Jump to content

dimoukos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimoukos

  • Ημ. Γέννησης 19/06/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dimoukos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να κάνω αντίγραφο ασφαλείας μέσω smart switch απο υπολογιστή και μου πετάει μήνυμα "ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SMART SWITCH ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ". Απο κατω μου γραφει αναμονη για αποκριση απο τη συσκευη σας. Δεν μου πεταει τπτ η συσκευη.. κανω restart και υπολογιστη και κινητο και παλι τπτ με αποτελεσμα να μην κανει backup.. Oλ αυτα μετα την αναβαθμιση σε android 6 και αναβαθμιση στο smart switch.. μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω..
  2. Για οσους εχουν Γερμανικο Vodafone σημερα ηρθε νεο update (μετα το marshmallow) 13,8 mb πιθανον για διορθωσεις...
  3. Nαι μου εχει ερθει η πρωτη σε γερμανικο Vodafone γυρω στα 1,3 giga και σημερα μου ηρθε και δευτερο με 13,8 mb
  4. Πρώτη εμπειρία από android 6.0.1 σε galaxy s6. το κινητό πετάει.. η RAM δεν ανεβαίνει πάνω από 57%.. μικρά lags στο scroll των ρυθμίσεων αποτελούν παρελθόν. Αλλαγές στα εικονίδια και χρώμα στο banner που ενεργοποιούμε wi-fi, δεδομένα κτλ. ταχύτερο ξεκλείδωμα με δακτυλικά. Στην έξυπνη διαχείριση>μπαταρία>γρήγορη ενσύρματη φόρτιση ορίζεις εσύ αν θες αργή ή γρήγορη φόρτιση με τον fast charger. Γρηγορότερη φόρτωση σελίδων στο browser. Αυτά ανακάλυψα μέχρι στιγμής.
  5. Μόλις μου ήρθε update Marshmallow σε Galaxy S6 VODAFONE Γερμανίας
  6. Παρακαλω τη βοηθεια σας! Σημερα πηγα καπου και χτησιμοποιησα GPS με ανοιχτο 4G. το κινητο ζεσταινοταν ενω παντα ηταν κρυο. απο κει κ επειτα πιανει με το ζορι 4G σπιτι μου και στη δουλεια μου και οταν παω να μπω σε μια σελιδα μου το ριχνει 3G και GPRS.. εχω galaxy s6.. να φοβαμαι τα χειροτερα? χαλασε η κεραια???? Να σημειωσω οτι γινεται τρελο battery drain....
  7. Mια ερώτηση παρακαλώ! Σας βγάζει οτι το app της Alpha Bank καταναλώνει αρκετή μπαταρία? Τι κάνω σ αυτή τη περίπτωση? Μου το πετάει συνεχώς ως ειδοποίηση στα στατιστικά της μπαταρίας.
  8. Μετά από 1 μήνα χρήσης του galaxy s6 μπορώ να πω πως είναι ότι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Η μπαταρία μου τα χαλούσε στην αρχή αλλά όσο και αν φαίνεται παράλογο για κάποιον άλλο χρήστη, μετά από 1 μήνα στρώσιμο η μπαταρία μου έχει κρατήσει μέχρι και 33 ώρες. Προτείνω τα εξής.. 1. Το βάζω για φόρτιση όταν η μπαταρία πάει στο 22%. 2. το φορτίζω κλειστό το βράδυ. 3. Έχω κάνει βελτιστοποίηση σε όλες τις εφαρμογές, εκτός απο fb, messenger, viber (γενικώς σε σόσιαλ μίντια για να μου έρχονται ειδοποιήσεις). 4. Φωτεινότητα περίπου στο 35% με τικαρισμένο το αυτόματο. 5. Δεν το φορτίζω με τον fast charger παρά μόνο αν θέλω να βγω και τελειώνει η μπαταρία. Το φορτίζω με το φορτιστή του LG G3 και κάνει 3 ώρες για πλήρη φόρτιση ενώ είναι κλειστό. Αυτά από θέματα μπαταρίας. Ένα πράγμα που με στεναχώρησε ήταν ότι προχθές που το άνοιξα για κάποιο λόγο μου είχαν διαγραφεί όλες οι φωτό χωρίς αιτία. Κατασκευή άριστη. Ταχύτατο. Κάμερα και επεξεργασία φωτογραφίας αντάξια μιας ναυαρχίδας. Ελπίζω να βοήθησα.
  9. καλησπερα, Μου ηρθε προ ημερων μια αναβαθμιση 5mb μαλλον για το Galaxy Apps. Kαταλαθως πατησα το back και δεν μου τη ξαναεμφανισε με αποτελεσμα να μη μ αφηνει να μπω στο καταστημα θεματων. Γνωριζει καποιος επι του θεματος? Ευχαριστω.
  10. Μου ηρθε ενα notification για μια ενημερωση 5Μb. Μου ελεγε οτι ειναι υποχρεωτικο. Πατησα το "back" κ εξαφανιστηκε. Πηγα στις ενημερωσεις λογισμικου και μου λεει δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Πηγα και στο Galaxy Apps και κει απολυτως τπτ. Εχω το S6 vodafone γερμανικο. Ξερει κανεις κατι γι αυτο? Ευχαριστω.
  11. Καλησπερα! Χθες μου εβγαλε μια αναβαθμιση απο το Google Play στο Συστημα Android Webview και απο τοτε νιωθω χλιαρη τη πλατη κατω απο τη καμερα και μου καταναλωνει παραπανω μπαταρια. Εχει καποιος τα ιδια συμπτωματα? Ευχαριστω.
  12. Μολις ελαβα τη v10h(213,90MB) για 32αρι. Λεει 1. Βελτιστοποιηση ισχυος 2.Εφαρμογες 3.Ιmproved Knock On Εντωπισε καποιος διαφορες με πριν?
×
×
  • Create New...