Jump to content

not123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by not123

  1. Εγώ τελικά πρόλαβα και το έκανα με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2065470 δεν ξέρω εάν έχει κάποια διαφορά εμένα μια χαρά μου φάνηκε :) Έχει βρει κανένας τρόπο να περάσουμε το allshare play της Samsung?
  2. Να ζητήσω συγνώμη εξαρχής που δεν βρήκα μόνος μου τον οδηγό αλλά είναι μεγάλο το φόρουμ... και να ενημερώσω πως μόλις πήρα το συγκεκριμένο μοντέλο μεταχειρισμένο μιας και με λίγο σκάλισμα κατάλαβα πως ο προηγούμενος έβαζε custom roms και δεν μπορώ να αναβαθμίσω παραπάνω από την 4,1,1 υπάρχει κάποιος οδηγός κάπου για να κάνω καθαρή εγκατάσταση την κανονική έκδοση του λογισμικού? και να σβηστούν ότι πιθανών έχει βάλει ο προηγούμενος χρήστης επάνω? Ευχαριστώ πολύ! -------------------------------------------------- Αριθμός μοντέλου Galaxy Nexus Έκδοση Android 4,1,1 Έκδοση βασικού φάσματος i9250xxlf1 Έκδοση Kernel 3.0.31-g6fb96c9 android-build@vpbs1) #1 SMP PREEMPT Thu Jun 28 11:02:39 PDT 2012 Αριθμός έκδοσης JRO03C.I9250XWLH2 --------------------------------------------------
  3. Βγήκε το αρχείο για φλασάρισμα με RSD τις official 4.0.4. για ελλάδα?
  4. Και μιας και λέμε για οθόνες έχω ένα Razr από τον Δεκέμβριο του 2011 και ένα ακόμα (της γυναίκας μου) από τον Απρίλιο του 2012. Στο δικό μου χθες το απόγευμα εμφανίστηκε μια μαύρη κηλίδα όσο μια γόπα τσιγάρου στο κέντρο περίπου τις οθόνης από αυτές που και καλά είναι της οθόνης και που όμως ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ με το καιρό...Εμένα το δικό μου γέννησε μια καινούρια πιο έντονη από τις υπόλοιπες που είχα και πιο μεγάλη... Θα το έστελνα για Service αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα βγάλω άκρη οπότε... Ενημερωτικά το κινητό ούτε χτύπησε ούτε έπεσε ούτε κάτι παράξενο.
  5. Δοκίμασες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?
  6. Κάτω από τις ρυθμίσεις/wifi/σύνθετα/Διατήρηση wifi κατά την ανδράνεια μήπως έαν αλλάξεις κάτι στρώσει? Πατά παρατεταμένα στο spacebar. Από εκεί βγαίνει το menu γλωσσών. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  7. Το παρακολουθώ αλλά φταίει ότι δεν έχω ιδιαίτερη εξοικείωση με όλα αυτά τα βάλε βγάλε! :( Εγώ θα περιμένω να βγεί τρόπος να το φλασάρω με RSD γιατί όλη την διαδικασία δεν θέλω να την ξανακάνω...
  8. Ακριβώς για το ίδιο ενδιαφέρομαι και εγώ. Με αυτή την διαδικασία είχα περάσει την προηγούμενη και θέλω να περάσω τώρα την official.
  9. Έχουμε δυο Razr, ένα εγώ και ένα η γυναίκα μου. Το δικό μου με Leak τις γυναίκας μου Official OTA. Το ίδιο καλά πάνε. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά...
  10. Α. Δεν έχω όμως την 672.180.41 αλλά την 672.180.39.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU που είχα βρεί από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4232534#post4232534 Τώρα τι κόλπο έκανα και έχω την "39" δεν ξέρω... ακόμα το ψάχνω! :lol::lol::lol:
  11. Εμένα με Sygic αγορασμένο δεν κατάλαβα κάποια διαφορά στο GPS το πληκτρολόγιο το έλυσα με το multiling που είναι free. Αν και η μόνη μεγάλη διαφορά είναι το swype gesture για την αλλαγή γλώσσας. Κατά τα άλλα νομίζω καλύτερο στο Overall με ICS.
