Jump to content

ssb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ssb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάτι είναι και αυτό αν και λίγο. Μια απλή μέτρηση της κατανάλωσης δείνει αύξηση 20-30% στα ma που τραβά το 6230 από την μπαταρία σε κατάσταση ηρεμίας και μέχρι και 55% κατά το BT nagotiation.
  2. Κλείστε το bluetooth του 6230 όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Θα παρατηρήσετε αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας μέχρι και 50% αναλόγως της χρήσης.
  3. Καλά ε και γ**ώ τα πλαστικά έχει αυτή η Nokia. Και τρίζουν και δεν ανοίγουν.
  4. Αν γράφατε και σε Ελληνικά και δεν παιδευόμασταν να καταλάβουμε τα ορνιθοσκαλισματο-Greeklish θα ήμουν και εγώ ιδιαίτερα χαρούμενος :wacko:
  5. Ε ρε αθάνατη Ελλάδα :)
  6. Μία Hitachi 512MB που έχω, δουλεύει άψογα πάντως και επιστρέφει σωστά το μέγεθος της κάρτας.
  7. Μια καλή θήκη θα έλυνε πολλά τέτοια μικροπροβλήματα, προστατεύοντας ταυτόχρονα την οθόνη και τα πλαστικά του πίσω φακού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κυκλοφορεί καμμιά της προκοπής εκτός από τις κοινές κινέζικες ...σακούλες :p
  8. Αυτό γίνετε στιγμιαία οπότε δεν το βλέπω σαν πρόβλημα. ili, έτσι ακριβώς όπως το λες είναι, το παρατήρησα και εγώ.
  9. Το κινητό, άσχετα με τα όποια αρνητικά του που στο κάτω-κάτω κάθε συσκευή έχει, είναι ίσως ότι πληρέστερο έχει φτιάξει η Nokia μέχρι τώρα. Ναι παίρνει mp3 για ringtone και midi ακόμα και ηχογραφημένη την φωνή σας αν θέλετε. Τα πλήκτρα έχουν και τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Το μεγάφωνο έχει άριστο ήχο για το μέγεθός του και κατά πολύ καλύτερο από κάθε άλλο που δοκίμασα τα τελευταία χρόνια. Τώρα όσον αφορά την οθόνη, το είπα και πριν. Θα μπορούσε άνετα η Nokia να είχε και μεγαλύτερη αλλά σίγουρα όχι καλύτερη. Είναι φωτεινότατη με φοβερή ευκρίνεια και ταχύτατη στην ανανέωση, κάτι στο οποίο πάσχουν το 100% των υπολοίπων τηλεφώνων, ασχέτως κατασκευαστή. Σχετικά με firmware bugs, πολύ λιγότερα από ποτέ και όχι σημαντικά. Κάτι που επιτέλους κατάφερε η Nokia. Έχω σιχαθεί στο παρελθόν να πετάω τηλέφωνα, εξαιτίας ηλιθίων bugs που συνεχώς εμπόδιζαν την χρήση τους. Τώρα για την ποιότητα των πλαστικών, θα έλεγα ότι είναι καλή για τα δεδομένα της Nokia αλλά όχι και η εφαρμογή τους. Καμμιά φορά αναρωτιέμαι τι στην ευχή χρειάζονται οι εναλλάξιμες προσόψεις.
  10. Δεν θα το έλεγα αυτό όσον αφορά το navigation πολυπλήκτρο. Τουλάχιστον η κεντρική του επαφή, θέλει ... ικανότητες σκοποβολής για να πατηθεί σωστά :) Χωρούσε όμως εύκολα ίδιου περίπου μεγέθους αλλά υψηλότερης ανάλυσης. Συγκεκριμένα με τις διαθέσιμες φόρμες tft, θα μπορούσαν πολύ άνετα να έχουν 220x220 ή και περισσότερο στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Βέβαια το πρόβλημα για την Nokia, θα ήταν πλέον η προσαρμογή του λειτουργικού τους κάτι που είμαι σίγουρος ότι δεν τους ενθουσίαζε και ιδιαίτερα σαν ιδέα :p
  11. Γιατί ρε παιδιά αναξιόπιστο το review ? Έχοντας το 6230 μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλα όσα γράφει ο συντάκτης, συμπεριλαμβανομένων και των όποιων αρνητικών, είναι αλήθεια. Ταυτόχρονα νομίζω ότι τονίζει και τα θετικά του τηλεφώνου, αφού εκτός όλων των άλλων το βαθμολογεί και ως Highly Recommended. Προσωπικά αν έγραφα σχετικό review, θα ήμουν ακόμα αυστηρότερος με τα όποια αρνητικά, ασχέτως με το αν έχω ακόμα και ο ίδιος αγοράσει το τηλέφωνο.
  12. Δεν το έχω πολλές ημέρες, αλλά δεν με ενθουσίασε όσον αφορά την διάρκεια της μπαταρίας του παρ'όλο που δεν έχω καμμιά σχέση με heavy user. Ίσως δεν έστρωσε ακόμα, είδωμεν...
  13. Βέβαια το πρόβλημα των ομάδων ξαναπαρουσιάζεται πότε - πότε. Τουλάχιστον σε εμένα έτυχε δύο φορές και φυσικά επανήλθε με reset. Μικρό το κακό αν και θα προτιμούσα να προσλάβουν στην Nokia κανένα δοκιμαστή και να τεστάρουν περισσότερο καιρό τα firmware editions αντί να ανακοινώνουν τα νέα κινητά με τις ...δεκάδες :p
  14. Πήρα και εγώ το τηλεφωνάκι και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτό, αν εξαιρέσω τα ήδη γνωστά μικροπροβληματάκια του :) Μια ερώτηση σχετικά όμως με την επιλογή "Αριθμοί μου" Σε προηγούμενα τηλέφωνα της Nokia, μπορούσα να περάσω εκεί στοιχεία όπως ίσως afm, TK κλπ. Τώρα στο 6230 είναι μόνο readonly. Υπάρχει τουλάχιστον καμμιά λύση για να μηδενίσω τις προηγούμενες τιμές ή να τις αλλάξω? Φυσικά μπορώ να βάλω την SIM σε άλλη συσκευή και να το κάνω, αλλά ρωτώ αν τυγχόν γίνεται αυτό στο ίδιο το 6230.
×
×
  • Create New...