Jump to content

kukube

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kukube

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kukube's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εννοείται πως το σκέφτομαι αλλα πώς γινεται με καρυα Πειραιως και απο που;
  2. Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα για mi8. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και βλεπω πως στα skroutzομαγαζα εχει 360 περιπου. Καταλαβαίνω πως αυτη η τιμή είναι επειδή δεν έρχεται από ελληνική αντιπροσωπία άρα γιοκ εγγύηση! Αλλά αν αποφασίσω να το αγοράσω: 1) τι να προσεξω; το global version ή EU τι σημαίνει; 2) θα έχει ελληνικό μενού ή θα πρέπει να κατεβάσω εφαρμογή. 3) Προσωπικά ενδιαφέρομαι για την κάμερα ως ερασιτέχνης φωτογράφος. Ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε το "ξεψαχνίζω" το κινητό (να φανταστείτε έχω ένα κινητο 6 χρόνια τώρα). Βλέπω την τιμή και λέω συμφέρει! Συμφέρει όντως; η καμέρα σε αυτή την έκδοση θα είναι καλή; Ρωτάω γιατί διαβασα σε καποιες σελίδες από το θέμα ότι η κάμερα σε άλλα εκδόσεις είναι καλύτερη...τεσπα, κάτι που δεν κατάλαβα. 4) προτείνετε κάτι άλλο σε θέμα κάμερας αλλά να μην υπερβαίνει τα 400€;; honor view 10 ίσως;;(θα ήθελα το P20 αλλά δεν...)
  3. Γεια σας! Ενα κινητο για την κοπελα μου θελω. - Χρησιμοποιει αρκετα το ιντερνετ - απο εφαρμογες βαιμπερ, facebook, twitter και κάτι άλλες μικρες - δεν παιζει παιχνιδια, αντε κανα καντυ κρας - η καμερα να βγαζει καλες φωτος αλλα οχι τρελα πραγματα Θελει κινητο που θα την βγαλει καποια χρονια, τωρα εχει ενα samsung galaxy κατι και στο 6μηνο μεσα αρχισε να μπάζει, εναμιση χρονο μετα απορω ακομα πως το εχει! Να φανταστείτε το προηγουμενο κινητο της ηταν το samsung galaxy s mini κ το ειχε 5 χρόνια νομιζω!
  4. Γεια σας. Κατοχος εδω και 2,5 χρόνια του Samsung galaxy Ace 2 (καλό κινητό μου βγήκε) ήρθε η ώρα να αλλάξω. Αποφάσισα πως προτεραιότητα θα είναι η ποιότητα της καμερας (και δεν αναφέρομαι μονο στα pixels) καθως ως μανιακός με φωτογραφία δεν μπορώ να κουβαλαω συνεχεια την dslr μηχανη μου...θα ήθελα να μπορώ να βγαζω, όχι φυσικα ισάξιες ,αλλά καλές φωτογραφίες που μπορω να τις αποθηκεύσω στο αρχείο μου. Κατά τ άλλα, κανω χρηση facebook, μπαίνω σε ιστοσελίδες για νεα, λιγο viber και κανα παιχνιδι τυπου candy crash να περνάει η ώρα. Το κινητό να μη ξεπερνάει τα 300€ αν γίνεται...(να δω και πόση είναι και η επιδότηση μου από βόνταφον) Εριξα αρκετές ματιες στο φορουμ και μου άρεσαν Samsung Galaxy J5, A5, Huawei P8... Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτά;; Υπάρχει κάτι άλλο να προτείνετε;; Ευχαριστω :)
  5. Ρε παιδιά άνοιξα πριν λίγες μέρες τοπικ για επιλογη συσκευή (οικονομικής) και με παρέπεμψαν πολλοί σε αυτό! Εγώ νόμιζα ήταν 1 αλλά αυτο είναι 3. Τι εννοώ;; υπάρχουν Samsung Ace 1, 2, plus!! Τι έγινε και βγήκαν τόσα μοντέλα;; Άντε το 1 είναι παλιό, το 2 είναι ακριβούτσικο και το πιο φτηνό είναι το plus (δεν αναφέρομαι φυσικά σε αγορά μέσω ίντερνετ). ποιες οι διαφορές τους;; Εγω προσωπικά το θέλω για mails, twitter, ιντερνετ και να το χρησιμοποιώ σαν mp3 (άντε, κατεβάζω και 3 εφαρμογές να έχω). να πάω να χτυπήσω το plus από plaisio που είανι 129ευρα ή το 2 μέσω ιντερνετ στα 150ευρα;;
  6. Διάβασα όλες τις σελίδες (δεν ήταν και πολλές) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα! Θέλω μόνο να ρωτήσω πώς είναι το βίντεο;; τραβάω γενικά βιντεάκια και λέει πως είναι και HD...ηχός και εικόνα καλά;;
×
×
  • Create New...