Jump to content

teo07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teo07

  1. Δοκίμασε και να την πιεσεις ελαφρα από κάτω την οθόνη να δεις αν καταλαβαινει αντίδραση. Αν κάνει κάτι τότε μάλλον είναι θέμα επαφής. Εύκολα διορθώνεται αλλά σπάει η εγγύηση.
  2. Λοιπον, εγω για το γνωστο προβλημα με την οθονη και τις γραμμες ετειλα mail στο support και καμμια απαντηση. Εστειλα στο techhelp για την οθονη και για ενα μηνυμα kernel fail που βγαζει στην αρχη και μετα απο 2 ωρες μου απαντησαν να κανω update ο firmware. τους ξαναστελνω και τους λεω οτι η οθονη με λιγη πιεση επανερχεται οποτε μαλλον θεμα επαφων ειναι. μου απαντουν σε 2 μερες να κανω update και αν δε γινει οτι φταιει μαλλον επαφη. οταν κανω το update θα συνεχισει ο διαλογος να δω που θα καταληξουν. Παραλληλα βρηκα μαλλον και τη λυση στο προβλημα του tablet. μονωτικη ταινια...
  3. Trackig number δεν λειτουργησε επισης. Εκανε να ερθει 35 μερες. Live chat επιασα αμεσως καιμε παρεπεμψαν στο support mail. Μετα απο 7 rejected mails επειδη ειχαν γεματο inbox κι εγω ειχα και attachment φωτο του ταμπλετ μετις γραμμουλες που κανει, τους εστειλα ενα απλο μειλ και περιμενω.βασικα οτι πληρωνουμε παιρνουμε οποτε δεν διαμαρτυρομαι. Η βλακεια τους παντως ειναι οτι σε επιβαρυνουν με εξοδα αποστολης. Αν κι αυτα ειναι τσιμπημενα σαν το ανεκδοτο με το yugo και τη βενζινη θαγινει η ιστορια.
  4. Με ξενερωσε λιγο και θα ψαξω και το θεμα της επιστροφης χρηματων που διαφημιζουν. Αν μη τι αλλο θα τεσταρω το after sales τους.
  5. Η οθονη ειναι θεμα μαλλον καποιας επαφης.σημερα το ξανακανε, πιεσα την οθονη κι επανηλθε. Προλαβα να το βγαλω φωτο και θα επικοιν ωνησω μαζι τους να δω τι θα πουν. Αληθεια, ενα χρονο εγγυηση δενεχει? Ειμαστε καθολου κατοχυρωμενοι? Γενικα εχω κΑλες εντυπωσεις απο απευθειας επαφη μεεξωτερικο. Θα δειξει. Παντως τωρα απο το παντ γραφω, ειπε να καει κι ο λαπτοπ σημερα χα χα κλαψ.
  6. Καλησπέρα σε όλους! Μετά από 1 μήνα παρά κάτι αναμονή το παρέλαβα το tablet από merimobiles. Πολύ καλές εντυπώσεις όντως, ιδίως για έναν αρχάριο θα ήταν ότι πρέπει. Οθόνη μιά χαρά, απόκριση επίσης πολύ καλή, ταινίες κλπ παίζει άριστα. Αλλά δεν νομίζω να το χαρακτήριζα και σαν το άκρον άωτο της αξιοπιστίας. Μέχρι στιγμής 2-3 φορές χρειάστηκε να κάνω soft reset ενώ το tablet ήταν κλειστό γιατί δεν ξεκινούσε. Μία φορα μου εβγαλε παγωμένη οθόνη με μυνημα fail start. Μετά το soft reset ok. Και μόλις πριν από λίγeς ώρες η οθόνη τα παιξε βγάζοντας χιόνια. Εκάνα 2-3 reset για να επανέλθει (στο δευτερο είχα αρχίσει να τα κλαίω τα ευρουδακια). Τελικά επανήλθε. Γενικά και για να είμαι ειλικρινής νιώθω ότι καποια μέρα θα με...αφήσει.:worry:
×
×
  • Create New...