Jump to content

dpapk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by dpapk

  1. ειναι καλυτερο ποιο ?να παιρνει data απο το κινητο που ειναι ηδη ετοιμο 3g?για να μην τελειωνει και η μπαταρια του ταμπλετ γρηγορα?

     

    Ναι είναι καλύτερο να παίρνεις από το κινητό όποτε θες. Άσε που το 3G στο tablet σε υποχρεώνει να αγοράσεις μία ακόμα κάρτα και να της βάζεις λεφτά για δεδομένα μέσα. Ενώ με το κινητό όποτε θες παίρνεις δεδομένα και μετά σταματάς. Πρόσεχε όμως γιατί θα τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία του κινητού όση ώρα το κάνεις αυτό.

  2. παιδια το 3g ειναι απαραιτητο?το εχω ξαναρωτησει και μου ειχε πει καποιος αντι να εχω 3g ενσωματωμενο να κανω wifi tethering μεσω του κινητου?ειναι καλυτερο αυτο?εξωτερικο δεκτη 3g δεν θελω.

     

    Τι εννοείς απαραίτητο; Αν ΘΕΣ να έχεις Internet παντού και έξω στο χωράφι, στον δρόμο κλπ τότε θες είτε 3G tablet είτε να κάνεις αυτό που σου λέει ο φίλος σου. Αν έχεις δεδομένα στο κινητό σου (και είναι Android, Apple, WP) κλπ τότε μπορείς να «συνδέσεις» το tablet σου στο κινητό ασύρματα και να του δίνεις Internet. Νομίζω οτι είναι καλύτερο αυτό.

  3. Η οθόνη αυτή δείχνει πρόβλημα με την RAM. Αυτό φυσικά δεν είναι απόλυτο. Με το bluescreenview μπορείς να δεις τι προκάλεσε την κάθε μπλε οθόνη, και αν όλες δείχνουν το ίδιο πρόβλημα μπορείς να βρεις ευκολότερα την λύση. Διάβασε και αυτό το πολύ καλό thread: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/

     

    Να'σαι καλά ούτε ήξερα οτι υπήρχε αυτό το bluescreenview! :happy:

  4. Χαίρομαι που δεν ειμαι ο μονος που του άρεσε παρα πολυ αν και διαφορετικο απο τα αλλα επισοδεια. Περιμενα να μην αρεσε σε αρκετους.

    Αρκετο γελειο και ετσι οπως θα επρεπε να ειναι ενας γάμος σε μια κωμική σειρα και δεν ειναι (βλεπε how i met your mother). Εξαιρετικο.

     

    Ελπιζω να μην καταληξει οπως αλλες βρετανικές σειρες που οι ηθοποιοι τους εγιναν διάσημοι και τελειωσαν προωρα (βλεπε the it crowd και αν και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει τελειωσει, το luther) αν και ειχαν να προσφερουν ακομη.

     

    Απόλυτα λογική η συνέχεια του επεισοδίου! Χοντρό το χιούμορ και ανατρεπτικό σε πολλές φορές, αλλά το αξίζει! Προτείνω να το δείτε όσοι δεν το έχετε κάνει.

  5. Ψάχνω να αγοράσω θήκη για καλύτερη τακτοποίηση των δύο εξωτερικών δισκων που έχω πάνω στο γραφείο μου. Υπάρχει κάτι στην αγορά; θέλω να κάνω εξοικονόμηση χώρου..

     

    Τι ακριβώς θες; Και τι μέγεθος/ίντσες σκληρούς έχεις;

  6. εγω ομως κανω βαρια χρηση... gamimg :lol: και θα χρειαστω τα windows και μαλιστα οχι τα 8 που εχω τωρα αλλα τα 7 γτ 2 παιχνιδια δεν εχουν βγει ακομα για 8 και κυριως επειδη ενα τηλεχειριστηριο κανει προβληματα

     

    Δε νομίζω οτι τα 8 είναι τόσο προβληματικά, μήπως κάνεις κάτι λάθος;

  7. Συμφωνώ. Κατ'αρχήν το Χόμπιτ είναι ένα βιβλίο απορώ γιατί το τραβήξανε τόσο πολύ. Επιπλέον είναι περισσότερο παραμύθι που απευθύνεται σε μικρότερες ηλικίες απ'ότι ο Άρχοντας οπότε λογικό να μην σου έκανε την ίδια αίσθηση :p

     

    To τραβάνε γιατί πολύ απλά πουλάει τρελά το όλο concept. Όσο για το παραμύθι ναι είναι λίγο πιο «παραμυθένιο» και αυτό περνάει από τις ταινίες θεωρώ (τις 2 δηλαδή μέχρι στιγμής). :)

  8. To ειδα εγω σημερα. Καλο ηταν, πολυ καλη ερμηνεια απο τον Ντι Καπριο και καλογυρισμενο απο τον Σκορτσεζε.

     

    Εχει και μια Μαργκοτ Ρομπι κολαση! :p

     

    Ο Di Caprio έχιε μια σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, με άριστες επιλογές ταινιών. Ψαγμένες, που του ταιριάζουν γάντι. Με εντυπωσιάζει με την σταθερότητα και την άνεση του στους ρόλους. Και αυτούς που τον «τσαλακώνουν» βλ. J Edgar Hoover.

