Jump to content

jean86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jean86

  1. Καλησπέρα, λέω μήπως άλλαξε τίποτα επειδή πέρασε ένας χρονος, έχω πάρει απο Αμερική το galaxy tablet 3 8" και δεν έχει Ελληνικά... Έχω ακόμα ενα ολόιδιο το οποίο είναι απο εδώ αγορασμενο και έχει ελληνικά, φαντάζομαι οτι αν δεν υπάρχει update, θα μπορεί να γίνει αντιγραφή του αρχείου της γλώσσας απο το ενα στο άλλο εφόσων μιλάμε για ολοιδιες συσκευές με ίδια εκδοση κτλ... Το θέμα είναι οτι δε ξέρω που είναι αποθηκευμένη η γλώσσα... Ευχαριστώ... ;)
  2. καλησπέρα, ξέρει κανένας αν υπάρχει κερνελ που να υποστηρίζει host σύνδεση στο κινητό μας? είχα βρει παλαιότερα κάτι για το i9000 αλλά για εμάς τίποτα! Τώρα δε μπορώ να βρω ούτε αυτό! Ευχαριστώ! ariesve_PAC_JB_4.1.2-v19.3.0_V6_05_04_13
  3. καλημέρα, έχω το mid7200 και θέλω να του περάσω κάποια άλλη έκδοση... γτ αυτή κολλάει συχνά, αλλα κυρίως γιατί ενω συνδεόταν κανονικά στον λογαριασμό google μετά απο μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχουν περάσει 3-4 εβδομάδες και δεν συνδέετε ακόμα! βγάζει οτι ''Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...'' δοκίμασα όλα τα γιατροσόφια που ιάβασα οτι έκαναν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα... τίποτα!!!είπα να αλλάξω ρομ... Επειδή είναι κινεζία ολε φυσικά δεν βρήκα τίποτα για αυτη τη συσκευή, υπάρχει καμιά universal έκδοση? έχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ....:shifty:
  4. Καλησπέρα...η τελευταία επίσημη έκδοση ποια είναι? τώρα ειμαι σε 2.3.6... Άν είναι αυτή η τελευταία, τι προτείνετε να βάλω??? Ευχαριστώ!:D Τελικά βρήκα!!! http://theandroidrom.com/install-galaxy-ace-2-xxmb2-android-4-1-2-jelly-bean-leaked-official-firmware/ δουλεύει μια χαρά!ολα!!!
  5. όπως ξέρουμε η παρακάτω διαδικασία είναι για την εγκατάσταση rom, για αναβάθμιση όμως, (χωρίς να χάσουμε δεδομένα) τι απο τα παρακάτω ΔΕΝ πρέπει να κάνω??? Φαντάζομαι αυτά που έχω με έντονη γραφή.... wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache mounds and storage: format/system format/sdcard install rom wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache
  6. στα download link και στο Nexus και στο Phenom έχει απο 3 link! τι διαφορά έχουν? Δεν λέει κάπου κάτι απότι είδα! ακι τέλος, κανένας πρόχειρος οδηγός για το πως φλασάρω kernel??? Βρήκα αυτό! Ευχαριστώ!
  7. 3 μέρες???? Τελικά μάλλον την δικιά σου θα περάσω! *(interactive/cfq) Μπορώ όμως ή θα έχω πρόβλημα με την JB??? :O:O * Μάλλον βλακεία θα πώ, αλλα interactive/cfq είναι ο kernel σου?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::happy::happy: γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα τέτοιο!
  8. Άν αλλάξω kernel θα δώ αποτέλεσμα λες? Να βάλω αυτόν που έχεις κι εσύ???
  9. aaaa!!!!!!OK! Ευχαριστώ! Με τον πυρήνα τι να κάνω? Μήπως είναι ιδέα μου????
  10. να δοκιμάσω stock kernel??? μπορώ? α, και κάτι ακόμα, στις ρυθμίσεις στο μενού ron control και μετά performance πείραξα το current min... τώρα είναι στο 320... δε ξέρω ούτε τι είναι ούτε ποιος μου είπε να το πειράξω ούτε γιατί το πείραξα! :p:D:p:cool: τι αριθμό να αφήσω εκεί???? Ευχαριστώ!
  11. τελικά κι εγώ έχω θέμα με την μπαταρία μου! σε 5 ώρες με μηδαμινή χρήση, η μπαταρία έφτασε στο 36% και η κατανάλωση έχει το 54% στην οθόνη και το 25% στην ομιλία! πρώτη φορά που το ξαναβάζω στην πρίζα μέσα σε 5 ώρες!!! λέτε να δοκιμάσω κι εγώ άλλον kernel?
  12. Εγώ πάλι στις μετρήσεις μου στην μπαταρία, τα βλέπω όλα σε λογικό επίπεδο σε σχέση με το παρελθόν, ίσως το σήμα λίγο ανεβασμένο, στο 13% αλλά νομίζω δεν είναι πολύ παράλογο! :) Με πυρήνα 3.0.62 krislibaeer
  13. Βασικά, rom είχε την 4.1.1 αλλά ήταν διαφορετική έκδοση... όσων αφορά το interface! ξανά κάνε την εγκατάσταση όπως περιέγραψε παραπάνω ο φίλος kouros17 wipe data/factory reset wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache, mounds and storage: format/system install rom install gapps wipe data/factory reset, wipe cache partitions, advanced/wipe dalvik cache advanced/fix permissions reboot system now. όπως είδα δεν έγραψε κανένας για πρόβλημα, ούτε κι εγώ διαπίστωσα κάτι, οπότε μάλλον κάτι δεν πήγε καλά!
