Jump to content

saras_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saras_gr

  1. Το πήρα και εγώ προχτές..πολύ ικανοποιημένος. Με root ομως από ότι βλέπω μόνο με twrp και magisk ε?
  2. Μπαταρία τα ίδια..ίσως να είναι λίγο καλύτερα.(Με την χρήση που κάνω εγώ μου βγάζει 1,5-2 μέρες)Στο wifi διορθώθηκε αυτό που εκανε 10-20secs για να συνδεθεί.Τώρα συνδέεται ακαριαία.Από άποψη σήματος...μου φαίνεται το ίδιο.Το gps μου φαίνεται το ίδιο από αποψη χρόνου για να κλειδώσει δορυφόρους αν και δεν το χρησιμοποίησα πολύ.όσο για την μνήμη..έχει απελευθερωθεί περισσότερη..συνήθως έχω πάνω από 120mb ελεύθερα.
  3. χεχε...ναι ειναι πολύ βελτιωμένο.κάποιοι είχαν θεματάκια..αλλά σε μένα δουλέυουν τα πάντα απροβλημάτιστα εδώ και 10 μέρες.ούτε μια επανεκίνηση ουτε τίποτα. Πιο έβαλες τελικά εσυ?το tweaked ή το εργοστασιακό?
  4. Μην είσαι τόσο τεμπέλης..διάβασε και μερικές σελίδες πίσω..δεν θα παθεις τίποτα :p Σελίδα 64 πάνω πάνω Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για το OT995_4.0.4-FR.zip και το άλλο που λέει stripped & tweaked.Εγώ έχω το original εδώ και καμιά 10ριά μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα..αλλά κάποιοι λένε ότι το stripped & tweaked δουλεύει καλύτερα.
  5. Από οτι διαβάζω η γαλλική ICS θα πάρει ένα FOTA update μέσα στον Νοέμβριο (patch για το GPS και ίσωσ κάποια αλλα θεματάκια). Όσοι την έχουμε περάσει ανεπίσημα θα μπορέσουμε να κάνουμε update ή θα πρέπει να κάνουμε restore κάποιο καινούργιο backup της?
  6. Γενικά το τηλέφωνο ή το gps που λενε ότι εχει πρόλημα?
  7. Έβαλα και εγώ σήμερα την γαλλική 4.0.4..ως τώρα όλα καλά.Δεν αντιμετώπισα προσ το παρόν ουτε crashes ούτε τίποτα.Τέσταρα και το gps που κάποιοι στο xda λέγαν ότι τους έκανε χαζά...όλα καλά κ εκεί
  8. Σε μένα πάντως το One Touch Upgrade Q 1.9.8 κολάει στο 12%..δεν αποκρίνεται ούτε το πρόγραμμα ούτε το τηλέφωνο και αναγκαστικά βγάζω την μπαταρία..
  9. Προσπάθησα να βγάλω άκρη για το θέμα της ένδειξης μπαταρίας απο το τηλέφωνο αλλα εστάθει αδύνατον.Θέλουν να τους το στείλω αθήνα και δεν ψήνομαι να μείνω 1 βδομάδα χωρίς τηλ. για κάτι τόσο ασήμαντο.Αν κάποιος απο αθήνα μάθει κάτι παραπάνω επι του θεματος (αν θα βγει κάποιο firmware που θα διορθώσει το θεμα ή αν πρεπει ντε και καλά να πάει στο service) ας ενημερώσει.
  10. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με την ένδειξη μπαταρίας μετα από φόρτιση.Το έχει πάει κανείς για service για τον συγκεκριμένο λόγο?διορθώθηκε?
×
×
  • Create New...