Jump to content

JasonEV

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JasonEV

  1. Για πειτε ρε παιδια οσοι αναβαθμησατε, αξιζει; Απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει η oreo;
  2. Ισως λιγο αργα αλλα εγω ο μονος τροπος που βρηκα ηταν να αλλαξω launcher. Αν και στην αρχη το εκανα πειραματικα για να εχω απλα καποια εφε μεταβασης τελικα κατελειξα να ξεχασω εκεινα τα ενοχλητικα κολληματα μετα το ξεκλειδωμα του κινητου και να μην ξαναγυρισω στον stock. Εβαλα τον go launcher ex. Γρηγορος, ελαφρυς και απολυτα παραμετροποιησιμος.
  3. Εχω το ace ρουταρισμενο και εγκατεστησα το system clanup (πολυ καλη εφαρμογη) και προσπαθησα να βγαλω μερικες απο τις προεγκατεστημενες εφαρμογες. Εβγαλα το gmail, το προεγκατεστημενο office προγραμμα και μερικες ακομα εφαρμογες. Μετα κατεβασα και εβαλα μεσα στο system καποιες αλλες εφαρμογες οπως τον es explorer. το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο τοσες απεγκαταστησεις εχω καταληξει με 16 mb ελευθερα στο system και 58 στο data. ειναι κακο να εχει τοσο λιγο ελευθερο χωρο το system; Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο να εχω τοσο λιγο ελευθερο χωρο σε system και data για το πληθος των εφαρμογων που εχω. Ποσος ειναι ο default ελευθερος χωρος στο system του ace;
  4. Δεν ειναι καθολου απιστευτο. Χωρις εγκατεστημενες εφαρμογες, μολις βγαλμενο απ' το κουτι του και με μια γρηγορη καρτα μνημης ειναι απολυτα λογικη ταχυτητα.
  5. Αγορασα προσφατα ενα galaxy ace μεταχειρισμενο. Η απορια μου ειναι κατα ποσο μπορω να στρωσω τωρα την μπαταρια αν κανψω 3-4 πληρης αποφορτισεις. Ειναι δυνατον να βελτιωθει η αποδοτικοτητα της στα αρχικα της επιπεδα η αν εχει μεταχειριστει με ασχημο τροπο απο τον προηγουμενο κατοχο της δεν μπορω να κανω κατι.
×
×
  • Create New...