Jump to content

apollon2222

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apollon2222

  1. Καλησπέρα, εγκατέστησα την cm-10-20121017-NIGHTLY-galaxysmtd μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από ένα πρόβλημα. Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή μπορώ να μεταφέρω αρχεία από την εξωτερική κάρτα (16 ΜΒ) SD στο PC αλλά όχι στην αντίθετη διαδικασία δηλ από τον Η/Υ στο κινητό ,και ειδικά όταν τα αρχεία είναι μεγαλύτερα από περίπου 10 Mb, τότε κολλάει η διαδικασία της μεταφοράς. Από την εσωτερική κάρτα Sd του κινητού μπορώ να μεταφέρω κανονικά αρχεία. Αν γνωρίσει κάποιος κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.
  2. Καλησπέρα, προσφάτως μετακόμισα και στο νέο σπίτι το σήμα της κινητής είναι ασθενές, και μου εμφανίζει πλέον , μερικές φορές, το εξής πρόβλημα ενώ δείχνει ότι έχω σήμα στην πράξη δεν έχω διότι δεν μπορούν να με καλέσουν αλλά ούτε και να κάνω κλήση καθώς μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας . Ακόμα και όταν βγω έξω από το σπίτι και πάω σε κάποιο μέρος που έχει φουλ σήμα το κινητό συνεχίζει να είναι χωρίς δίκτυο και το πρόβλημα λύνεται μετά από επανεκκίνηση του κινητού. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι είδους πρόβλημα είναι δηλαδή Hardware ή software και αν υπάρχει κάποια λύση για να αντιμετωπιστεί .
  3. Καλησπέρα, υπάρχει κάποια επιλογή με την οποία να γίνεται ηχητική ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις και sms (2.3.6 value pack ics).
  4. Το δικό μου έγινε κανονικά root με τον semaphore 2.7.4.
  5. Πως μπορεί να γίνει root to galaxy s I900 με εγκατεστημένο firmware το Gingerbread 2.3.6 "ics value pack" I9000XWJW5.
  6. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, ολοκλήρωσα με επιτυχία το flash της rom σε 2.3.6. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει ξανά το συγκεκριμένο πρόβλημα εκτός από ένα άλλο error το "com.android.vending" την στιγμή που έκανα update εφαρμογή από το market πριν όμως γίνει η αλλαγή στο κινητό από market σε Play store. Μετά αφού επανακίνησα το κινητό και το market αναβαθμίστηκε σε play store έκανα update και εγκαταστάσεις εφαρμογών χωρίς να μου επανεμφανίσει το συγκεκριμένο error. Για το συγκεκριμένο error υπάρχει κάποια λύση για να επιλυθεί ή μετά την αναβάθμιση σε Play store δεν θα μου το επανεμφανίσει.
  7. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις επισημάνσεις , θα ήθελα να κάνω άλλη μία ερώτηση πριν ξεκινήσω την διαδικασία , στο κινητό δεν έχω κάνει προηγουμένως καμία διαδικασία Re-partition ή flash , εφόσον εγκαταστήσω ως καινούργια rom την Gingerbread 2.3.6 "ics value pack" I9000XWJW5 πρέπει να ακολουθήσω το πρώτο βήμα της διαδικασίας δηλαδή το Re-partition ή απλά περνάω κατευθείαν στο δεύτερο βήμα στο Flash.
  8. Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα το προσπαθήσω.
  9. Καλημέρα, προσφάτως αγόρασα από Αγγλία το Samsung Galaxy S I9000 8GB, και μου εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα ,συνήθως μάλλον μετά τον τερματισμό μιας κλήσης, το μήνυμα είναι " Λυπούμαστε αλλά η διαδικασία com.android.phone σταμάτησε δοκιμάστε αργότερα". Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν το εν λόγω πρόβλημα προέρχεται από το software ή το hardware κομμάτι του κινητού, και αν κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να το αντιμετωπίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια. Τα στοιχεία του κινητού είναι τα εξής : Κωδικός μοντέλου : GT-I9000 Έκδοση Firmware : 2.3.4 Έκδοση βασικού φάσματος : I9000XXJVQ Έκδοση kernel : 2.6.35.7-I9000XXJVQ-CL281085 se.infra@SEP-39 #2 Αριθμός κατασκευής : GINGERBREAD.XXJVQ
×
×
  • Create New...