Jump to content

morfvox

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About morfvox

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

morfvox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορεις να ξανανεβασεις το honey-c.rar γιατι δεν υπαρχει πλεον το link?!
  2. η διευθυνση για το costum root animation ειναι broken μπορεις να τα ανεβασεις καπου αλλου?
  3. Ειμαι σιγουρος πως εχουν ξανακανει την ερωτηση αλλα λογο των πολλων αναρτησεων δεν μπορω να βρω την απαντηση..λοιπον η ερωτηση μου ειναι αν γινεται αν κανεις overclocking στο neo v? το εχω rootαρει εχω ξεκλειδωσει τον bootloader και ειμαι στην .62.
  4. Ενταξη το βρηκα το προηγουμενο..παταγα λαθος κουμπι,συγχυσα το menu με το home button για αυτο δε εκανε τιποτα!xD βεβαια τωρα που εχω προχορισει με τον οδηγο σου και εχω φτασει εκει μου αναζητας drivers χειροκινητα απο τον υπολογιστη, πηγαινω στον φακελο που λες να αποθηκευσω το android_winusb.inf(C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\extras\google\usb_driver) παταω επομενο για να βρει το προγραμμα οδηγησης και λεει πως δεν βρησκει τιποτα...καμια ιδεα?
  5. οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και παταω ταυτοχρονα το home button δεν μου βγαζει στον υπολογιστη να αναζητησω drivers..για την ακριβεια δεν δειχνει τιποτα,απλα μετα απο λιγο κλεινει και ξανανοιγει δειχνωντας μου οτι φορτιζει η μπαταρια...τι συμβαινει ακριβως κανω κατι λαθος?
  6. Γεια χαρα, εχω μια απορια για το ξεκλειδωμα του bootloader(Sony Ericsson Experia Neo V)...αρχικα τι μπορεις να κανεις με εναν ξεκλειδωμενο bootloader?και επιπλεον θα μπορω αν ξεκλειδωσω τον booloader μου να αυξησω την ταχυτητα της cpu πανω απο την προκαθορισμενη τιμη της(1GHz)?
  7. ωραιος!σ'ευχαριστω!:D να σου κανω και μια ερωτηση αυτο θα προσθεσει στο notification bar εικονιδια που θα ελεγχουν λειτουργιες οπως wifi αθορυβο λειτουργια πτησης και τετοια ετσι?θα κανει και κατι αλλο?
  8. μπορεις να ξανανεβασεις το patch-c.rar? γιατι δε υπαρχει πλεον στο filefactory..ευχαριστω!:)
  9. φιλε εγω που εχω δλδ την .62 δεν θα μου δουλεψει?πρεπει να το κανω downgrade στην .42?
×
×
  • Create New...