Jump to content

amaefule

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

amaefule's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Δεν εχω κανει ποτε jailbreak.Τα shsh τα κρατησα με το tinyumbrella γιατι καπου διαβασα οτι η apple προκειτε να βγαλει την 4,2 και οτι ειναι καλο να τα κρατησουμε.ακολουθησα εναν οδηγω που βρηκα και το εκανα.Ελπιζω να ειναι και το jb τοσο ευκολο οσο λενε στους οδηγους.ευχαριστω πολυ και παλι.
  2. Παοδια συγμωμη αν γινω κουραστικος μα αυτα που θα ρωτησω αλλα ειμαι λιγο νεος στο θεμα jailbreak.Εχω ενα 3gs με 4,1 και baseband 05.14.02.Ειναι αγορασμενο απο wind και το χρησιμοποιω σε δικτυο wind χωρις κανενα προβλημα.να κανω αφοβα jailbreak με limerain η μπορει να εχω καποιο προβλημα με unlock?εχω κρατησει τα shsh της apple.χρειαζεται να κανω κατι αλλο?τις επαφες θα τις χασω?παιδια χιλια συγνωμη αν απαντατε για πολοστη φορα.
  3. παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος,εχω παρει ενα 3gs ενα μηνα τωρα και μολις το συνδεσα στο i tunes το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να του κανω update σε 4.0.2.Μπορω τωρα με καποιο τροπο να κανω jailbreak?
  4. Σκεφτομαι να κανω μια αγορα ενος smartfone.Γενικα ειμαι αρχαριος με αυτο το ειδος τηλεφωνων.ειμαι μεταξυ του i phone 3gs και του samsung galagy s.Βαση αυτων που εχω διαβασει εδω τινω προς το δευτερο.Μηπως μπορειτε να βοηθησεται την κατασταση με μερικα επιχειρηματα.Ευχαριστω.
  5. εχεις δικιο φιλε μου.μετα απο λιγες ωρες εφτιαξε.ευχαριστω πολυ.να εισαι καλα.
  6. παιδια θελω μια βοηθεια.εχω κανει τρεις φορτισεις πληρεις και τρεις αποφορτισεις.σε ολες τις περιπτωσεις αφηνα την μπαταρια να αδειασει πληρως.μολις το εβαλα να φορτισει για τεταρτη φορα και αναψε παρατηρησα οτι φαινεται στο βαθος της οθονης το ειδωλο απο το background που εχω βαλει και τρεμοπαιζει.το ιδιο συμβαινει σε ολες τις οθονες του κινητου.Δοκιμασα να αλλαξω το φοντο και ενω το εκανα συνεχιζει να φαινεται το ειδωλο απο το παλιο φοντο.εχει κανεις καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...