Jump to content

mitsosmitsos

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitsosmitsos

  1. Εχω ενα Turbo-X ups 1000VA 600 Watt (μου το εδωσαν πριν δυο χρονια). Πανω στο ups εχω τον υπολογιστη μου με τροφοδοτικο 450 Watt, ενα φως γραφειου 13 Watt,τα ηχεια Logitech LS 21 και ενα ασυρματο τηλεφωνο Panasonic. Αν βαλω ενα τροφοδοτικο ειτε στα 550 Watt h 650 χρειαζομαι καινουριο ups με περισσοτερα watt?
  2. Ποια ειναι η γνωμη σας για το Aerocool VP650 650W και Thermaltake Berlin 630W?
  3. Στο αρχικο ποστ μου ειπα πως δεν θελω να ακουσω για Turbo-X. Μπορει ολα να φτιαχνονται στιν Κινα αλλα ειναι χαμηλη ποιοτητα σε ολα. Αυτο θα βγαζει 400-450 η και λιγοτερο.
  4. θα ήθελα πολυ αλλή δεν νομίζω οτι μπορώ. Είναι οτι έχω στον κουμπαρά μου
  5. Στο σπιτι μου εχουμε δυο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/router-access-points/D-Link-Wireless-N300-Repeater-DAP-1320.htm.
  6. Συμφωνα με τα παρακατω η GT 440 εχει TDP στα 65 βαττ και η MSI στα 95 βαττ. Αυτη που εχω τωρα θελει τροφοδοτικο στα 300 βαττ και η R7 500 βαττ. Για τροφοδοτικο ειναι καλυτερα 550 βαττ η 650? Σε λιγους μηνες θα παω σε 1150 απο 1156 και ο επεξεργαστης θα ειναι ο Intel Core i5 4440 http://www.techpowerup.com/gpudb/600/geforce-gt-440.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2733/msi-r7-260-oc-1-gb.html
  7. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Το συστημα μου ειναι 5 ετων (Δεκεμβριος 2009) και στην 4ετια οι μονες αλλαγες που εκανα ηταν η θηκη, ο δισκος σσδ και η καρτα γραφικων. Φετος δεν εχω κανει τιποτα. Η χρηση ειναι κυριος για παιχνιδια σε medium-high 1920x1080 και παιζω τα παιχνδια Euro Truck Simulator 2 και το American Truck Simulator οταν θα βγει. Το δευτερο θα βασιζεται πανω στην ιδια game engine. Αυτη τη στιγμη παιζω 1680Χ1050 high για να εχω περισσοτερα fps οσο μπορω. Η οθονη μου ειναι η LG IPS231και η αναλυση ειναι 1920Χ1080,
  8. Χρονια Πολλα και Χριστος ανεστη σε ολους! Εχω το παρακατω συστημα Corsair Carbide 400R Intel Core i5 750 2.67 Ghz χωρις oc και με τη ψυκτρα της Intel Foxconn P55MX Kingston 4GB DDR3 1333 Mhz 2X2 Samsung HD103SJ 1TB SATA2 Ocz Vector series 128GB Palit GT 440 1GB DDR3 Ενα DVD-RW Sony optriac δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο και τροφοδοτικο Premier 450W. Θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βαλω την παρακατω καρτα γραφικων η και ποια μπορω χωρις να αλλαξω τροφοδοτικο. Και αν γινεται να ειναι απο το Πλαισιο και μην μου πειτε Turbo-X γιατι εχω γνωστους και εχω ακουσει "ωραιες" ιστοριες. Η καρτα:http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-PCI-X-R7-260-1GB-GDDR5-OC.htm Και μια φωτογραφια απο το τροφοδοτικο μου:http://img22.imageshack.us/img22/3623/a2wf.jpg
  9. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Ναι και σε εμενα το κανει.Ποιο συγκεκριμενα οταν βγαζω φωτογραφιες το βραδυ (εχω βγαλει 3 με το Android 4.0.4) το φλας βγαινει αλλα ειναι πολυ σκοτεινες οταν παω να τις δω.Απο οτι εχω διαβασει σε forums της Sony η αναβαθμισει επηρεαζει την καμερα.
  10. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Το παλιο μου κινητο ηταν το Sony Ericsson ELM j10i2 και παιρνε τις κανονικες σιμ.Το Xperia P παινρει τις micro sim,και εγω δεν πηρα καινουρια οταν πηρα το κινητο μου.Εδωσα την κανονικη και μου την κοψανε.Απλα σκεφτομουν οτι μπορει να φταει η καρτα sim και γιαυτο το λογο δεν μπορω να το αναβαθμισω.Πρωτα πηρα την twin sim ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο και μετα εκανα την αναβαθμιση σε ICS
  11. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Καλημερα σας και Χρονια Πολλα Προχτες ειπα να συνδεσω το κινητο μου με τον υπολογιστη μου και το ετρεξα το Pc companion. Μου ειχε βγαλει αναβαθμιση οποτε την εκανα,και εκανα και ενα back up.Επισης να πω πως αγορασα μια καινουριο twin sim δλδ μια micro sim για αυτο που εχω τωρα και μια κανονικη για το παλιο κινητο μου. Καλα Χριστουγεννα σε ολα τα παιδια του φορουμ! :)
  12. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Εγω θα παω σε ενα καταστημα Cosmote η Γερμανος κα θα αγορασω μια καινουρια micro-sim θα την βαλω καιο θα δοκιαμσω να κανω update με τοους 3 τροπους.Επισης επικοινωνισα με εναν φιλο μου ο οποις μου ειπε γνωριζει και θα με βοηθισι.Αυτα απο εμενα.
  13. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Εγω σε ακουω απλα ειμαι θυμομενος επειδη δεν μπορω να το αναβαθμισω.Το οτι το κινητο μου ειναι Cosmote Branded Rom αυτο δεν το ηξερα ουτε η Cosmote μας το εχει πει.
  14. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Οταν αλλαξα κινητο δεν πηρα καινουριο καρτα sim μου την εκοψαν και ξαναπηρα την Cosmote και μου λενε οτι μπορει αυτο να φταιει και να πατε σε κανεναν καταστημα γερμανος η comsote και να παρετε μια καινουρια micro sim.Εγω αυτο θα κανω για αρχη και μετα βλεπουμε.Υπαρχει καπποις οδηγος σε αυτο το φορουμ γιατι ειμαι σχετικα καινουριος και δεν εχω μαθει το φορουμ.Αγορασα το κινητο αυτο λογο των specs του.Για το θεμα της μπαταριας το ηξερα οσο για το θεμα λειτουργεικου εκει δεν φανταζομουν οιτ θα γινοταν αυτο. Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας ΥΓ. Εσεις που με βοηθατε εχετε Cosmote η αλλη εταιρια?
  15. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Οπως ειπα και πριν θα παω σε ενα καταστημα γιατι απο το τηλεφωνο δεν βγαζω ακρη
  16. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Εποικινωνισα με την Cosmote και την Sony και μου ειπαν Cosmote:Δεν ειχει βγει ακομα η αναβαθμιση,δεν αχολουμαστε με λειτουργεικα Sony:Η αναβαθμιση γινεται διεθνως και εξαρταται απο την χωρα,τον παροχο και την συσκευη.Μου προτειναν να μην παω σε σερβις μονο στην περιπτωση που εχει βγει αλλα γινεται καποιο σφαλμα, και να ελεγχω σε ευδομαδια βαση μεσο του PC Companion. Δεν ξερω τι να κανω με αυτα που ακουω.Ωρες ωρες σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω κανενα που θα εχει Android 4.Εγω θα παω σε καταστημα Cosmote.Ποσο πια υπομονη θα κανω.Εκει που αλλοι θα εχουν 4.1 Jelly Bean εμεις θα εχουμε το "αρχαιο" 2.3.7?
  17. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Το Sony Xperia P ειναι το πρωτο μου κινητο smartphone.Μηπως να παω σε κανενα καταστημα Cosmote και να ζητησω μια καινουρια καρτα micro-sim μηπως και καταφερω να το αναβαθμισω?Επισης το Cosmote Branded Rom που λες ειναι η εφαρμογες που εχει και το σημα Cosmote myview που βγαινε οταν ανοιγω το κινητο?
  18. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Αυτο που μου λες το κατεβασα,μου το προτεινε ενας τεχνικος απο το κατασημα που πηρα το κινητο μου.Ναι εχει εφαρμογες της Cosmote προεγκατηστημενες.Οταν το ανοιγω μου βγαζει το σημα Cosmote myview.Επισης να πω οτι το προηγουμενο κινητο που ειχα,παιρνει καρτες sim της κανονικες,ενω το Xperia P εχει micro-sim και εδωσα την παλια μου και με ενα μηχανημα μου την εκοψε και την εκανε micro-sim.Λες αυτο να φταιει?
  19. mitsosmitsos

