Jump to content

TechWheel3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by TechWheel3

  1. On 17/11/2021 at 8:37 ΜΜ, vag74 said:

    Καλησπέρα επειδή έχω δώσει την συσκευή μου έχουν μείνει 5 θήκες ποιοτικές,nillkin camshield,nillkin frosted,3mk και άλλες,τις δίνω όλες μαζί στα 10€ για όποιον θέλει από το forum, οποίος θέλει λεπτομέρειες σε π.μ

    Στάλθηκε από το IN2013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

    Αδερφέ, τις έδωσες τις θήκες? έχεις πμ.

  2. Υπάρχει κάποιος με το εξής πρόβλημα;... Όταν συνδέω το Mi 10T pro με καλώδιο USB στην οθόνη του αυτοκινήτου μου για να συνδέσω το Android auto, κολλάει σαν να μην μπορεί να κάνει τη σύνδεση... Έχω αλλάξει πολλά καλώδια και συνέχεια κάνει το ίδιο. Υποτίθεται ότι το Android 11 δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε το apk όπως παλιότερα αλλά με τα παλιότερα κινητά μου, που το είχα κατεβασμένο, δεν είχα τέτοιο θέμα.
  3. Υπάρχει κάποιος με το εξής πρόβλημα;... Όταν συνδέω το Mi 10T pro με καλώδιο USB στην οθόνη του αυτοκινήτου μου για να συνδέσω το Android auto, κολλάει σαν να μην μπορεί να κάνει τη σύνδεση... Έχω αλλάξει πολλά καλώδια και συνέχεια κάνει το ίδιο. Υποτίθεται ότι το Android 11 δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε το apk όπως παλιότερα αλλά με τα παλιότερα κινητά μου, που το είχα κατεβασμένο, δεν είχα τέτοιο θέμα.
  4. χαχα τι λέγαμε; κατεβάζω τώρα..

     

    http://oi65.tinypic.com/295enw8.jpg

     

    Πες μας φίλε, μη μας κρατάς σε αγωνία... Σε μένα τίποτα ακόμα...

  5. Μπορεί να μου κανένας κάποιο μαγαζί για θήκες χωρίς τη χρήση paypal? Από Ελλάδα δεν βρήκα κάτι αλλά και από έξω λίγα πράγματα...
  6. Υπάρχει πάλι πρόβλημα με τις πληρωμές μέσω paypal? Πριν λίγες μέρες έκανα κανονικά κάποιες αγορές αλλά σήμερα ΄παλι δεν μου δέχεται τις πιστωτικές για αγορά που θέλω να κάνω από το ebay και το aliexpress. Μια δέχονται τις πληρωμές και μια όχι? Ξερει κανείς τίποτα περισσότερο?
    • Like 1
  7. Αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις και το letv one pro X800, 4 γίγα RAM, 32 ROM (έχει και 64). Υπάρχει και ανάλογο νήμα εδώ στο φόρουμ. Εγώ το περιμένω από μέρα σε μέρα. Θα το βρείς στα κινεζομάγαζα από 270 μέχρι 315 ευρώ περίπου.
×
×
  • Create New...