Jump to content

DinoBird

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DinoBird

  1. Να μην το στειλω στο service τους? Βασικα η cosmote εχει service για τα εν λογω κινητα? Αμα εχει καλο service να το στειλω εκει.. Αλλιως το κανω μονος..
  2. Γεια χαρα, Ενα ωραιο πρωι σαν και αυτο ειχα τη συσκευη στα χερια μου και διαπιστωσα οτι δεν κλειδωνε με το power button του. Παταω δεν κλειδωνει η οθονη ξαναπαω τιποτα. Ε λεω κατσε να το κανω ενα restart. Το κλεινω βγαζωντας την μπαταρια αφου δεν λειτουργουσε το button και παω να το ανοιξω. Εκ τοτε δεν ανοιξε ποτε, το power button πεισμωσε και δεν θελει να λειτουργησει. Το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγυησης. Που μπορω να το διορθωσω? (το αγορασα απο Cosmote) Thank u
  3. Και γω αυτο νομιζω οτι ειναι το καλυτερο... Θα τα βρω καπου και θα τα δοκιμασω :) Ναι το ξερω οτι πολλα $ πανε στο name.. Αλλα ειναι το design, κτλ που τα κανουνε να διαφερουνε :shifty: Παντως αν εχεις να προτεινεις κατι αντιστοιχο tell me.. :happy:
  4. Γεια χαρα, Σκεφτομαι να αγορασω αυτα εδω τα headphones... Monster Beats Solo HD ControlTalk Οταν θα τα βγαζω απο το pc, θα μπορω να τα παρω μαζι οταν θα χρειαστουνε για να ακουω μουσικη απο το κινητο? Εννοω υπαρχει συμβατοτητα με τα Galaxy S..? Αν ξερεις καποιος ας μας πει.. Thank u :)
×
×
  • Create New...