  12. Πληροφοριακά εγώ έκανα επαναφορά εργοστασιακών και wipe data πρίν το update και με το που το άνοιξα την ξαναβρήκε την αναβάθμιση. Θα κάνω και μια επαναφορά μετά και έτοιμος. Βέβαια μπορεί να ήτανε και τύχη.
  13. Εγώ που έχω την 672.180.39.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU έχω χάσει κάποιο update? Από εδώ είχα βρεί τον οδηγό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4232534#post4232534
  14. Ξέρει κανείς κάποιο πληκτρολόγιο με το οποίο όταν πατάω δύο φορές γρήγορα κάποιο γράμμα π.χ. το α να μου το τονίζει αντί να γράφει δυο α στην σειρά? Το έκανε το razr μου με το stock πληκτρολόγιο και ήτανε πολύ βολικό. Τώρα χρησιμοποιώ το Multiling αλλά δεν βρήκα κάποια ρύθμιση.
  15. Τελικά είχα κακό otg η εφαρμογή παίζει μια χαρά με την stock 4.0.4. δοκίμασα με άλλο καλώδιο και όλα φίνα.
  16. Εάν δεν βιάζεσαι περίμενε να σου πω εάν θα δουλέψει αυτό που περιμένω επειδή το βρήκα σε καλή τιμή και από ελλάδα... λογικά αύριο παραλαβή.
  17. Εμένα δεν μου το αναγνώρισε με την official 4.0.4. γιαυτό ρώτησα πρίν αλλά μάλλον είχα κακό otg. Παρήγγειλα άλλο σήμερα και αύριο που θα το έχω θα ενημερώσω. Το otg σου το είχες ξαναδοκιμάσει με κάτι άλλο? Μήπως έχει καμιά παραξενιά εκεί...
  18. Εγώ πάντως είχα προλάβει και Service της Moto στη Θεσσαλονίκη... κοντά στο σταθμό ήταν...:p Και τότε είχα χαλαστεί πάρα πολύ που έκλεισε και είχε μόνο Αθήνα! Αλλά μιας και από εκεί όντως δεν υπάρχει χαΐρι μήπως μπορεί να μου δείξει κάποιος κανέναν οδηγό για να περάσω ICS σε Razr χωρίς root και καμία άλλη μοντιφιά με έκδοση 651.167.21.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU δηλαδή 2.3.6 και έκδοση φάσματος U_03.1C.91P, όπως αγοράστηκε δηλαδή... Ευχαριστώ!
  19. Μήπως μπορείς να μου πεις σε τι έκδοση είσαι?
  20. Είχα κάνει factory reset και wipe data cache πριν και ξανά factory reset μετά. Μάλλον κάποια εφαρμογή το προκαλεί.
  21. Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το Nexus Media Importer? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob21leXNvZnQubmV4dXN1c2IuaW1wb3J0ZXIiXQ.. Δείχνει να κάνει την δουλειά και γράφει πως κάνει για το Xoom. "Requires the following hardware: 1) An Android 3.2+ device. Examples include Google Nexus devices or the Motorola Xoom. 2) A USB OTG (On-The-Go) cable. Cost approximately $1 USD on Amazon), see screenshots for examples. 3) A USB Flash Drive or USB SD Card Reader and SD Card, see screenshots for examples." Ευχαριστώ!
  22. Με την 672.180.39.ΧΤ910.NonEIGSRetail.en.EU αυτό που παρατήρησα είναι πως κολλάει ανοιχτό το gps. Μένει στο status bar ανοιχτό το εικονίδιο του gps και υπάρχει μήνυμα που λέει: Ορισμός τοποθεσίας με GPS, το οποίο δεν μπορώ να σβήσω. Με restart φεύγει. Υπάρχει καμία λύση?
  23. Είχε συμβεί σε εμένα όταν το είχα πρωτοαγορασει στην αρχή και έβαζα εφαρμογές για δοκιμή να δω πως πάνε... θέμα software είχα εγώ μιάς και με επαναφορα έστρωσε. Μάλιστα στο δικό μου ξεθωριάζε και το χρώμα του wallpapaper σταδιακα.
  24. Παιδιά μπορώ να περάσω την ICS και το Leak Update σε κινητό που φοράει την έκδοση 651.167.21.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU όπως το πέρασα και στην 2.3.5? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...