Jump to content

panos270974

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panos270974

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 27

panos270974's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σαφώς και αλλάζει, πάρε καλύτερα ένα τηλέφωνο στα εξουσιοδοτημένα για εκτίμηση κόστους. Το "γυαλάκι" πάντως δε νομίζω να έχει πάνω από 0,05 του δολαρίου.
  2. Καλημέρα. Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Περισσότερες ρυθμίσεις -> Tethering και φορ. σημ. πρόσβασης και το ενεργοποιείς. Κάνεις πάλι ένα "κλικ" πάνω στο πράσινο Ι (που δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο το tethering) και σου ανοίγουν οι επιλογές σύνδεσης για σύνδεση του υπολογιστή σου καθώς και το passkey. Σχετικά με τον πάροχο: Και οι 3 πάροχοι προσφέρουν πακέτα σύνδεσης μόνο για Internet, έχω χρησιμοποιήσει Vodafone και WIND (κυρίως). Το πιο οικονομικό στην δική μου περίπτωση (με WIND) ήταν όμως να ενεργοποιήσω το Internet σε ήδη υπάρχουσα κάρτα (κόστος 5€ για έναν μήνα και 1 GB αντί για καινούργιο πακέτο με τιμή 15€ επίσης για έναν μήνα). Υποθέτω την ίδια επιλογή θα έχεις και απ' την Cosmote, δες λίγο στο site τους πως μπορείς να ενεργοποιήσεις το Internet σε prepaid κάρτα που ήδη έχεις. Το πιο πιθανό είναι ότι μπορείς να το κάνεις στέλνοντας απλά ένα sms.
  3. Σύμφωνα με τον έλεγχο συμβατότητας που κάνει το Play Store, είναι, το εμφανίζει ως συμβατό. Αν δεις τις απαιτήσεις της εφαρμογής όμως γράφει "Η εφαρμογή απαιτεί έκδοση λογισμικού 4.2 (Jelly Bean) ή νεότερη." Και τα σχόλια των περισσότερων χρηστών λένε ότι δεν παίζει σε 4.0.4 & 4.1.
  4. Για το πρώτο: α) Για τις ενημερώσεις του τηλεφώνου: Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες συσκευής -> Ενημέρωση λογισμικού -> Μόνο Wi-Fi. β) Για όλες τις άλλες εφαρμογές: Μπαίνεις στο Play Store -> Ρυθμίσεις -> Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών -> Αυτόματη ενημέρωση μόνο μέσω Wi-Fi. Για το δεύτερο, πρέπει να κάνεις root.
  5. Καλησπέρα. Σ' εμένα δεν πείραξε τίποτα απ' την κάρτα μνήμης. Είχα μεταφέρει το Twitter, το Skype και τους χάρτες, όλα εξακολουθούν να παίζουν κανονικά. Με την αναβάθμιση χάνεται το root και πρέπει να το ξανακάνεις, εγώ το έκανα κυρίως για να δώσω SU rights στο Clean Master (και να διαγράψω τις περιττές εφαρμογές) και για το Faster GPS. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- TPH = Portugal http://forum.xda-developers.com/wiki/Csc
  6. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι το ΑΤΟ (που σημαίνει Αυστρία, αν δεν κάνω λάθος).
  7. Σ' εμένα δουλεύει κανονικά με το SuperSU, για δοκίμασε με το συγκεκριμένο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 4.0.4, αν εννοείς αυτό.
  8. Και δεν δουλεύει ο οδηγός root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767 .... EDIT: Τελικά δούλεψε
  9. Καλησπέρα, καλή χρονιά. Στο ricardo μπορείς να δεις τι τιμές παίζουν.
  10. Καλησπέρα, δοκίμασε στο ricardo.
  11. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο σε είχα ρωτήσει, για την εξέλιξη. Αν δεν κάνω λάθος όμως (έχω φύγει πλέον απ' τον χώρο), βάσει πολιτικής DOA οφείλουν να σου αντικαταστήσουν τον πομποδέκτη (tranceiver) με καινούργιο, εφ' όσον αυτό έφταιγε.
  12. Μια χαρά είναι το τηλέφωνο για την χρήση που το θέλεις, καλύτερο από άλλα δίκαρτα. Είναι VFM για την κατηγορία του.
  13. Καλησπέρα φίλε μου. Το myf2g δεν είναι συμβατό με την ταμπλέτα, μόνο με τηλέφωνα. Αν χρειάζεσαι μετρητή χρήσης για data (υποθέτω ότι αυτό θέλεις), μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή "Broadband Control" της WIND.
  14. Για το θέμα των ακουστικών: "All you get is a charger and a USB cable for tethering your Galaxy S Duos to your computer. The only good news is that the charger has its own wiring and doesn't need the USB cable, so you can keep one at home and the other at your office. Of course, you should keep in mind that retail package contents are market-dependent." Το δικό μου το αγόρασα πριν 2 περίπου μήνες απ' το Public και είχε ακουστικά, όπως και φίλου μου το αγόρασε απ' την WIND. Για τον φίλο που το αγόρασε απ' το Bird: Ενημέρωσέ μας για την διαδικασία του service, αν μπορείς και θέλεις.
×
×
  • Create New...