Jump to content

Miltosezio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Miltosezio

  1. Miltosezio

    Meizu M2

    Kαλησπερα. Εχω την 4.5.3.2U Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω ενημερωση over the air καθως δεν υπαρχει καποια εφαρμογη η επιλογη στις ρυθμισεις. Επισης προσπαθησα να βαλω την επισημη 4.5.4I αλλα μου ελεγε οτι ειναι corrupt.
  2. Miltosezio

    Meizu M2

    Καλησπέρα. Εχω το τηλέφωνο εδώ και μια εβδομαδα και είμαι πολύ ευχαριστιμενος. Εχω όμως ενα θέμα. Το viber δεν μου συγχρονιζει τις επαφες και συχνα δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις. Επίσης προσπάθησα να κάνω video κλήση αλλά μάταια. Την υποστηρίζει το κινητό?
  3. Καληπερα παιδια. Εχω το κινητο απο αρχες Οκτωβριου και δεν ειχα μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα. Πριν μερικες ημερες ομως παρατηρησα οτι η πισω καμερα ενω στα κοντινα ειναι καθαρη στα μακρινα ειναι θωλη!! η μπροστινη καμερα ειναι μια χαρα. Γνωριζει καποιος κατι ? Ευχαριστώ
  4. παιδια καλησπερα και καλη χρονια! αγορασα το κινητο τον Οκτώβριο και εχω να πω πως ειμαι 100% ευχαριστημενος. Ξερει να μου πει καποιος πως να το κανω unroot?
  5. παιδια εσεις που εχετε το κινητο υπαρχουν θεματα υπερθερμανσης?
  6. παιδια τυχαινει μηπως να θελει να το πουλησει καποιος?
  7. πωω ναι ειχες δικιο τελικα ηταν καπου χαμηλα και δεν το προσεχαα! :P ευχαριστω παντως..
  8. ναι μπορω να μπω στο ebanking. εχω μπει αλλα δεν εχει κατι ουτε εκει. τηλεφωνο δεν εχω παρει ομως εχω παει στην τραπεζα και μιλησα με μια τυπισα πηρε αυτη κατι τηλεφωνα δεν εβγαλε ακρη εβλεπε οτι εχει γινει χρεωση ομως του 1.5 ευρω και μου λεει εναι θεμα της paypal! :P o_O
  9. Καλησπερα παιδια. Λοιπον εχω ανοιξει λογαριασμο paypal εδω και σχεδον 2 εβδομαδες μου εχει γινει η χρεωση του 1.5 ευρω αλλα ακομα δεν μου εχουνε στειλει τον τετραψηφιο κωδικο για τις αγορες. Γνωριζει καποιος κατι ? Ευχαριστω.
  10. Παιδια καλημερα. Σκεφτομαι να αγορασω το τηλεφωνο αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω κατι απο κινα και θα ηθελα να ρωτησω ξερεις κανεις τι παιζεται με το τελωνειο?? Γιατι πολλα ακουω και δεν ξερω τι να πω..:P
  11. παιδια καλησπερα... εχω το samsung galaxy y και μερχρι χθες μπορουσα να στελνω και να λαμβανω sms χωρις προβλημα.. Σημερα ομως μπορω να στειλω μηνυμα αλλα δεν μπορω να παρω... δηλαδη μου στελνουν μηνυματα αλλα δεν ερχεται καπια ειδοπηοιση απο την συσκευη... μπορειται να βοηθησεται?
  12. για το galaxy y δεν ειναι αυτος ο οδηγος..
  13. δηλαδη να την βαλω στην sd και να την τρεξω απο το recovery?
  14. αχα.. οκ! δηλαδη μια custom rom δεν γινεται να αλλαχτει σε official ελληνικη ετσι ?? :/
  15. κατεβασα το Οdin που δινεις κατω απο τις οδιγιες .. που λεει : για τα Υ το odin απο εδω και μου εχει αυτες τις επιλογες που εγραψα πριν .. μπορεις μηπως να μου δωσεις το link για να κατεβασω το σωστο odin? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  16. ναι.. στο odin υπαρχουν οι εξης επιλογες : Re-partition , auto reboot , F.reset time : PIT , BOOTLOADER , PDA , PHONE , CSC ... πια απο ολα ειναι αυτα που αναφερονται στον οδηγο ? :p
  17. το οdin που μας εδωσες για το samsung galaxy y δεν εχει τις επιλογες και τα κουμπια που μας αναφερες στις οδηγιες... υπαρχει καποια λυση?
×
×
  • Create New...