Jump to content

panos270974

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos270974

  1. Σαφώς και αλλάζει, πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο στα εξουσιοδοτημένα για εκτίμηση κόστους. Το "γυαλάκι" πάντως δε νομίζω να έχει πάνω από 0,05 του δολαρίου.
  2. Καλημέρα. Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Περισσότερες ρυθμίσεις -> Tethering και φορ. σημ. πρόσβασης και το ενεργοποιείς. Κάνεις πάλι ένα "κλικ" πάνω στο πράσινο Ι (που δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο το tethering) και σου ανοίγουν οι επιλογές σύνδεσης για σύνδεση του υπολογιστή σου καθώς και το passkey. Σχετικά με τον πάροχο: Και οι 3 πάροχοι προσφέρουν πακέτα σύνδεσης μόνο για Internet, έχω χρησιμοποιήσει Vodafone και WIND (κυρίως). Το πιο οικονομικό στην δική μου περίπτωση (με WIND) ήταν όμως να ενεργοποιήσω το Internet σε ήδη υπάρχουσα κάρτα (κόστος 5€ για έναν μήνα και 1 GB αντί για καινούργιο πακέτο με τιμή 15€ επίσης για έναν μήνα). Υποθέτω την ίδια επιλογή θα έχεις και απ' την Cosmote, δες λίγο στο site τους πως μπορείς να ενεργοποιήσεις το Internet σε prepaid κάρτα που ήδη έχεις. Το πιο πιθανό είναι ότι μπορείς να το κάνεις στέλνοντας απλά ένα sms.
  3. Σύμφωνα με τον έλεγχο συμβατότητας που κάνει το Play Store, είναι, το εμφανίζει ως συμβατό. Αν δεις τις απαιτήσεις της εφαρμογής όμως γράφει "Η εφαρμογή απαιτεί έκδοση λογισμικού 4.2 (Jelly Bean) ή νεότερη." Και τα σχόλια των περισσότερων χρηστών λένε ότι δεν παίζει σε 4.0.4 & 4.1.
  4. Για το πρώτο: α) Για τις ενημερώσεις του τηλεφώνου: Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες συσκευής -> Ενημέρωση λογισμικού -> Μόνο Wi-Fi. β) Για όλες τις άλλες εφαρμογές: Μπαίνεις στο Play Store -> Ρυθμίσεις -> Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών -> Αυτόματη ενημέρωση μόνο μέσω Wi-Fi. Για το δεύτερο, πρέπει να κάνεις root.
  5. Καλησπέρα. Σ' εμένα δεν πείραξε τίποτα απ' την κάρτα μνήμης. Είχα μεταφέρει το Twitter, το Skype και τους χάρτες, όλα εξακολουθούν να παίζουν κανονικά. Με την αναβάθμιση χάνεται το root και πρέπει να το ξανακάνεις, εγώ το έκανα κυρίως για να δώσω SU rights στο Clean Master (και να διαγράψω τις περιττές εφαρμογές) και για το Faster GPS. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- TPH = Portugal http://forum.xda-developers.com/wiki/Csc
  6. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι το ΑΤΟ (που σημαίνει Αυστρία, αν δεν κάνω λάθος).
  7. Σ' εμένα δουλεύει κανονικά με το SuperSU, για δοκίμασε με το συγκεκριμένο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 4.0.4, αν εννοείς αυτό.
  8. Και δεν δουλεύει ο οδηγός root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767 .... EDIT: Τελικά δούλεψε
  9. Καλησπέρα, καλή χρονιά. Στο ricardo μπορείς να δεις τι τιμές παίζουν.
  10. Καλησπέρα, δοκίμασε στο ricardo.
  11. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο σε είχα ρωτήσει, για την εξέλιξη. Αν δεν κάνω λάθος όμως (έχω φύγει πλέον απ' τον χώρο), βάσει πολιτικής DOA οφείλουν να σου αντικαταστήσουν τον πομποδέκτη (tranceiver) με καινούργιο, εφ' όσον αυτό έφταιγε.
  12. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο για την χρήση που το θέλεις, καλύτερο από άλλα δίκαρτα. Είναι VFM για την κατηγορία του.
  13. Καλησπέρα φίλε μου. Το myf2g δεν είναι συμβατό με την ταμπλέτα, μόνο με τηλέφωνα. Αν χρειάζεσαι μετρητή χρήσης για data (υποθέτω ότι αυτό θέλεις), μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή "Broadband Control" της WIND.
