Jump to content

O_Pateras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About O_Pateras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

O_Pateras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. @Starenios Τελικά θα καταλήξω στο Sharp που είναι και πιο καλαίσθητο από πλευράς σχεδιασμού, άρεσε και στη γυναίκα μου...σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου, όταν το παραλάβω και το εγκαταστήσω θα σου γράψω και τις πρώτες εντυπώσεις μου!:) Και πάλι ευχαριστώ...:thanks: Υ.Γ επειδή μόλις έπεσα πάνω σε αυτά που λες εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74434&page=143 ήθελα να ρωτήσω αν αυτό που πρότεινες : http://www.skroutz.gr/c/407/klimatistika.html?keyphrase=Mitsubishi+SRK-63ZK-S έχει τους εξωτερικούς αισθητήρες όπως το 63ZE-S ή όχι(το θεωρώ καλό spec).
  2. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το κλιματιστικό θα μπει ακριβώς απέναντι από τις πόρτες των δωματίων όπως ανέφερα και πιο πάνω οπότε το ρεύμα αέρα θα κατευθύνεται άμεσα προς τα δωμάτια...εννοείται πως δεν θα έχει την ίδια θερμοκρασία ή ταχύτητα με το σαλόνι που θα βρίσκεται ακριβώς από κάτω αλλά δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η καλή θερμοκρασία στο μεγάλο χώρο και η άνετη στα υπνοδωμάτια. Ο χώρος για την εξυπηρέτηση της εξωτερικής μονάδας υπάρχει(βεράντα), και μάλιστα είναι εύκολα προσβάσιμος, δεν χρησιμοποιείται από εμένα ως εκμεταλεύσιμος χώρος ενώ είναι και σκιασμένος για πολύ μεγάλο διάστημα της ημέρας(φαντάζομαι θα παίζει κάποιο ρόλο στις θερμοκρασίες όπως και σε όλα τα μηχανήματα). Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι εννοείς ευαισθησία στα φίλτρα γιατί δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά...θα θέλουν συχνότερα καθαρισμό, αλλαγή, τι? Επίσης, το Sharp που ανέφερα έχει ιονιστή όπως και το Mitsubishi που ανέφερες εσύ αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς "σταθερό ιονιστή" ενώ δεν ξέρω καθόλου αν έχει ιονιστή το Mitsubishi που πρότεινα εγώ. Γενικά πάντως θεωρώ την ύπαρξη ιονιστή στα +, αλλά πάλι, δεν ξέρω αν είναι στην πραγματικότητα κάποιο θετικό ή αδιάφορο χαρακτηριστικό(με την έννοια του αν όντως κάνει κάτι στον αέρα!). Αλήθεια, με τις καταναλώσεις ρεύματος των τριών γνωρίζεις τι γίνεται?...(εννοώ έχουν βάση οι τιμές που ανακοινώνουν οι εταιρείες, είναι κοντά ή ξεφεύγουν υπερβολικά?) Υ.Γ κάποιο κλιματιστικό με πανίσχυρο ανεμιστήρα δεν θα είναι και θορυβώδες?
  3. Καταρχήν καλησπέρα σε όλους...είμαι εντελώς νέος στο forum και γράφτηκα επειδή έχω κάποιες απορίες σε σχέση με την επιλογή κλιματιστικού... Ξεκινάμε, το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί στο σπίτι, σε ενιαίο χώρο(σαλόνι-κουζίνα-γραφείο) ακριβώς απέναντι(περίπου 6 μέτρα) από τις δύο πόρτες που οδηγούν στα υπνοδωμάτια...ο ενιαίος χώρος είναι περίπου 55τμ και το υπόλοιπο σπίτι είναι άλλο τόσο(έχει σημασία που το αναφέρω!). Θα τοποθετηθεί μόνο ένα κλιματιστικό στο σπίτι(άρα μιλάμε για 24+[να γιατί το ανέφερα!]) και επειδή δεν έχω ιδέα ποια είναι καλά και ποια όχι προσπαθώ να βρω από κάπου απαντήσεις...Το συγκεκριμένο thread έχει 200+ σελίδες και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες οπότε παρακαλώ να είστε επιεικής αν έχουν απαντηθεί ήδη παρόμοια ερωτήματα με το δικό μου... Αυτά που έχω βρει είναι τα εξής : http://www.skroutz.gr/s/268419/Toyotomi-Kuro-MTN-MTG-A271DV.html http://www.skroutz.gr/s/434996/Fujitsu-ASYG24LF.html http://www.skroutz.gr/s/275860/Sharp-AY-XP24LR.html http://www.skroutz.gr/s/287730/Mitsubishi-MSZ-GE71VA.html http://www.skroutz.gr/s/390200/Fujitsu-ASYG30LF.html Δεν έχω ιδέα ποιες εταιρείες κατασκευάζουν καλά(εννοώ απροβλημάτιστα!) κλιματιστικά, δεν έχω ιδέα που κατασκευάζονται τα κλιματιστικά της κάθε εταιρείας και θα ήθελα ως απαραίτητες προϋποθέσεις την καθαρότητα του αέρα, την αθόρυβη(όσο γίνεται) λειτουργία και την κατανάλωση Α κλάσης... Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στην επιλογή θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!...:D :thanks: εκ των προτέρων!!!.........
×
×
  • Create New...