  9. Κοιτα εβαλα την ενσωματομενη καρτα και δεν κρασαρε μονο ο σκληρος δεν μπουταρε μια φορα αλλα το αστειο ειναι πως παιζω στο παλιο pc με την καρτα γραφικων και δεν εχει κρασαρει στο παλιο απο την καρτα...δεν ξερω τα εχω χασει...θα δοκιμασω να αλλαξω καλωδιο θα βαλω αλλον σκληρο σε συνδιασμο με την καρτα ...ειδωμεν...τι να πω...

     

    Σκληρό πάντως θες νομίζω. :happy:

  10. Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι πολύ συχνά κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Αν και δεν συνηθίζω να σηκώνω το τηλέφωνο σε τέτοιες περιπτώσεις, επειδή ήταν επίμονες απάντησα. Όταν απάντησα άκουγα την φωνή μου στο βάθος να επαναλαμβάνεται και στο τέλος μια κοπέλα ζήτησε κάποιον Δημήτρη. :blink:

    Της είπα ότι είναι λάθος και το έκλεισα. Οι κλήσεις συνεχίστηκαν αμέσως μετά.

    Το περίεργο είναι ότι έχω την εντύπωση ότι χρεώθηκα 20 λεπτά. Είναι δυνατόν να χρεώνεσαι χωρίς να κάνεις εσύ κλήση;

    Οι κλήσεις συνεχίστηκαν σήμερα αλλά δεν απαντώ ξανά. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;

    Για να βάλω φραγή στις εισερχόμενες με απόκρυψη πρέπει να πάω σε κατάστημα cosmote;

    Κάθε σκέψη η γνώμη είναι ευπρόσδεκτη...

     

    Γίνεται να σου πάρουν λεφτά αν είναι οργανωμένοι οι τύποι. Μπορείς είτε να το ζητήσεις από την Cosmote όπως σου είπαν από πάνω, ή (αν το κινητό σου το επιτρέπει) να βάλεις κάποιο app που να σου φράζει κλήσεις με απόκρυψη και απλά να μην στις εμφανίζει ποτέ. :)

  11. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Σε router Technicolor δε μου ανάβει το λαμπακι του Ίντερνετ... Τι μπορει να φταίει; Παίζει να φταίνε οι πρίζες του σπιτιού η αν πειράξω κάτι στη σελίδα του ρούτερ παίζει να φτιάξει;

     

    Windows 7 χρησιμοποιώ στο λάπτοπ μου αν εχε κάποια σημασία

     

    Δε μας είπες, Internet έχεις; Αν ναι, τότε ή έχει καεί το λαμπάκι, είτε στο κόψανε :p

  12. τροφοδοτικό, όχι οτι 650 δεν θα φτάσουν, αλλά νομίζω πως η διαφορά με κάποιο λιγο πιο μεγάλο στα 750 ας πούμε δεν είναι τραγική. πάρε το ίδιο σε παραπάνω watt.

     

    Συμφωνώ, ειδικά για τροφοδοτικό οι τιμές είναι μικρές για τέτοια Watt, αξίζει να πάρεις το μεγαλύτερο. ;)

  13. Μετά την υπέροχη προσφορά της Humble Bundle αγόρασα το Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City (φυσικά και τα 2 σε Game Of The Year Edition με όλα τα extras και DLC's), όλη τη σειρά F.E.A.R και άλλα 5 παιχνίδια με 3-4 € οπότε φυσικά έχω λιώσει με τα Batman! Απερίγραπτο παιχνίδι το Arkham City!

     

    Arkham Asylum, επικό παιχνίδι, με τρελό story. Dark όπως του πρέπει! ;)

     

    Για να είμαι και on topic, μόλις τελείωσα COD: Ghosts και AC Black Flag. Ανυπομονώ για τα επόμενα.

  14.  

    ps: για ενα μηνα μετα την ληξη της ασφαλισης σου, καλύπτεσαι απο το επικουρικο για τα βασικα...

     

    Ισσχύει αυτό ακόμα και τώρα με τις αλλαγές στις ασφαλιστικές; Εννοώ μετά τα τελευταία κανόνια που χτύπησαν;

×
×
  • Create New...