Jump to content

antouaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    278
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by antouaa

  1. Και τις φούσκες στο μεσεντζερ ακόμα να τις κάνουμε στρογγυλές και να δουλεύουν σωστά! Θα μας το παρατήσουν Ερεσό όπως είχαν παρατήσεις με bugs το παλιό MI5 που είχα...

  2. Καινούριο κόλλημα με την φούσκα από το Messenger. Με επανεκκίνηση έστρωσε! Κάθε φορά που είχα μήνυμα και ήταν η φούσκα ανοιχτή μου έβγαζε αυτή την εικόνα κάτω δεξιά...236d645fa5b107eb2febe79e9d9cf50f.jpg

  3. Έλεγξα το κινητό, δεν έχει ενημερώση σε android 12.
    Ή είδαν ότι έχει πολλά bug κάτι την κατέβασαν ως συνήθως...
  4. Εγώ δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση γιατί δεν την κατεβάζει. Φτάνει μέχρι το 3% και μετά λέει ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα δοκιμάστε ξανά. Εν το μεταξύ όταν πάω να κάνω την αναβάθμιση από το μενού μου βγάζει αναβάθμιση miui 13 ενώ όταν την βγάζει από την ασφάλεια λέει miui 12,5 και στην τελική είναι η ίδια 
    Screenshot_2022-04-21-06-44-06-992_com.android.updater.thumb.jpg.edd557498da71021088eddc4daf2daef.jpg
    Screenshot_2022-04-21-06-43-33-264_com.android.updater.thumb.jpg.9ce020fe1394ac802c595add02386e4a.jpg
    Ωραία τα κάνανε πάλι εκεί στην Xiaomi... Και εμένα με την δεύτερη την κατέβασε. Την πρώτη έγραψε σφάλμα στο 80+%...
  5. Στη δεύτερη επιλογή που έχει, πάτα εκεί με το δάκτυλο και σύρε το προς τα πάνω.
    https://cloud.tapatalk.com/s/625e21ec783ed/Screenrecorder-2022-04-19-05-38-52-471.mp4

    Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Εκτός ότι δεν το βγάζει πριν λίγο πάλι μου κόλλησε και έκανα επανεκκίνηση να δείχνει κανονικά τα χρώματα! Τώρα το έχω απενεργοποιήσει!
  6. @antouaa

    Στην οθόνη που βλέπεις μόνο μαύρο χωρίς εφαρμογές κάνε σκρολ προς τα πάνω στο πάνω μισό μέρος της οθόνης σαν να θες να δεις περισσότερες εφαρμογές προς τα κάτω.
    Θα τις εμφανίσει.
    Ήταν bug του miui 12 και νόμιζα ότι θα έχει λυθεί στη 13.
    Δοκίμασε και μας λες

    Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk






    Όπως βλέπεις δεν εμφανίζει τίποτα... Γενικά το dark mode έχει θέμα μια φορά μου τα έβγαζε και εμένα μόβ και έστρωσε με επανεκκίνηση, ιδίως το Gboard και η οθόνη είχε σκουρινει τόσο πολύ που δεν έβλεπα τι να πατήσω! Την οθόνη ειδοποιησεως όταν είναι κλειδωμένο την βγάζει πολλές φορές μπλέ σκούρο στο φόντο! Γενικά άλλη μια χάλια ενημέρωση από την Xiaomi!a4dac62f9c40aad2a2dc203d7dec51ec.jpg
  7. Μετά την αναβάθμιση σε MIUI 13 η σκοτεινή λειτουργία δε δουλεύει και τόσο καλά... Τα γράμματα είναι γκρι σκούρο στις ειδοποιήσεις και δε φαίνονται εύκολα, επίσης όταν πας στις ρυθμίσεις δε βγάζει τις εφαρμογές που θα να εξαιρέσεις από την σκοτεινή λειτουργία!d3913bf617a070d701df47efe78c3203.jpg

