Jump to content

soyzana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    239
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by soyzana

  1. Καλησπέρα. Εχω το cubot x9 και το εχω κανει να κανει συγχρονισμό με το gmail μου στις επαφές...αλλά τωρα που το εψαχνα και το είδα δεν μου κάνει...έχει να κάνει απο τον απρίλιο συγχρονισμό ενω στα αλλα κανει καθε μέρα πχ...και λεει ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα θα είναι διαθέσιμο αργότερα...ξέρετε τι παίζει?
  2. To here τις περισσότερες φορές μου κολλάει συνέχεια και ατγει να φορτώσει την διαδρομή και εγω ετσι δεν μπορώ να βρω τον δρόμο που ψάχνω...ξέρετε κάποιο άλλο φρι gps? μετά εχω του google maps αλλά και αυτό δεν είναι οτι καλύτερο
  3. Μα τοσους μηνες πως εφαρμοζε καλά ξαφνικα το παθαίνει?

    Επίσης ξερετε που μπορώ μα το παω για σερβις στην αθήνα?

  4. Βασικα απο χθες μου λεει πως δεν αναγνωριζει την σιμ ενω την βαζω σωστα,,.μετα απο λιγο μπορεί να πίασει και να την αναγνωρίσει αλλά μετά πάλι τα ίδια.. Τι ειναι αυτό τωρα???
  5. Πιο,παλια μου είχε πέσει κανα δυο φορές και σήμερα ξαφνικά εκλεισε ενω είχε μπαταρία. Το εβαλα για φόρτιση μπας και και τιποτα...μετά απο κανα δυωρο που ξαναπατησα το power vbutton ανοιξε ευτυχως δεν ξερω τι επαθε αλήθεια τι να πω

    Αρχιζω και αμφισβητώ εαν εκανα σωστή αγορά με όλα αυτά

  6. Παιδια σος μου εκλεισε ξαφνικα το κινητο και δεν ανοιγει με τιποτα τι να ακνω??? η μπαταρια δεν υπάρχει καποιο; Τροπος να βγει ετσι?
×
×
  • Create New...