Jump to content

ser_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ser_

  1. παιδια καλησπερα εχει δοκιμασει καποιος το τελευταιο απτντειτ , υπαρχει καποιο προβλημα ? κατι που να μην δουλευει? την εχω κατεβασει στον υπολογιστη και ειμαι ετοιμος να την φλασαρο. απλα ρωταω γτ δεν εχω το χρονο να ασχοληθω παραπανω. ευχαριστω.
  2. Έβρισκε το δυκτιο έβαζα κωδικό άλλα δεν γινόταν σύνδεσή με τίποτα.τελοσπαντων φλασαρα παρόλο το πρόβλημά και την σμ9 καστομ ρομ και όλα διορθώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ πάντως :)
  3. τα 3 τελευταια ψηφια λεγανε λπ7 (δεν κοιταξα αν ειναι κοσμοτε ι βονταφον η οτιδιποτε αλλο) απλα τα 3 τελευταια ψηφια βρηκα την λπ7 την περασα μεσο οωτιν δουλευει κανονικα αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο wifi με τιποτα! επισης οταν παταω μεσα στο εικονιδειο του cwm kolaei to kinhto και αφου βγω καθε λιγη ωρα μου πεταει στην οθονη ενα μθνημα που μετραει αντιστροφα και με ρωταει deny? or grant? δεν ξερω τι να κανω ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι. οποιαδηποτε βοηθεια σημαντικη. ευχαριστω!
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ εγω τωρα που περασα τιν λπ7 μεσο οντιν τον δευτερο τροπο και δεν μου πιανει καθολου δυκτιο wifi??????? τι πρεπει να κανω plz βοηθεια ειναι η πρωτη αποπειρα για root και δεν ξερω τι να κανω.
  5. καλησπερα σε ολους. τρομερα εξυπηρετικες οδηγιες. εψαχνα καιρο να κανω ροοτ επιτελους στα ελληνικα :D η ερωτηση μου ειναι η εξης.. Εγω λοιπον που εκανα ροοτ με τον πρωτο τροπο.. αν θελησω,που θα θελησω τις επομενες μερες να περασω μια καστομ ρομ στο κινητο μου δεν θα μπορεσω??????????? επρεπε να επιλεξω τον δευτερο τροπο? ασ μου πει καποιος γιατι καταλαβατε οτι ειμαι καινουργιος. :wacko: και ναι ξαναγραφω λοιπον!! εκανα unroot και επανεφερα το κινητο μου,γιατι αποφασισα να κανω ροοτ με το 2ο τροπο τελικα (αυτο θα πει αναποφασιστος) ξεκινωδας λοιπον ολα καλα ,εχω κατεbασει οντιν και το αρχειακι που πρεπει να ειναι τα 3 ψηφια ιδια ,και οταν μου λεει να παω στο οντιν και να φορτωσω στο pda το αρχειακι που κατεβασα(το οποιο ειναι στην επιφανεια εργασιας μου το βλεπω) δεν μου το βγαζει ΚΑΝ στο browse για να το φορτωσω πουθενα. φταινε τα windows? φταιω εγω ? τι γινετε? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
×
×
  • Create New...