Jump to content

tigio13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    923
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tigio13

  1. Το διάβασα χθες και ξενέρωσα. Είναι η πρώτη φορά που κρατάω κινητό 4 χρόνια και ο λόγος που πρέπει να το αλλάξω είναι ότι δε θα πάρει άλλα updates. Εύκολα κρατούσα αυτό το κινητό μέχρι να χαλάσει και να είναι ασύμφορη η επισκευή του. 

    Θα το κρατήσω σίγουρα 4-5 μήνες ακόμα αλλά μετά πρέπει να ξεκινήσω αναζήτηση. 

    Έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το fold αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο τηλέφωνο και δεν ξέρω αν θα βολέψει. 

    • Like 1
  2. 20 ώρες πριν, galactob said:

    Μπορεις κ απο την εφαρμογη μουσικής της samsung να πατησεις στις 3 τελείες την ωρα που ακους ενα τραγουδι σου κ να του πεις να το βαλει για ηχο κλησης ή ειδοποίηση κ εχει κ καποιες εξτρα λειτουργίες π.χ. απο που να ξεκιναει το τραγουδι κτλ

    Πολλές καινούριες πληροφορίες. Ευχαριστώ θα το δω κάποια στιγμή. 

  3. Αυτό ήταν, ευχαριστώ. Έβαλα τον ήχο στο φάκελο του notification και καπάκι τον εμφάνισε στους ήχους των ειδοποιήσεων. 3 χρόνια + μετά έμαθα πως αλλάζει ο ήχος στις ειδοποιήσεις. 

    Που είναι οι καιροί του note 2 που κάθε βδομάδα βάζαμε και νέα ρομ??? 😉😉

  4. Μήπως δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να κάνω? Θέλω να βάλω έναν ήχο δικό μου που να χτυπάει όταν έρχονται sms. Με τον δικό σου τρόπο δε βρίσκω επιλογή να βάλω κάποιο δικό μου ήχο. Εκτός αν δεν καταλαβαίνω εγώ κάτι. 

  5. Τα έκανα όλα αυτά που λες και όταν φτάνω στα νέα μηνύματα οι επιλογές που έχω είναι : η επιλογή ήχου που έχω κάνει για τα μηνύματα από τις ρυθμίσεις, αθόρυβο και όλοι οι προεγκατεστημενοι ήχοι του κινητού για ήχο μηνυμάτων. Δεν έχει κάπου επιλογή πρόσθεση νέου ήχου. 

  6. Έχω κλείσει αισίως 3 χρόνια με το κινητό.Κάποια στιγμή(γύρω στο 6μηνο) μου έβγαλε και μένα το εν λόγω πρόβλημα. Νομίζω πως έχει να κάνει με κάποιο  θέμα στο software.Μετά από κάποιες μέρες σταμάτησε να το κάνει και έκτοτε ειναι μια χαρά.

     

     

  7. Καλησπέρα 2.5 χρόνια μετά την αγορά έχω θέμα με το σήμα τις τελευταίες μέρες. Έχω μόνιμα από 0 έως 2 γραμμές. Ποτέ παραπάνω. Ξέρετε αν φτιάχνεται με κάποιο τρόπο και με τι κόστος? Έχει τύχει σε άλλον? 

  8. On 1/4/2022 at 9:57 ΠΜ, vaggos13 said:

    Εγώ το έχω σχεδόν 2μιση χρόνια και δεν κωλώνει πουθενά. Θα το αλλάξω μόνο όταν παραδώσει πνεύμα.

    Και που να πάω; Πλέον η αγαπημένη μας Samsung εδώ και καιρό μας έχει αφαιρέσει την microsd στα flagship κινητά της.

    Κινητό με μνήμη 512GB οριακά με καλύπτει.

    Με βλέπω με midrange με κάρτα μνήμης...

    Μία από τα ίδια και εγώ. 11/19 το πήρα 12/512 και αν δεν παραδώσει πνεύμα δεν πρόκειται να το αλλάξω. Ήταν να πάω σε s22 ultra αλλά η μη ύπαρξη sd + τα προβλήματα που διάβασα εδώ και γενικότερα με απέτρεψαν από την αγορά. 

    Το καλό είναι πως 2.5 σχεδόν χρόνια μετά βγάζει εύκολα την μέρα η μπαταρία και γενικότερα δεν έχει θέματα. 

    Μαζί με το s7 edge είναι τα κινητά που έχω ευχαριστηθεί όσο κανένα άλλο. 

  9. 53 minutes ago, Nikos_Mpl said:

    Κοίτα, εγώ που ανέφερα ένα drain δε σημαίνει ότι έχει θέμα το κινητό, μπορεί να φταίει η συσκευή ή το cloud που έχω για back up.  Το ανέφερα να δω αν έχει άλλος παρόμοιο θέμα αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξει, δεν παίζει να μείνει με 20% drain. Τώρα το ότι βλέπω μια γενική πτώση στην αυτονομία του αυτό ίσως είναι και placebo σε σχέση με την αρχική μου εικόνα αλλά θα το παρακολουθώ και θα ενημερώσω. 

    Γενικά το τηλέφωνο αξίζει με 1000 αν έχεις να τα δώσεις βέβαια. 

    Εγώ αυτό κάνω τα τελευταία χρόνια. Παίρνω μια ναυαρχίδα της samsung, το κρατάω 2-3 χρόνια και παίρνω πάλι το καινούριο. 

