Jump to content

kopli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kopli

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kopli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ενημερωτικά για να ξέρετε και οι υπόλοιποι είχα και ένα άλλο πρόβλημα με το κινητό. Όταν μιλούσα οι συνομιλητές μου άκουγαν αντίλαλο τη φωνή τους. Μικροφώνιζε δηλαδή. Και αυτό γινόταν και με τις 2 sim. Το έστειλα για σέρβις και μου άλλαξαν όλη τη πλακέτα και συνέχιζε να το κάνει. Και τελικά αν είναι δυνατόν αυτό που έφταιγε ήταν η θήκη που χα για το κινητό. Ήταν μια τύπου σιλικόνης που το αγκαλιάζει γύρω γύρω. Το δοκίμασα με και χωρίς τη θήκη και ήταν εμφανής η διαφορά. Απλά το αναφέρω να το ξέρετε μήπως το έχει και κανείς άλλος . Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Καλημέρα. έχω το κινητό εδώ και 4-5 μήνες περίπου και έχω ένα πρόβλημα. ενώ φτιάχνω τα εικονίδια με τις εφαρμογές έτσι όπως τα θέλω ( κατηγοριοποιημένα κατ εμέ) όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή ή όταν το απενεργοποιώ τελείως χαλάει τελείως η διάταξη που έχω κάνει και δε καταλαβαίνω και με ποια λογική ανακατεύονται έτσι. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Πρέπει να κάνω κάτι?
  3. Καλημερα παιδια. εχω το κινητο εδω και 3 μηνες περιπου και εχουν παρατηρησει οι συνομιλητες μου οταν μιλαμε οτι μικροφωνιζει η ακουνε αλλες ομιλιες η επαναλαμβανεται η φωνη τους. αυτο το παθαινει απο την αρχη σχεδον και με τις δυο καρτες sim. το εχει παρατηρησει και κανεις αλλος? και αν ναι τι κανατε? θελει service?
×
×
  • Create New...