Jump to content

Tsapis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tsapis

  1. καλησπερα θα ηθελα προτασεις για smartphone χωρίς όριο κόστους απλά θα εκτιμούσα να πληρώσω κατι που δικαιολογειται η τιμή του απο τα χαρακτηριστικα του και όχι απλά να πληρώσω όνομα . Τα απαραιτητα χαρακτηριστικα που θέτω ειναι android , full hd , 4g και τουλάχιστον 8mpixel camera . Καλή αυτονομία σίγουρα Χρηση λίγο απόλα , περισσότερο internet , skype etc . υστερα απο μία πρόχειρη αναζητηση , αυτό που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ειναι το sony xperia z2 lte. Τα χαρακτηριστικα του σε αυτή τη τιμή πιστέυω ειναι vfm . Θα ήθελα απόψεις για το συγκεκριμένο και άλλες προτάσεις. ευχαριστω .
  2. Tsapis

    Alcatel OT-995

    οχι απολύτως τπτ, και όπως είπα τα έχω όλα κλειστά(wifi,gps) , τώρα τι να σου πω δεν το έχω μετρήσει ακριβώς αλλα max να κρατήσει 2 μέρες ? με ελάχιστη χρήση ? δλδ κανα 2-3 τηλέφωνα μόνο αντε και κανα 10λεπτο ''σκάλισμα''. η κατανάλωση που αναφέρει ο φίλος shadowjump είναι σε λογικά πλαίσια ? ρωτάω για να έχω μία βάση σύγκρισης .
  3. Tsapis

    Alcatel OT-995

    έχω λίγο θεματάκι με την μπαταρία , δεν κρατάει πολυ, ακόμα και όταν τα έχω όλα απενεργοποιημένα(gps,wifi...), και δεν είναι ότι το έχω συνέχεια στα χέρια μου και παίζω, εσάς ποιά είναι η μέση αυτονομία ?
  4. Tsapis

    Alcatel OT-995

    το θέμα με τη μπαταρία υπάρχει και σε εμένα, αλλά εντάξει να μείνω χωρίς συσκευή για κάτι τόσο ασήμαντο όντως δεν αξίζει , κατά τα άλλα αρκετά ικανοποιημένος από τη συσκεύη για τα λεφτά της, έχω φορτώσει αρκετά προγραμματάκια και τα τρέχει χωρίς να κολάει καθόλου, τα μόνα αρνητικά που διαπίστωσα είναι η μικρή αυτονομία και ι ''φτωχή'' ποιοτικά κάμερα !
  5. Tsapis

    Alcatel OT-995

    το έχει πάρει κανείς απο Birdphone, ρωτάω γιατί θέλω να το παραγείλω και κάπου διάβασα οτι υπάρχει περίπτωση έλειψης ελληνικoύ πληκτρολογίου etc αν δεν είναι ελλ.αντιπροσωπείας.
×
×
  • Create New...