  8. Μόλις έσκασε αναβάθμιση σε miui 13/ android 12...
    Sjkeuxm 13.0.2 stable

    Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


    Πες μα εντυπώσεις και αν δουλεύει νορμάλ να την κατεβάσουμε και εμείς όταν βγει! Για bugs δε το συζητάμε σίγουρα θα έχει κάποια αρκεί να μην είναι πολύ ενοχλητικά.
  9. Το δέμα δεν πρέπει να είναι συστημένο ,αλλά έχει έρθει ως απλό , τώρα τι έχει γίνει  πολλές υποθέσεις ,το άφησε ο ταχυδρόμος έξω από το σπίτι της και το έκλεψαν ,κάπου το έχουν βάλουν εκεί στα ΕΛΤΑ και δεν το βρίσκουν ,μα το ίδιο το σάιτ των  ΕΛΤΑ δείχνει ότι έφτασε στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ρέθυμνο ,ας τους το δείξει η φίλη σου ,όχι αυτή που ανεβάσες εδώ αλλά από το σάιτ των ΕΛΤΑ.
    Τους το έδειξε και έδωσε και τον αριθμό παρακολούθησης! Της είπαν απλά ότι δεν έχουν ιδέα και να ξαναπεράσει γιατί το τηλέφωνο δεν θα το σηκώσουν! Δέμα πάντως δε πρέπει να άφησαν γιατί γράφει το τρακ "ειδοποίηση για προσπάθεια παράδοσης" αλλά μάλλον ούτε και ειδοποιητίριο άφησαν. Πραγματικά κάνεις δε ξέρει που μπορεί να βρίσκεται!
  10. Ρε παιδιά έχει από 29 Μαρτίου έτσι! Δεν είμαι από εκεί, αλλά η φίλη μου που το περιμένει έχει πάει έχει ρωτήσει και λένε ότι δεν το έχουν και να ξαναπάει! Υπάρχει περίπτωση να έβαλε το ίδιο track number από άλλον αγοραστή ο πωλητής και να μην έρθει το δέμα ποτέ; Η τα ΕΛΤΑ το έχουν χαμένο;e07d05b9095602f0045f65f0be2b702a.jpg

  11. καλησπερα, παρακαλώ αν έχει κανείς περισσευόμενο πίσω κάλυμμα ή γνωρίζει που μπορώ να βρω στην Ελλάδα, ας απαντήσει ή ας στείλει πμ
     
    έχω παραγγείλει ανταλλακτικό τροφοδοσίας μπαταρίας και θα επιχειρήσω να ανοίξω το κινητό και να το αλλάξω μόνος μου, μήπως και λυθεί το πρόβλημα αδυναμίας φόρτισης. για αυτό το λόγο ψάχνω πίσω τζάμι, δεν ξέρω αν το παλιό θα μπορεί να χρησιμοποιηθει ξανα ή θα καταστραφεί
    Ευχαριστω
    Αν το κάνεις με πολύ προσοχή και αργές κινήσεις μια χαρά ανοίγει χωρίς να σπάσει! Βάλε ένα καλό πιστολάκι μαλλιών και ζέστανε το πολύ καλά εκεί γύρο που έχει την κόλλα! Καπάκι από Ελλάδα πάντως λίγη χλομό το βλέπω να βρεις κανένα..
  12. Αν θυμάστε που έγραψα πιο πάνω ότι σταμάτησε ξαφνικά να φορτίζει.. Δεν έφταιγε το Band αλλά ο φορτιστής, γιατί μου έκαψε και το παλιό μετά! Οπότε προσοχή τι φορτιστή βάζετε.
    Σας χαιρετώ μιας και δεν μπορώ να το δουλέψω πλέον, βλέπω να την βγάζω με κανονικό ρολόι μέχρι την απόφαση πιο θα είναι το επόμενο band..
    Αν θυμάστε ξανά... Τελικά μετά από τόσα χρόνια το έβαλα να φορτίσει από περιέργεια και δούλεψε κανονικά και αυτό και το παλιό που είχα! Το κακό είναι ότι ενώ έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις, μπορεί και 5 να ήταν, μου φαίνεται ότι σέρνεται σε σχέση με το mi band 4 που αγόρασα αμέσως μετά και το χρησιμοποιώ από τότε. Μήπως έπαθε κανένα κοκομπλοκο ο επεξεργαστής; Γιατί δε νομίζω να πήγαινε τόσο αργά όταν το είχα αγοράσει!
  13. Εμένα ήρθε χθες, δεν πρόλαβα να την κατεβάσω γιατί είχα δουλειά και εξαφανίστηκε πάλι! Ας περιμένουμε...
    Λάθος η 12.5.4 ήταν όχι η 12.5.5. Μόλις ήρθε ξανά.
  14. Εμένα ήρθε χθες, δεν πρόλαβα να την κατεβάσω γιατί είχα δουλειά και εξαφανίστηκε πάλι! Ας περιμένουμε...

