Jump to content

giovani77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giovani77

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

giovani77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. προβλημα με το wifi ..ενω βρισκω το δικτυο δεν κανει συνδεση..στην διευθυνση ip μου λεει μη διαθεσιμο..παιδια αν ξερει καποιοs αs απαντησει ευχαριστω.
  2. μολιs εκανα την αναβαθμιση σε 4252 με sus και ολα πηγαν καλα..απο οτι φαινεται σταματησε και το προβλημα με τα πληκτρα..α ο υπολογιστηs που εκανα την αναβαθμιση ειναι win7 64bit....:rolleyes:
  3. και πωσ γινεται παιδια..υπαρχει καποιο link??
  4. ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝΕ..ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΤΟΣΟ??/:mad::mad::mad: :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ Σ ΕΜΕΝΑ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  6. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ.... :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΥΘΗΚΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΜΕ.. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  8. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ..ΤΟ SERVICE ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  9. τιποτα ακομα και εγω 4252 εχω ...μου εχουν σπασει τα νευρα με την υπερθερμανση και περιμενω πωs και πωs το παγωτο μπασ και λυθει...
×
×
  • Create New...