Jump to content

zeppelin66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zeppelin66

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

zeppelin66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας!δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη ενοτητα για το θεμα μου....σκεφτομαι να αγορασω το iPhone 4S δεν ημουν ποτε ξανα κατοχος iPhone...μονο smartphone(xperia) γενικα ειμαι ασχετη με iPhone...το μονο που με προβληματιζει στο να κανω την αγορα ειναι το jailbreak..!εχω ακουσει οτι με αυτο ειναι σαν να ελευθερωνεται η συσκευη αλλα μετα απο αυτο μπορει να μην ειναι τοσο γρηγορη η μπορει και να σβηνει το κινητο ετσι ακουσα..βασικα η απορια μου ειναι τι κανει το iPhone χωρις jailbreak..α και κατι αλλο μπορει να κατεβασει δωρεαν εφαρμογες δεν μιλαω για αυτες που τις πληρωνεις αλλα αυτες που ειναι δωρεαν οπως στο μαρκετ πχ.να μπορει καποιος να κατεβασει ενα παιχνιδι..ή πληρωνεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογες?(χωρις jailbreak)επισης μπορει να παιξει βιντεο απο youtube?γιατι ακουσα οτι δεν εχει flash player!οταν παρω την συσκευη αξιζει να κανω jailbreak και αν ναι τι προσφερει?και τελευταιο ερωτημα:μπορω να του περασω απο το λαπτοπ μου τραγουδια..και αν οχι ποιος τροπος υπαρχει για να του περασω τραγουδια?αν μπορειτε απαντηστε μου..ευχαριστω!
  2. ευχαριστω για την απαντηση! αν και στο ρουτερ εχω κανει αναβαθμιση....μηπως θελει το τηλεφωνο αυτη την φορα αναβαθμιση?
  3. πριν 6 μηνες πηρα το xperia mini pro δεν αντιμετοπιζε προβλημα με το wifi συνδεοταν κανονικα.... αλλα εχω 2 εβδομαδες τωρα συνδεεται και σε δευτερολεπτα κανει αποσυνδεση και σαρωση...και ξανα τα ιδια!τι λυση μου προτεινετε? δεν ξερω τι να κανω.....επισης εχω και μια αναβαθμιση για το κινητο και δεν την εχω κανει ειναι η 4.0.2.Α.0.69 μηπως αν την κανω δεν θα εχει προβλημα?( δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα για το θεμα αυτο αλλα αν μπορειτε να μου απαντησετε)
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση!Έφερα και το κινητό της φίλης μου είναι ακριβώς ίδιο με το δικό μου αλλά εκείνο δεν έχει πρόβλημα επισης πήρα ξανά τηλέφωνο και μου λένε οι τεχνικοί ότι τελικά δεν έχει πρόβλημα το ρουτερ έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι να κάνω.....μήπως να το στείλω για φτιαξιμο τελικά? Α και κάτι άλλο μου έχει ένα update 4.0.2.Α.0.69 μήπως αν το κάνω αυτό δεν θα έχει πρόβλημα......?
  5. γεια σας ειμαι νεα στο φορουμ δεν ξερω αν ειναι σωστη αυτη η ενοτητα που διαλεξα για το συγκεκριμενο θεμα αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας....λοιπον εχω το xperia mini pro 6 μηνες περιπου απο την πρωτη μερα συνδεονταν κανονικα με το ρουτερ μεσω wi-fi δεν αντιμετωπιζα κανενα προβλημα πριν 1 εβδομαδα περιπου το κινητο συνδεονταν στο ιντερνετ αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα εκανε σαρωση και αποσυνδεση και ξανα τα ιδια...δεν μπορω να καταλαβω τι εχει παθει...επισης αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα και με το λαπτοπ μου πηρα τηλεφωνο και την hol μηπως εχει προβλημα το ρουτερ ειπαν θα στειλουν καινουργιο αλλα ελεγξαν και την γραμμη αλλα δεν υπηρχε κανενα προβλημα ο τεχνικος μου αλλαξε καναλι στο ρουτερ απο τοτε το λαπτοπ δεν εχει προβλημα και μπαινει κανονικα...το προβλημα στο κινητο ομως παραμενει.... εχω δοκιμασει και το xperia(x10 mini pro) του αδελφου μου και κανει ακριβως το ιδιο με το δικο μου το xperia συνδεονται και αποσυνδεονται ταυτοχρονα! δεν νομιζω να ειναι και τα 2 κινητα χαλασμενα.....δεν ξερω πλεον τι να κανω υπαρχει καμια λυση? εκτος απο το να το στειλω για service...ευχαριστω!:)
×
×
  • Create New...