  15. Καλημέρα παιδιά! Μια βοήθεια. Στα καλά καθούμενα το κινητό σταμάτησε να φορτίζει. Ούτε έχει πέσει ούτε είναι φαγωμένη η θύρα απλά δεν τραβάει ρεύμα.

    Το έχει πάθει άλλος; Φαίνεται ότι δεν είναι software το ζήτημα και επειδή όταν πατάω με δύναμη την οθόνη πιάνει ακαριαία οπότε μου φαίνεται σαν πρόβλημα στο flex που συνδέει το charging board με το Motherboard. 
    Δες μερικά μου μηνύματα παραπάνω....
    • Like 1
  16. Παιδιά κάτι πρέπει να γίνει με το Αλί και τις πωλητές του στα μικροπραγματα... Δε γίνετε να πληρώνουμε συνέχεια τελωνείο γιατί εκείνοι δεν το αναγράφουν στα πακέτα ότι έχει προπληρωθεί!

  17. Θυμάται κάποιος ποιο region πρέπει να βάλουμε στο κινητό για μεγαλύτερη ένταση στις κλήσεις στα hands free??
    Σε κάποια εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης λογικά
  18. Σήμερα έκανα αναβάθμιση σε MIUI 12.5.3 και δεν συνδέεται σε δεδομένα COSMOTE (2G, 3G ή 4G). Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Η σχετική ρύθμιση για τα δεδομένα είναι ανοιχτή. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.
    Πρέπει να είναι γενικό πρόβλημα της cosmote γιατί ούτε εμένα με έβαζε κατα τις 11 παρά το βράδυ που το προσπάθησα! Με Poco f2 pro miui 12.5.2.
  19. Εστειλα μήνυμα στο ΓΕΤΑ με το που είδα ότι μπαίνει τελωνείο γιατί την πάτησα και γω! Έστειλα: Σε αυτά τα πακέτα έχει προπληρωθεί το ΦΠΑ οπότε μη μου το βάλετε!
    Μαζί με print screen από τις αγορές! Ίδωμεν.
    Το Αλί πάντως κάνει την πάπια. Ούτε συμμορφώνει τους πωλητές ούτε δίνει πίσω το ΦΠΑ

  20. Καλησπέρα, αντιμετώπισε κανείς το θέμα με την φόρτιση?
    Καμία πρόταση για επισκευή σε Αθήνα? 
    Δες μερικά μηνύματα μου πιο πάνω! Είναι γενικά εύκολο να το κάνεις και μόνος σου αν πιάνει το χέρι σου... Έχω μισώ χρόνω περίπου που το έφτιαξα!
  21. Κανε την άφοβα.. Εγω σε eu συσκευη ειδα διαφορα προς το καλύτερο στη μπαταρία... 
    Την έκανα και όλα καλά μέχρι τώρα! Φαίνεται και λίγο πιο smooth.
×
×
  • Create New...