Jump to content

christina_my

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christina_my

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

christina_my's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σ ευχαριστώ , με βοήθησες πολύ να σκεφτώ κάποια πράγματα παραπάνω :)
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας ...! Τελικά το σκυλάκι δεν κατάφερα να το πάρω, το αγάπησε η φίλη μου και το κράτησε :lol::) Βρέθηκε όμως ένα μικρό ημίαιμο λυκοσκυλάκι, αδεσποτάκι, 5-6 μηνών που ψάχνει οικογένεια. Επειδή δεν έχω εμπειρία και αγχώνομαι ήδη :p το σκυλάκι να το έχω μόνιμα μέσα ακόμη και όταν λείπω (δουλεύω και θα μένει μοναχό του 8-10 ώρες τη μέρα), θα τραυματιστεί; Για τις ζημιές έχω προετοιμαστεί, βέβαια δεν ξέρω τι να περιμένω! Έχω μεγάλη αυλή αλλά τώρα που έχει τόσο κρύο πώς να το αφήσω έξω; Θα είναι εντάξει στο σπιτάκι του; Εθελοντές από φιλοζωική μου λένε να είναι πάντα μέσα, κοπέλα που φιλοξενεί αδέσποτα μου λέει να του πάρω crate. Από την εμπειρία σας τι μου προτέινετε γιατί έχω μπερδευτεί;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  3. Καλησπέρα!! Βρήκε μια φίλη μου ένα σκυλάκι κοριτσάκι, με χτυπημένο το ποδαρακι του και σκέφτομαι σοβαρά να το υιοθετήσω. Δυστυχώς εργάζομαι πολλές ώρες θα γυρίζω δλδ το βράδυ και με αγχώνει το ότι θα μένει μόνο του. Το σπίτι έχει αυλή οπότε θα εχει χώρο να κινηθεί και έχω σκοπό να το πηγαινω βολτα καθε βραδυ που θα γυρίζω. Το ξέρω ότι ενα ζωάκι θελει χρόνο και έχει ανάγκες, ωστόσο η φίλη έχει ήδη δυο αδέσποτα και σε όσες φιλοζωικές απευθύνθηκε δεν το δέχονται λόγω χώρου. Οπότε το σκυλάκι κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο. Μπορεί κάποιος που έχει κατοικίδιο και περιορισμένο χρόνο να μου δώσει κάποια συμβουλή πώς να το διαχειριστώ; Δεν είχα ποτέ κατοικίδιο και θέλω να του προσφέρω ότι καλυτερο μπορώ μιας και εχει ταλαιπωρηθει ήδη πολυ.
  4. Επειδή κι εγώ ψαχνω σε αυτές τις περιοχές, δε μου φαίνονται φθηνά τα ενοίκια για ένα αξιοπρεπές δυάρι! τουλάχιστον απ' ότι έχω κοιτάξει εγώ, 200-250 βρίσκεις σε παλιά πολυκατοικία και σίγουρα δεν ειναι επιπλωμένο! προσωπικά έχω απογοητευτεί, γτ θα πρέπει να επενδύσω και αρκετά να το επιπλώσω και με τους μισθούς που παίζουν τα 250 αν και ακούγεται καλή τιμή, εμένα μου φαινεται τσιμπημένο. Οι περιοχές βέβαια αποτελούν κομβικό σημείο με καλή συγκοινωνία
  5. Το θέμα μου είναι μόνο ότι μένω σε περιοχή που έχει μόνο kick boxing και αν και δεν έχω θέμα να ..μεταναστεύω, σχολάω αρκετά αργά από δουλειά και είτε θα είμαι κουρασμένη και άρα θα το αφήνω, είτε δε θα προλαβαίνω (πχ αν ειναι ως τις 8 ή 9 το βράδυ). Προσωπικά όταν κάτι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, δεσμεύομαι ως προς αυτό γι αυτό το λόγο και θέλω να αποφύγω το γυμναστήριο και το θεωρώ πλέον αναγκαστική επιλογή. 27 είμαι και έχω όρεξη και δεν έχω άλλες υποχρεώσεις πχ οικογένεια κτλ Νομίζω ότι εκτονώνεσαι κιόλας παρόλο που μπορεί να είναι απαιτητικό και κουραστικό το άθλημα.
