx09 ότι μιλάς για το twin turbo engine. Έκανα unistall και δεν είδα διαφορά. Σημασία έχει ότι οι διεργασίες μειώθηκαν από 16 (που είναι το τυπικό όριο) σε 1. Πολλοί λένε ότι το android δεν δουλεύει σαν τον Η/Υ και ότι η ραμ πρέπει να είναι πάντα γεμάτη για να είναι πιο γρήγορο. Καλή η θεωρία, αλλά εγώ στην πράξη είδα ότι με 300mb ελεύθερη ραμ το κινητό πάει σφαίρα.
  15. Επειδή τελευταία με έπιασε η τρέλα μου. ... είδα οτι το κινητό μας εχει περίπου τα ιδια χαρακτηριστικά με το iphone 4s . Αλλά το iphone είναι πολυ πιο γρήγορο και με την ιδια ram παίζει παιχνίδια για πλάκα , που το δικο μας κινητο.... οπότε πηρα την απόφαση!1 Ξεκίνησα με την επίσημη ρομ και μετά έβαλα την kyrillos . 2 twin turbo engine. 3. Εννοείται titanium backup και greenify(οτι κινειται εκτελειται). 4 στις επιλογές προγραμματιστή, διεργασίες στο παρασκήνιο --> 1 , πάντα gpu και animation off. 5 οχι widget και ζωντανή ταπετσαρία. Αποτέλεσμα. .. 270mb ram συνέχεια ελεύθερα και απίστευτη απόκριση. Το beach buggy (οσοι το ξέρετε) παίζει σφαίρα.
  16. Γεια σε όλους! Έχω android samsung ace 2 και σκέφτομαι μήπως πάρω windows για πιο σταθερά. Αυτό το κινητό είναι το καλύτερο σε ποιότητα-τιμή (140 ευρώ). Καταρχήν αξίζει σαν κινητό; Ή πρέπει να πάω σε κάτι πιο ακριβό; Και μετά με φοβίζει το λογισμικό... θέλω και το gps, θέλω και τα παιχνιδάκια,... "και όλα αυτά δωρεάν! Γίνεται;" :D
  17. Για όποιον ενδιαφέρεται, τη λύση για το gps τη βρήκα εδώ. [url=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239713]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239713
  18. Έβαλα δοκιμαστικά την cm 10.1.Ολα καλά αλλά δεν δουλεύει το GPS. Το mireo δεν το ανοίγει και το navigon δεν βρίσκει τη θέση μου.
  19. Δεν έχω βάλει την cm10.1 για να συγκρίνω. Είχα και εγώ πρόβλημα με την 4.1 . Δοκίμασα πολλά (και όταν λέω πολλά, το εννοώ) . Κατέληξα στην έκδοση xxmf1 με rom kyrillos v8 και twin engine. Συνέχισα να έχω προβλήματα( εάν το κινητό μου έμενε πάνω από 1 με 2 μέρες ανοιχτό). Διαπίστωσα ότι κλείνοντας το supersu τα προβλήματα τελείωσαν. Εάν κολλάνε τα βίντεο στο κινητό προτείνω mobo player. Χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν λιγότερο τα προγράμματα της Samsung γιατί είναι τα πιο αργά και βαριά.
  20. Όποια έκδοση θέλετε, θα τη βρείτε στο sammobile. Πάτε στο firmwares επιλέξτε κινητό, χώρα κ.τ.λ. και μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε επίσημη έκδοση θέλετε (2.3, 4.1). Το κινητό σε έκδοση 4.1 είναι πιο λειτουργικό όσον αφορά την λειτουργία σαν απλό τηλέφωνο. Προσωπικά δεν είδα διαφορά στην μπαταρία, μόνο όταν πρόκειται για wifi πέφτει απότομα. Επίσης, εγώ είχα πρόβλημα με τα παιχνίδια. Στην 2.3 ήταν πιο ελαφριά και γρήγορα. Πρόσφατα όμως το έλυσα αυτό το πρόβλημα και το κινητό είναι στα καλύτερά του. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να ανεβάσω βίντεο στο youtube και να δώσω έναν οδηγό για το τι έκανα εγώ.
  21. Δεν έχω κάνει downgrade σε GB ποτέ για να σε βοηθήσω. Αλλά πιο πριν διάβασα ότι θες να κάνεις πάλι αναβάθμιση σε JB. Γιατί δεν το κάνεις κατευθείαν; Κατέβασε την rom της χώρας που θες και πέρνα την μέσω odin. Δεν ξέρω αν έχεις κάποιο λόγο που θες να το κάνεις με συγκεκριμένη σειρά.
  22. Έχει βάλει κάποιος από εσάς custom rom και ποια; Εκτός από Kyrillos ποια άλλη έχετε δει ελαφριά;
  23. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Αυτό είναι το βασικό πρόγραμμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Και αυτή είναι η συλλογή απο tweaks κ διάφορα άλλα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις τι κάνει το καθένα, αξίζει!
  24. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που αναφέρανε το xposed. Το κινητό το μεταμορφωσε έτσι ακριβώς όπως ήθελα. Προτείνω σε όσους έχουν την 4.1 να κάνουν root. Περάστε titanium backup και αδρανοποιηστε όλες τις άχρηστες εφαρμογές της Samsung. Με το greenify παγωστε τις χρήσιμες εφαρμογές που τρέχουν όποτε τούς καπνίσει. Κ με το xposed κάντε θαύματα! Εγώ έβαλα να κρατήσει το launcher στη μνήμη και έχει απόκριση όπως του iphone τολμώ να πω.
  25. 1. Βγήκε η γερμανική 4.1 έκδοση. Αν κάποιος διαπιστώσει ότι είναι καλύτερη από την αγγλική να μας ενημερώσει. 2.Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα 3d παιχνίδια στην xxmc8; Σχεδόν πάντα παγώνει το κινητό και θέλει επανεκκίνηση.
×
×
  • Create New...