  14. Για το θέμα των ακουστικών: "All you get is a charger and a USB cable for tethering your Galaxy S Duos to your computer. The only good news is that the charger has its own wiring and doesn't need the USB cable, so you can keep one at home and the other at your office. Of course, you should keep in mind that retail package contents are market-dependent." Το δικό μου το αγόρασα πριν 2 περίπου μήνες απ' το Public και είχε ακουστικά, όπως και φίλου μου το αγόρασε απ' την WIND. Για τον φίλο που το αγόρασε απ' το Bird: Ενημέρωσέ μας για την διαδικασία του service, αν μπορείς και θέλεις.
  15. Ξέρεις καλύτερο δίκαρτο κοντά στην τιμή του;
  16. Υπάρχουν στο ebay, ψάξτο με περιγραφή "PU Leather Flip Battery Back Case Cover for S7562". Αγόρασα μία σκούρα μπλέ (στο χρώμα του S-IΙΙ) με 6.70 pounds (ο πωλητής ήταν στην Αγγλία), την παρέλαβα χθες και ήταν σε original Samsung packaging (μέχρι και ελληνικά είχε στην πίσω πλευρά!) και είχε δώρο μία καλή ζελατίνα οθόνης και ένα άθλιο πανάκι για την οθόνη. Η μόνη διαφορά που είχε από αυτήν της φωτογραφίας είναι ότι τα γράμματα δεν ήταν λευκά αλλά γκρι, οπότε είναι πιο διακριτική.
  17. Ποιο ρούτερ έχεις; Αν έχεις το Gennet (μαύρο, τετράγωνο), πιθανότατα είναι το γνωστό πρόβλημα με το wi-fi του συγκεκριμένου μοντέλου.
  18. Ομοίως, κανένα πρόβλημα. Το έχω πολύ λιγότερο καιρό από 'σένα, κατέβασα όλες τις εφαρμογές που είχα και στην προηγούμενη συσκευή μου, έκανα όλες τις ενημερώσεις των εφαρμογών και δεν έχω κανένα πρόβλημα και -μην το ματιάσω- δεν έχω κανένα κόλλημα. Στην συσκευή έχω μονίμως ανοιχτό το wi-fi, έχω ενεργοποιήσει το Power saving μόνο για την οθόνη και όλα είναι μια χαρά.
  19. Καλησπέρα. Είχα android συσκευή άλλου κατασκευαστή, έχοντας αγοράσει χάρτες και ΡΟΙ της Mireo. Ενεργοποιώντας S7562, κατέβασα πάλι την εφαρμογή απ' το play store και πήγα να κάνω restore χρησιμοποιώντας φυσικά το ίδιο Google account με το οποίο είχα κάνει την αγορά. Η εφαρμογή φυσικά αποθηκεύθηκε το τηλέφωνο αλλά για τους χάρτες, ΡΟΙ και φωνές με ΡΩΤΗΣΕ που θέλω να αποθηκευθούν, επέλεξα την εξωτερική κάρτα μνήμης και αποθηκεύθηκαν μια χαρά. Σημειώνω ότι δεν είμαι root.
  20. Σιγά που δεν σηκώνεις και αντίρρηση. Υπάρχουν χρήστες με διαφορετικές ανάγκες από σένα. Υποστηρίζεις την Κινεζιά και δεν σηκώνεις αντίρρηση για το 7562. :X
  21. Πέρασα πριν 10 περίπου ημέρες την LPG που πρότεινε ο Tyxerakias, ακολουθώντας ακριβώς τα βήματα. Μετά από 10 ημέρες, νομίζω ότι μπορώ να γράψω ασφαλείς εντυπώσεις: 1) Η αναβάθμιση είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή με τα βήματα που προτείνει ο Tyxerakias (Τhank you, BTW). 2) Είχα την επίσημη 3.2 και πήγα στην LPG. 3) Δεν έχω δει σημαντικές διαφορές στην μπαταρία. Θα τις χαρακτήριζα ως μικροδιαφορές, αναμενόμενες από ένα νεότερο λειτουργικό. 4) Η ταμπλέτα συνολικά συμπεριφέρεται καλύτερα. Νομίζω ότι αν βάζαμε δίπλα-δίπλα ένα Ρ7500 με 3.2 και ένα με 4.0.4, μπορεί κάποιοι (κι εγώ) να νομίζαμε ότι είναι διαφορετικό μοντέλο. 5) Η μόνη "σημαντική" διαφορά που έχω δει είναι στον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει boot. Ασήμαντο θέμα αλλά μόνο αυτό που έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής.
  22. Δεν το βρήκα πουθενά σ' ελληνικό κατάστημα. Δες εδώ: http://www.ebay.com/itm/16GB-10-Google-Android-4-0-IPS-Capacitive-Screen-Tablet-PC-Dual-Cam-Bluetooth-/221177885399?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item337f3ab2d7 Υπάρχει αλλά είναι ακριβό συνολικά (τιμή αγοράς + μεταφορικά). Πάντως μπορείς να βρεις σχετικά φθηνό bluetooth keyboard + dock...
  23. Πάρε ένα τηλέφωνο στην Omnitech (210 66 19 010) και ανέφερέ τους το πρόβλημα. Αν φταίει η μπαταρία, μπορούν να σου την αντικαταστήσουν.
×
×
  • Create New...