Jump to content

Flea157

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Flea157

  1. τα δοκιμασα και τα δυο browsers και ηταν λιγο καλυτερα απο αυτο του android αλλα και παλι πολυ χειροτερα απο το προηγουμενο κινητο μου το οποιο εχει πολυ κατωτερο hardware.Για το flash δε συζηταω,δεν επαιζε με κανενα browser και ειχε η συσκευη εγκατεστημενο το τελευταιο update του flash.εσυ κατεβασες και κατι παραπανω απο αυτο που ειχε ηδη?ρωταω γιατι αν ειναι θεμα ελλατωματικης συσκευης, να το παρω ξανα..
  2. τι να πω μηπως ηταν προβληματικη η συσκευη.στα settings στη χρηση της ram ποση σου δειχνει γιατι ενω το κινητο εχει 512 μου εδειχνε μονο 300.
  3. Γιατι να σε δουλευω φιλε μου,τετοια προβληματα ειχα γιαυτο και κοιταω μπας και βοηθησει κανεις.Εσυ δεν ειχες κανενα προβλημα,ολα δουλευουν τελεια?και η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι ανετη?τι browser χρησιμοποιεις?
  4. Λοιπον, τα βιντεο απο dailymotion ηταν τραγικα.Το youtube ηταν καλο και επισης το webtv της νετ που δοκιμασα επαιζε συμπαθητικα αλλα κολλουσε που και που και ο ηχος ηταν ασυγχρονιστος.Κι αυτα με wifi στα δυο μετρα,φαντασου με 3g πως θα ειναι που χρησιμοποιω συχνα!Απ'οτι φαινεται κανεις αλλος δεν αντιμετωπιζει τετοια προβληματα,μηπως χρειαζεται καποιες ρυθμισεις,καποιο update,δεν ξερω..
  5. Παιδια εγω το πηρα χθες και το επεστρεψα σημερα. Απογοητευμενος τελειως απο την ποιοτητα του browsing στο internet.Δοκιμασα ολα τα διαθεσιμα browsers και το scrolling ηταν πολυ εκνευριστικο, oχι τραγικα αργο αλλα καμια σχεση με το διετιας LG Optimus 7 που ειχα μεχρι τωρα και εχει ταχυτατο browsing!Επισης, τι γινεται με το flash? Στα περισσοτερα site που δοκιμασα να παιξω flash videο, κολλαει απιστευτα σε σημειο που δεν γινεται να το απαρακολουθησεις.Τελευταιο παραπονο και παντα συγκρινωντας με το διετιας(επαναλαμβανω) Οπτιμους, ειναι η γενικοτερη πλοηγηση μεσα στο κινητο η οποια ειναι αρκετα καλη αλλα και παλι κανει μικρα κολληματα αρκετα συχνα που θεωρω ανεπιτρεπτα για διπυρινο κινητο.Απ'οτι ειδα ολοι μιλατε με τα καλυτερα λογια για το κινητο γι'αυτο και το πηρα. Παρ'ολα αυτα θα ηθελα να ξερω αν καποιος ειχε αντιστοιχα προβληματα με τη συσκευη. Ευχαριστω..
×
×
  • Create New...