    Εννοείται πως το ότι είπα για την μπαταρία δεν αναφερόμουν μόνο σε σένα. Σε μια βόλτα στο reddit βρήκα battery issues, performance issus lag issues και κάποια άλλα που δε θυμάμαι. Για νέο κινητό δεν τα λες και λίγα. + του ότι είχα κακή εμπειρία στην 1η μου επαφή με το κινητό έδεσε. 

    Γιαυτό ρώτησα πιο πολύ εδώ, εσείς που το έχετε και θεωρώ πως είστε αντικειμενικοί να μου δώσετε μια πιο πλήρη εικόνα της συσκευής. 

    Τα λεφτά τα έχω να τα δώσω, κατά πόσο αξίζει να κάνω την μετάβαση δεν ξέρω από το note 10 plus. 

    • Like 2
  10. Καλησπέρα, εγώ είμαι κάτοχος ενός note 10 plus εδώ και 2.5 χρόνια. Πραγματικά το τηλέφωνο είναι βράχος. Ακόμα και τώρα με τόσα updates που έχει πάρει και μετά από 2.5 χρόνια αδιάκοπης χρήσης πάνω 5-8 % μπαταρία δε χάνει ποτέ το βράδυ. Ήταν ελάχιστες οι φορές που χρειάστηκε να κάνω κάποιο restart για κόλλημα του κινητού. 

    Όλα αυτά τα γράφω γιατί έλεγα να κάνω μια ανανέωση και να πάρω το s22 ultra. Πήγα προχθές στα public να το δω από κοντά και όταν άνοιξα την κάμερα κόλλησε το σύμπαν. Χρειάστηκε να κάνω restart στο τηλέφωνο για να στρώσει. Μου φάνηκε τραγικό σε ένα τηλέφωνο που δεν έχει δουλέψει καν, δεν έχει φορτωθεί με εφαρμογές να τρώει τόσο καλό κρασαρισμα. 

    Έψαξα λίγο και διαπίστωσα πως γενικά πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι δεν έχουν και πολύ καλή εμπειρία από το συγκεκριμένο κινητό. 

    Την αναφορά που έκανα στην μπαταρία του δικού μου κινητού στην αρχή είναι λόγω του ότι διάβασα την τελευταία σελίδα και είδα πως κάποια παιδιά έχουν θέματα.

    Επειδή δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλο το τοπικ, όσοι το έχετε αγοράσει είστε συνολικά ικανοποιημένοι από το τηλέφωνο? 

    • Like 2
  11. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το κινητό μου και αν κάποιος έχει xbox και έχει χρόνο θα ήθελα να με βοηθήσει. 

    Όταν συνδέω το κινητό μου με την κονσόλα απομακρυσμένα δε δουλεύουν όλα τα κουμπιά του controller. Με οποιοδήποτε άλλο κινητό και να συνδεθώ είναι όλα μια χαρά. Δοκίμασα και σε xbox one s και σε xbox seires x με το ίδιο αποτέλεσμα. 

  12. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα s7 edge και μάλλον το μπρικαρα...

    Ας τα πάρουμε από την αρχή ομως.

    Είχα βάλει custom rom και ήθελα να την αλλάξω να βάλω κάποια άλλη.

     

    Προσπάθησα χωρίς να διαβάσω και πολύ να βάλω τη superman. Δεν άλλαξα τίποτα, απλά την πέρασα από πάνω.

     

    Από ότι κατάλαβα μετά μάλλον είχε πιο πρόσφατη έκδοση android. Μετά από ψάξιμο προσπάθησα να του αλλάξω από οντιν bootloader αλλά πάντα fail έβγαζε.

     

    Μπήκα sammobile και κατέβασα την τελευταία επίσημη, την πέρασα μέσω οντιν αλλά πάλι λούπες έκανε.

     

    Ενώ ξανά πέρασα τον τελευταίο twrp δεν με βάζει με τίποτα σε recovery μόνο σε download mode.

     

    Υπάρχει κάτι να κάνω να ξανά ασχοληθώ ή να το κάνω σουβερ???

  13. Καλησπέρα τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Με το που βγάζω το πενάκι μου βγάζει μήνυμα πως έχει απενεργοποιηθει (το πενάκι) και να το βάλω πάλι στη θέση του για να συνδεθεί. Το βάζω, βγάζει μήνυμα πως συνδέθηκε και καπάκι με το που το βγάζω μου πετάει άλλο μήνυμα πως το πενάκι έχει πολύ λίγη μπαταρία 1%. Ξέρει κανείς τι έχει πάθει και αν είναι κάποιο θέμα που λύνεται χωρίς να πάω service?
  14. Σε ευχαριστώ είχα πολύ καιρό που τα είχα φτιάξει στο δικό μου και δεν τα έβρισκα. Γενικά το τηλέφωνο στο 2ωρο που πέρασα για να το σεταρω μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά και στην κάμερα. Μια θήκη λείπει μόνο και είναι έτοιμο.
  15. Καλησπέρα πήρα και εγώ σήμερα το κινητό δώρο στη γυναίκα μου. 2 ερωτήσεις έχω να κάνω για αρχή.

    1. Στην αναγνώριση προσώπου υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μη χρειάζεται μετά να κάνεις και slide για να μπεις στο μενού?

     

    2. Στη φόρτιση υπάρχει κάποια ρύθμιση να μην υπάρχει το μήνυμα που σου γράφει μόνιμα το ποσοστό?

     

    Sorry αν έχουν απαντηθεί αλλά είναι πολλές οι σελίδες.

×
×
  • Create New...