Jump to content

andreasm68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreasm68

  1. Dear customer, Thank you for writing to us. Did you log in your flyme account now? If yes,please provide the following three pictures for us to log out your flyme account for you. 1. Official invoice (Please take a picture of your invoice) 2. The picture shows that your phone has already logged in another Flyme account. 3. Your IMEI and SN that state on the surface of your phone package. If no,sorry to tell you that there is no way to change another email address as you gave a wrong email address. Αυτή είναι η απάντηση της Meisu για το λογαριασμό Flyme που ξέχασε το password και έδωσα λάθος email. Τι εννοεί στο 2.The picture shows that your phone has already logged in another Flyme account.?
  2. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι το password για να κάνω logout και δεν ξέρω τι να κάνω. Εκανα ένα νέο με άλλο email αλλά όταν τον βάζω μου λέει ότι είναι συνδεμένο στον άλλο λογαριασμό.
  3. Κλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου και θα ήθελα την βοήθεια σας. Καταρχήν να πω ότι μόλις πήρα το κινητό πήγα να κάνω ένα λογαριασμό στο flyme για να πάρω δικαιώματα διαχηριστή(root) αλλά την ώρα της εγραφής έβαλα λάθος email και το χειρότερο είναι πως χωρίς να το καταλάβω μπέρδεψα και το password και δεν το θυμάμαι αν και μετά έκανα ένα λογαριασμό στο 163.com πουείναι το email που δημιούργησα και είναι κινέζικο και δεν μπορώ με τίποτα να κανω επαναφορά του κωδικού μου γιατί δεν βγαζω άκρη με τα κινέζικα. Το κινητό είχε ρομ απο minideal εκδοση flyme os 4.5.3u, και διαβάζοντας εδώ στο forum πήγα κι έκανα αναβάθμιση σε flyme os 4.5.3Α. Μετά από αυτό δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό flyme να έχω ανοικτά δικαιώματα και να κάνω προσπάθεια να περάσω μια international rom. αλλά δεν ξέρω πως να κάνω και downgrade στην παλιά ρομ που είχα, γιατί αν και κατέβασα μια ρομ απο την http://reameizu.com Meizu m2用 Flyme OS 4.5.3U (Android 5.1.0) δεν γίνεται το update μου βγάζει ότι το αρχείο είναι corrupted. ξέρω ότι τα γράφω λίγο μπερδεμένα αλλά δεν ξάρω τι άλλο να κάνω. Πως μπορώ να κάνω reset τον λογαριασμό μου χωρίς να έχω το σωστό email και μη ξέροντας το password? Παρακαλώ για όποια βοήθεια, Ευχαριστώ
  4. το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε μου το σήμα μια έρχεται και μια χάνεται. ότι rom και να δοκίμασα δεν έγινε τίποτα το πρόβλημα παραμένει, μάλλον είναι hardware το πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ίδιο πρόβλημα έχω φίλε μου το σήμα μια έρχεται και μια χάνεται. ότι rom και να δοκίμασα δεν έγινε τίποτα το πρόβλημα παραμένει, μάλλον είναι hardware το πρόβλημα.
  5. Με δύο sim το δουλεύω και ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα που δεν μου στέλνει μηνύματα Τελικά έψαξα λίγο και βρείκα το GO SMS Pro το οποίο δουλεύει και τις δύο sim
  6. Τελικά όλα καλά χάρη στον netm2005 που μου ανοιξε τα ματια για να ψαξω εναν άλλο dialer βρήκα καποιον και λύθηκε ρο προβλημα... Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  7. Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια, Ακολούθησα τα βήματα που μου είπες αλλά όταν έβαζα στο τηλέφωνο μου το *#*#4636#*#* δενμε πήγαινε σε κανένα άλλο μενου. Τελικά έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και βρείκα εκέι που λέει για ρυθμίσεις sms servise center και έβαλα εκεί το νούμερο που μου γράφεις (+3097100000) αλλά πάλι τίποτα. μετά πήγα κι έψαξα στην vodafone για ρυθμίσεις μηνυμάτων( VODAFONE ΚΑΡΤΑ ΕΧΩ) και βρείκα ότι δίνουν ένα άΛλο νούμερο το έβαλα κι αυτό αλλά πάλι τίποτα. Η έκδοση της rom που έχω στο κινητό μου είναι ή VIBEROM_V1.0_1347_3_ST
  8. Για σας κι από εμένα. Έχω πάρει πρόσφατα το κινητό από minideal. Όλα καλά φοβερό κινητό δεν έχω κανένα παράπονο απλά σήμερα έτυχε να θέλω να στείλω κάποιο sms (Δεν τα χρησιμοποιώ συχνά) και ενώ έως τώρα λάμβανε κανονικά τα μηνύματα η αποστολή είναι αδύνατη, κολάι στο σημείο sending και δεν το στέλνει ποτέ , να ξανά υπενθυμίσω ότι λαμβάνει κανονικά τα μηνύματα αλλά δεν στέλνει. Έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια απάντηση. αν μπορεί κάποιος ας με διαφώτιση με το τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ
  9. Καλησπέρα. Έκανα μάλλον κάποια βλακεία έχω πρόβλημα με το κινητό μου και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα που τα γράφω αυτά αλλά δεν ξέρω που να τα γράψω και επέλεξα εδώ επειδή γράφει για την συγκεκριμένη Rom. Πέρασα σε ένα T-Mobile Galaxy S2 T989 μια custom (rom) I9100_Omega_v24_XWLSW_md5 όλα πήγαν καλά κατά την εγκατάσταση αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση το κινητό δεν άνοιξε ποτέ ούτε κανονικά ούτε σε recovery mode Είναι σαν να μην παίρνει τάση καθόλου. Είναι σαν να <<φυτεύτηκε>>. Περιμένω τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ πολύ.
  10. Καλησπέρα. Έκανα μάλλον κάποια βλακεία έχω πρόβλημα με το κινητό μου και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα που τα γράφω αυτά αλλά δεν ξέρω που να τα γράψω και επέλεξα εδώ επειδή γράφει για την συγκεκριμένη Rom. Πέρασα σε ένα T-Mobile Galaxy S2 T989 μια custom (rom) I9100_Omega_v24_XWLSW_md5 όλα πήγαν καλά κατά την εγκατάσταση αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση το κινητό δεν άνοιξε ποτέ ούτε κανονικά ούτε σε recovery mode Είναι σαν να <<φυτεύτηκε>>. Περιμένω τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...