Jump to content

SIBBA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SIBBA

  1. Το παρηγγειλα ;) Ευχαριστω πολυ ολους σας :)
  2. χμμμ 3 εδω μεσα και αλλοι 2 φιλοι εξω απο εδω που ρωτησα εχουν την ιδια γνωμη. Αρα μαλλον εχουμε νικητη, SAMSUNG J5 :) Σας ευχαριστω πολυ !!
  3. Γεια σας Προκειται να κανω καινουργιο συμβολαιο και μου δινουν το δικαιωμα να διαλεξω free ενα απο τα παρακατω κινητα. Μια και δεν εχω μεγαλη πειρα σε smartphones μπορω να εχω καποιες γνωμες παρακαλω? Ευχαριστω :) COOLPAD modena LG sprint SAMSUNG grand prime LG G4 c MLS IQTalk color 4g SAMSUNG J5 MLS IGTalk onyx
  4. Ωπ! Δουλεψε! Αν κρατησει και σε διαρκεια χρονου θα ειναι τελεια. Ευχαριστω :) Που βρισκω αυτην την πληροφορια? (οσο αφορα τα smartphone ειμαι αρχαριος...)
  5. Το sole μου (4.0.4 android) δεν μπορει να συνδεθει με τον router μου. Μεχρι τωρα τα καταφερε 2 φορες μετα κοπων και βασανων (reset router/sole) αλλα με το που απομακρυνομαι απο το σπιτι και χανει την συνδεση δεν μπορει να ξανασυνδεθει μετα οταν επιστρεφω. Βγαζει μυνημα οτι ειναι εκτος ακτινας και ας ειμαι διπλα στον royter και εδω και 2 βδομαδες δεν τον βλεπει καθολου !! (οτι reset και αν εκανα) Ο router δεν εχει προβλημα γιατι με ενα laptop και ενα netbook που εχω συνδεομαι κανονικα. Το κιν. δε πρεπει να εχει προβλημα για σε αλλα 3-4 wifi spot που το δοκιμασα συνδεεται αμεσως.... Καμμια ιδεα παρακαλω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα; :(
  6. Ευχαριστω, μηπως μπορω να ενσωματωσω το αλμπουμ η μονο τις φωτο μεσα στα πολυμεσα, οπως ηταν πριν την αναβαθμιση του Android? ok το βρηκα :)
  7. Γεια σας, μολις εβαλα το Android 4 και παρατηρησα οτι στο εικονιδιο πολυμεσα απουσιαζει η επιλογη για να δω τις φωτο καιτα βιντεο που εχω στο κινητο μου, δε μπορω να τα δω απο πουθενα Καποια βοηθεια παρακαλω?
×
×
  • Create New...