    Sony Xperia P

    Καλησπερα σας και καλη ευδομαδα! Αγορασα και εγω το Xperia P στης 25 Οκτωβριου αλλα οταν παω να κανω αναβαθμιση μου λεει οτι εχω το πιο ενημερωμενο.Εχω μιληση αρκετες φορες με τη Sony Mobile GR στο facebook,στο τηλεφωνο αλλα και με την εταιρια κιντης τηλεφωνιας που εχω η οποια ειναι Cosmote.Θεωρω απαραδεκτο αυτο που γινεται με την αναβαθμιση.Η ανακοινωση εχει βγει απο της 20 Αυγουστου και εχουμε φτασει 10 Δεκεμβριου και ακομα ειμαι με 2.3.7 6.0.B.3.184.Εδωσα 315 Ευρω για το κινητο και η απαντηση της Sony ειναι υπομονη και να ελεγχεται με το PC Companion.Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους αναβαθμισεις και ολοι βγαζουν το ιδιο πραγμα. Ειναι πολυ καλο κινητο και τα μονα αρνητικα που εχω ειναι η διαρκεια μπαταριας,καποια στιγμη δεν θα φτασει το storage και η μπροστινη καμερα η οποια θα μπορουσε να εχει αναλυση 1.3MP και οχι VGA.
  20. Υπεροχο δωρο!Μακαρι να το κερδισω μιας και εγω δεν εχω smartphone.Εδω και δυο χρονια εχω το Sony Ericsson ELM αλλα με την κρισοι δεν υπαρχουν εξτρα για αγορα smartphone.Καλη επιτυχια σε ολους! ΥΓ.Ειμαι καινουριος εδω και το site ειναι υπεροχο
×
×
  • Create New...