Jump to content

nes13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nes13

  1. Είδα στο site του geek ότι έχει δυο επιλογές για αποστολή. Registered Airmail και EMS. Εσένα που σου ήρθαν σε 20 μέρες, ήρθαν με το απλό Registered Airmail?
  2. Μετά από πόσες μέρες ακριβώς σου έφτασαν? Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει από honorbuy για να μου πει αν έρχεται σφραγισμένο? Σε μια φωτογραφία στο site μεταξύ των γλωσσών περιέχονται και τα ελληνικά, τα οποία μόλις τώρα μπήκαν στην global stable. Και αυτή η φωτογραφία είναι πιο παλιά. Οπότε με κάνει να πιστεύω ότι έχει global dev. Δηλαδή έχει ανοιχτεί το κουτί. Αν κάποιος έχει παραγγείλει από το μαγαζί αυτό και μπορούσε να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ;) Επίσης αν κάποιος το αγόρασε από εκεί, σε πόσες μέρες έφτασε? Το vickmall νομίζω πως δεν έχει την international edition.
  3. Ήταν 3 ξεχωριστές παραγγελίες? Ή σε κάποιο από τα πακέτα είχε πάνω από 2 συσκευές? UPDATE: Πόσο καιρό έκαναν να σου έρθουν?
  4. Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. Αλλά από Κίνα το παίρνω 160, από Ελλάδα 210. 50 ευρώ ανα συσκευή, για 3 συσκευές, μας κάνει 150 ευρώ. Μεγάλη διαφορά για μένα. Οπότε η ερώτησή μου συνεχίζει να ισχύει. Ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο κινεζομάγαζο που να φέρνει το κινητό σφραγισμένο με global stable ή τουλάχιστον με global dev?
  5. Θέλω να πάρω τρία kate για συγγενικά πρόσωπα. Λόγω ηλικίας τα άτομα αυτά δεν πρόκειται να μπορέσουν να κάνουν αλλαγές στη ROM και δεν έχω και εγώ διάθεση να ασχοληθώ. Οπότε από που μου συστείνεται να τα πάρω για να μην χρειαστεί καμία αλλαγή στη ROM? Δηλαδή να έρχεται είτε με official global dev ή official global stable. Ρωτάω κυρίως για (αξιόπιστα) κινεζομάγαζα, γιατί αν το πάρω από Ελλάδα είναι αρκετά πιο ακριβό. Ευχαριστώ! σημ. Δεν με ενδιαφέρει να έχει ελληνικό μενού.
  6. Παρέλαβα το κινητό από vickmall με ελληνική ROM (GTV 5.10.16). Έχω κάποια θέματα. 1) Το κινητό δεν βρίσκει το wifi του σπίτιου μου. Με το που το άνοιξα το κινητό. Δεν το βρήκε ποτέ. Πείτε καμία ιδέα. Βρίσκει άλλα δίκτυα αλλά όχι το δικό μου. EDIT το έφτιαξα μέσω του router. Ήθελε άλλο κανάλι. Απλά θέλω να ξέρω αν αυτό ο πρόβλημα θα είναι συχνό... Δηλαδή γιατί το κινητό δεν μπορούσε να δει το συγκεκριμένο ενώ με οποιαδήποτε άλλη συσκευή ως τώρα δεν είχα πρόβλημα? Έχει να κάνει με την κινέζικη προέλευσή του? 2) Είδα ότι για να βάλω άλλη GTV δεν μπορώ να το κάνω αυτόματα. Θέλει χειροκίνητα. Και είδα ότι πρέπει να το κάνω μέσω flashify. Μπορεί να μου πει κάποιος τη διαδικασία γιατί είμαι άσχετος? 3) Οι ελληνηκές ROM πρόκειται να πάρουν αυτόματα updates? Αν όχι, ποιά είναι η καλύτερη ROM για να έχω αυτόματα updates? Και ποιά η διαδικασία εγκατάστασής της? Γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι με το κινητό όλη την ώρα...
  7. Και αφού τελικά με βοηθήσατε να καταλήξω (και εγώ :p ) στο vickmall, έχω μια ερώτηση. Όταν πάω να κάνω το checkout με paypal, μου έμφανίζει την τιμή σε δολλάρια. Έγινε και σε εσάς το ίδιο? Ή μπορέσατε να πληρώσετε απευθείας σε ευρώ?
  8. Το μοναδικό μαγαζί με πραγματική διαφορά στην τιμή είναι το everbuying. Κάποια σχόλια για αυτό?
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση! Αν κάποιος ξέρει για τα συγκεκριμένα μαγαζιά που παρέθεσα θα ήθελα μια άποψη. Γιατί κατέληξα σε αυτά μετά από λίγο ψάξιμο αλλά δεν είμαι σίγουρος.
  10. Να ρωτήσω κάτι παίδες... Βλέπω ότι το έχετε πάρει όλοι από vickmall το κινητό. Και ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν προτιμήσατε άλλα φτηνότερα ή ίδιας τιμής μαγαζιά (όσον αφορά στην έκδοση με 3GB RAM) όπως: minideal everbuying gearbest ibuygou coolicool Υπάρχουν κάποια από αυτά που δεν είναι αξιόπιστα? Ή που έχουν κρυφές χρεώσεις?
  11. Ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω συνεπώς και κάτι άλλο. Έχετε να προτείνετε καλές εφαρμογές κάμερας για φωτογραφίες ΚΑΙ βίντεο (κατά προτίμηση 1080p)?
  12. Branded είναι. Έχω ρωτήσει.
  13. Παιδιά έχω είναι η τρίτη φορά που μου έρχεται σπίτι το HTC One S z520e σε μαύρο χρώμα branded από T-Mobile (από 2 διαφορετικά μαγαζιά) και έχει και τις 3 φορές το ίδιο πρόβλημα. Η κάμερα του όταν κουνιέσαι και κάνει autofocus κάνει ένα "click". Αυτό πολλές φορές περνάει και στο video και είναι εκνευριστικό. Δείτε και εδώ: Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Έχει κανείς κάποια λύση να προτείνει?
  14. nes13

    LG Optimus 2X (P990)

    Γεια σας και από εμένα. Πριν λίγο καιρό πήρα το κινητό και επειδή χάθηκα στις προηγούμενες σελίδες του topic θέλω να κάνω μερικές ηλίθιες ερωτήσεις. Το κινητό που πήρα είναι το γερμανικό της Vodafone και με τα update από το LGMobile update έχει την ROM V20d. Βέβαια όταν βάζω το IMEI μου για να δω ποια έκδοση είναι η πιο καινούργια για το μοντέλο μου βγαίνει η v20e αλλά μικρό το κακό. Από ότι είδα στις προηγούμενες σελίδες η καλύτερη rom είναι η v20q. Οπότε η πρώτη ερώτηση είναι η εξής. Εδώ λέει ότι για την Ελλάδα η πιο καινούργια είναι η v20r. Γιατί δεν έχετε αυτή αλλά έχετε την v20q?? Επίσης εγώ που έχω το γερμανικό της vodafone μπορώ να βάλω αυτή τη ROM? Ή δεν θα λειτουργεί μετά? Αν μπορώ τότε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος? Πρέπει να κάνω το τηλέφωνο root? Δεν με πειράζει αν σβηστούν τα πάντα. Απλά θέλω να έχω μια καλή stock rom. Αν μπορείτε απαντήστε λίγο αναλυτικά γιατί δεν το έχω το ζήτημα. thnx!
×
×
  • Create New...