Jump to content

gemis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gemis

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Διαβαζω εδω και καμια ωρα τις συνομιλίες και μπορώ να πω οτι δεν εχω καταλαβει τιποτα και έχω χιλιομπερδευτει .ειναι σαν να διαβαζω κινεζικα.. ολα αυτα επειδη δεν ειμαι της τεχνολογίας για αυτό.. ενοητε οτι δεν φταίει κανείς σας. Εχω το XT 910 με την 4.0.4 επανω το είχα πάρει απο media m. Εχω κανει την τελευταία αναβάθμιση που εχει βγει και εχει εδω και κανα τρίμηνο το κινητο τα εχει παιξει και ειμαι ετοιμος να το σπασω.. τρεμοπαιζει οποτε μπαινω γενικα στο μενού κολαει απιστευτα και τωρα τελευταια οταν παιρνω τηλ. Αναβοσβηνει ενα κοκκινο τετραγωνο γυρω γυρω απτην οθονη. Οτι ναναι κανει.. εχω κατεβασει το clean master και μου δειχνει οτι η μνημη ειναι συνεχεια πανω απο 80% τρεχουν διαφορα προγράμματα τα οποία τα σταματαω και μετα ξεκινουνε πάλι .μπορειτε να μου πειτε τι να κανω μπας και το σωσω?
  2. καλησπερα!αξιζει τελικα η αναβαθμιση σε isc εχω διαβασει εδω μεσα πολλα προβληματα που εχουν δημιουργηθει μετα την αναβαθμιση. μηπως να την αφησω στην 2.3.6 για σιγουρα;ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα και δεν πολυασχολουμαι κατι factory reset και τετοια δεν τα καταλαβαινω τι ειναι και πως τα κανουμε;μετα απο αυτο που πρεπει να ειναι επαναφορα δεν χανονται οι επαφες?
  3. καλησπερα ειμαι και εγω ενας καινουριος κατοχος xt910 .. με ποιο τροπο μπορω να παιρασω τις επαφες απο το παλιο μου sony sto xt910. δεν τις δεχεται ομαδικα μεσω bluetooth μονο μια μια..
×
×
  • Create New...