Jump to content

Peppy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Peppy

  1. Κ εγώ προτείνω κάτι σχετικό με φαγητό, αλλά έχω φίλο που άνοιξε πριν 2 μήνες Πρακτορείο ΟΠΑΠ και πετάει δηλαδή σας λέω για τρελά ποσά. Βέβαια το έχει ανοίξε σε πολύ καλό σημείο ανάμεσα σε τρία καφενεία. Πάντως είναι καλή επιλογή. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο που ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Κ ειδικά επαρχία που δεν έχουν τι να κάνουν είναι όλοι μέρα στο προ-πο!! Έχουν πέσει οι τιμές πολύ στις άδειες! Καλή τύχη πάντως σε ότι κ αν αποφασίσεις!
  2. Εγώ είμαι του ρομαντικού αλλά σε συνδιασμό με τη φύση! Πολύ ωραία έχουν φτιάξει τη Μαρίνα Φλόισβου τώρα που είναι καλοκαίρι, μια βόλτα αργά το βράδυ που δεν θα γίνεται πανικός, είναι ότι πρέπει! Επίσης για δυτικά προάστια, το πάρκο Τρίτση στο Ίλιον είναι πολύ καλό!
  3. Τι γίνεται Κωστή? Είχες κανένα νέο? Πάντως κ η δική μου γνώμη είναι πως λίγο ύποπτο μου ακούγεται! Ξέρουν όλοι ότι ο Έλληνας ψάχνει τον οποιοδήποτε τρόπο να φύγει για εξωτερικό κα προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν.:( Εγώ το έχω πάρει απόφαση και έχω αρκεστεί σε αυτά που έχω, στη χώρα μου και στη δουλειά μου, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο μελλοντικά. Και Pennsylvania παμε για διακοπές να μας φύγει η κάψα, και που ξέρεις μπορεί τελικά αλλιώς να το φανταζόμαστε και αλλιώς να είναι την πραγματικότητα!!
  4. Έλα μην με ξυπνάς...!! Ονειρεύομαι .... Βασικά, είναι μια φανταστική πραγματικότητα. Δηλαδή το έχω στο μυαλό μου σαν την τέλεια ζωή, όπου όμως μπορεί να μην ισχύει. Το θέμα είναι οτι έχω βαρεθεί την Ελλάδα, νομίζω οτι δεν έχει να μου προσφέρει κάτι. Επίσης πιστεύω οτι όλοι ξέρουν μόνο να κρίνουν εδώ! Είναι πολύ άσχημο να είσαι νέος, να έχεις όνειρα και να μην μπορείς να τα πραγματοποιήσεις! Αχ ποσό τυχερός μπορεί να είσαι. Δηλαδή δουλεύεις εκεί, έχεις το σπίτι σου, την οικογενειά σου, εντάξει ας μην έχεις σκύλο δεν πειράζει! Εγώ έχω γι'αυτο και τον βάζω στην φανταστική ιστορία μου ! Αχ Pennsylvania, hersey's να είχα τώρα ένα τσουβάλι kisses.. Σε παντρεύομαι αυτήν τη στιγμή κιόλας χαχα. Κ εσύ πόσα χρόνια είσαι εκεί ? Πως πήγες? Πως έκανες την αρχή ? Δεν ξέρω και την ηλικία σου βέβαια ώστε να συγκρίνω καταστάσεις. Επειδη δεν ξέρω από συζυτήσεις στο internet, μήπως είμαι έξω εντελώς από το θέμα "μετανάστευση στην Αμερική" ?? Μάλλον θα έπρεπε να ήμουν σε άλλο τύπου "Πως να πραγματοποιήσω το όνειρό μου" ??? !!
  5. Γεια σας, είμαι νέο μέλος εδώ και γενικά σε τέτοιου είδους δίκτυα.Το βρήκα μπροστά μου ψάχνοντας και σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω τίποτα εάν διατυπώσω κι εγώ τις ερωτήσεις μου όπως όλοι. Πάνω στο θέμα της Αμερικής λοιπόν, είμαι κ εγώ η κοπέλα που ονειρεύεται τοΑμερικάνικο σπίτι με κήπο, το σκύλο να αλωνίζει στο γρασίδι της αυλής, την ήρεμη εργασία χωρίς άγχος, την αγαπημένη οικογένεια και όλους τους γείτονες μαζί....(Σε ένα πιο ήσυχο μέρος τύπου Northampton Pennsylvania ή Springfield Illinois - όχι NY κτλ) Αλλά δυστυχώς είμαι απολύτως μόνη..Κ το μόνο που με νοιάζει είναι να πάω για πάντα στην Αμερική. Είναι όνειρο ζωής το σκέφτομαι και απλά κλαίω..Το μόνο που με κρατάει στην Ελλάδα είναι η δουλειά μου που για τις μέρες μας 1500ευρώ σαν μισθός στο χέρι είναι μια χαρά, αλλά και πάλι προτιμώ λιγότερα και στην Αμερική. Πνίγομαι όμως, δεν ξέρω τι να κάνω δεν ξέρω από που πρέπει να αρχίσω. Δεν ξέρω καν τι είναι η βιζα και η πράσινη κάρτα, αλλά αν δεν κάνω το μοναδικό μου όνειρο πραγματικότητα θα σκάσω. Μόνο στην Γερμανία πήγα μια φορά και αυτό μια ταυτότητα έδειξα και τέλος... Στο τέλος θα πάω παράνομα να ησυχάσω.. Δηλαδή νοιώθω ότι γεννήθηκα για να ταιριάξω εκεί και μόνο.Μπορεί να το καταλάβει κανείς αυτο? Έχει κάποιος άλλος τόσο έντονο το συναίσθημα?
×
×
  • Create New...