  14. Έβαλα την [4.1.2] PAC-man ROM v19.3.0 V2 with 3.0.x kernel όλα καλά! Πολύ ευχαριστημένος! Ερώτηση, το S III ,τι ρομ έχει? Το είδα σήμερα και μου άρεσε εξίσου πολύ! είναι πιο... χρωματιστή!! :):)
  15. Επειδή δε κατάλαβα αυτό το τελευταίο, να κατεβάσω αυτή που ανέβηκε πριν λίγο? μου κάνει??:D:D α!και κάτι ακόμα, εκτός την rom και τα gapps na flashαρω και το superuser fix???
  16. Αυτή δεν είναι ίδια με αυτή που έχω?:cool::cool:
  17. Καλησπέρα, και νομίζω οτι το οι προηγούμενες εκδώσεις που είχα, ήταν καλύτερες-πιο γρήγορες!! Έψαξα να δω τι νέο υπάρχει να δοκιμάσω και μπερδεύτηκα, έχει πάρα πολλά!!!!! ετσι λοιπόν, έρχομαι να ρωτήσω την γνώμη σας! Τι θα προτείνετε? Να γυρίσω σε 4.0 μήπως? :) Ευχαριστώ!
  18. ΟΚ κάτι ακόμα, δε κατάλαβα, τι διαφορά έχει αυτή που έχεις απο την CFS!!!
  19. Καλησπέρα, έχω την 4.0.4 cm-9-20121023-EXPERIMENTAL-ariesve-beta3 και kernel 2.6.35.14 cyanogenmod acro@tuxbox#1 ενημερώνω την rom μου όταν βγαίνει καινούρια, με τον πυρήνα τι γίνετε όμως? μπορώ να τον ενημερώσω ξεχωριστά? π.χ. ο φίλος Lefteris112 έχει την ίδια ρομ με εμενα, αλλα kernel διαφορετικό... Τι είναι πιο μάγκας δηλαδή???:p:p:p:D:D
  20. οκ!Τα έκανα και τώρα λειτουργεί καλά!Βασικά, καμία σχέση! Ζήτω και πάλι το android!!! όσων αφορά τον πυρήνα, να βάλω κανέναν άλλον που παίζει καλύτερα ή δε παίζει ρόλο.???? και τελικά, τί είναι αυτό που αναβαθμίζεται? Rom και kernel? Και άν ναι, εξαρτάτε το τι rom θα βάλεις ανάλογα με τον πυρήνα που έχεις? (ειναι λίγο εκτός θέματος αυτό, αλλα αν το καταλάβω θα μου λυθούν πολλά ερωτηματικά!) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...
  21. Καλησπέρα, την βοήθειά σας λίγο... Μετά την αναβάθμιση που έκανα σε ariesve beta2 παρατηρώ ότι έχω μεγάλη καθυστέρηση στον εντοπισμό wifi δικτύων, καθώς και στην σύνδεση αυτών! όταν συνδέεται, όλα καλά.... Σήμερα πέρασα και την beta3 αλλα δεν διορθώθηκε τίποτα... Επίσης, νομίζω οτι και στις υπόλοιπες λειτουργίες του το κινητού, κρασάρει πολύ συχνά...καμία σχέση με παλαιότερα! Λίγο που το έψαξα, μήπως πρέπει να αλλάξω kernel? Παρακάτω έχω τα χαρακτηριστικά μου, το επιθυμητό είναι να μου πεί κάποιος, τι πρέπει να αλλάξω για να είναι το κινητό μου ενημερωμένο, το καταδύναμιν, και γενικότερα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάζω για να αναβαθμίζετε η συσκευή... Εγώ μόνο την rom αλλάζω...(νομίζω έτσι λέγετε!) Ευχαριστώ πολύ GT-I9001 (PLUS) 4.0.4 I9001XXKPL KERNEL:2.6.35.14-cyanogenmod arco@tuxbox#1 9-20121023-experimental-ariesve-beta3 4.0.4 IMM76L
  22. όπως είπα παραπάνω, έβαλα την CyanogenMod 9 BETA Build 2... Με το πέρασμα των ημερών όμως βλέπω οτι το κινητό κρασάρει-λαγκαρει και τερματίζει αρκετές εφαρμογές στα καλά καθούμενα που πρίν (2.3.6) δούλευαν κανονικά! να δοκιμάσω να περάσω την CyanogenMod 9 by ivendor - RC4 μήπως είναι καλύτερα? Φίλε kouros17 "Κατεβάζεις την ρομ την κάνεις εγκατάσταση από recovery μετά κάνεις μόνο wipe cache partitions και advanced/wipe dalvik cache (όχι wipe data/factory reset) και δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις" Αυτό μπορώ να το κάνω και τώρα ή ισχύει μόνο για αναβάθμιση στην ίδια έκδοση? Φαντάζομαι πως όχι αλλα...μήπως:p:p:O:O Ευχαριστώ!
  23. Καλησπέρα.... Ψάχνω την τελευταία έκδοση... έχω την 2.3.6... υπάρχει καμιά CyanogenMod ?????
×
×
  • Create New...