  6. Καλημέρες!! Ξεθάβω το θέμα για να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία σε judo, kick boxing ή capoeira! Ή ποια πολεμική τέχνη θα πρότεινε κάποιος για εκγύμναση και ξεκούραση νου και σώματος!:p και όχι για αγώνες, καταπόνηση κτλ κτλ. Ασχολούμαι με απλό γυμναστήριο αλλά έχω βαρεθεί λιγάκι τα όργανα και το σχετικό τρόπο εκγύμνασης. Το ψάχνω για kick boxing αλλά μου είπαν πως πρέπει να συμμετάσχω και σε αγώνες ενώ εγώ χρειάζομαι ενδυνάμωση, γράμμωση και εκτόνωση. Ιδέες;;; Thanks!!
  7. Σ ευχαριστώ πολύ πολύ!! Προστέθηκαν στη λίστα "to buy" :lol:
  8. Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κανένας να προτείνει καλά αστυνομικά-μυστηρίου-θρίλερ μυθιστορήματα;; Έχω διαβάσει 2-3 με τον επιθεωρητή Μονταλμπάνο (αστυνομικά) και πρόσφατα ανακάλυψα το "Το μυστήριο του κίτρινου δωματίου". :rolleyes:
  9. @fragiad δες το "Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΣ" του Σκοτ Πεκ. Σήμερα θα ξεκινήσω το "Ο Λευκός τοίχος" του Παύλου Ιωαννίδη
  10. Σας ευχαριστώ παιδιά :D Σήμερα μου έφτιαξαν το πρόγραμμα. Σε λίγους μήνες θα χω γίνει Πετρουλάκη :lol:
  11. Σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο! Δυστυχώς λόγω περιορισμένου χρόνου δυσκολεύομαι να πηγαίνω πάνω από 2 φορές την εβδομάδα, απλά επειδή πάντα είχα καλή σχέση με τη γυμναστική - ακόμα και αν δεν ασχολιομουν με συνέπεια - και έκανα από παιδί καλή διατροφή, δεν έχω ανάγκη σε αυτή τη φάση από αυστηρό πρόγραμμα. Κυρίως ενδυνάμωση και σύσφιξη, καθώς και ανακούφιση από το θέμα της σκολίωσης που έχω, που το επιβαρύνει η καθιστική ζωή. Σ ευχαριστώ όμως για την απάντηση, σίγουρα θέλει δέσμευση ότι στόχο και αν έχει θέσει κάποιος! :)
  12. Έχει, απλά όλο τον κυνηγάω να μου φτιάξει πρόγραμμα.. Εδώ και 2 εβδομάδες μου το ετοιμάζει :mad: Δεν έχω θέμα γενικα, δε θέλω δλδ να αδυνατίσω, ενδυνάμωση και γράμμωση εν καιρώ. Απλά έλεγα αν γνωρίζει κάποιος σετ-επαναλήψεις, ή κανά καλό όργανο που γυμνάζει παράλληλα πολλές μυικές ομάδες ώστε να ασχολούμαι τώρα ώσπου να έχω στα χέρια μου το "κανονικό" πρόγραμμα (που κάτι μου λεει ότι θα είναι ίδιο με των άλλων, αντε να διαφέρει σε επαναλήψεις και βάρη)
  13. Καλημέρες!! Γράφτηκα πρόσφατα σε ένα γυμναστήριο της γειτονιάς μου και το έχω πάρει ζεστά το θέμα! Ελπίζω να μην τα παρατήσω πάλι :rolleyes: Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με το πρόγραμμα γυμναστικής που μπορώ να ακολουθησω;; Δύο φορές την εβδομάδα κάνει δουλειά;;
  14. Καλησπέρα και από εμένα. :) Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος σχετικά με τα εξ' αποστάσεως προγράμματα εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ. Έχω μεταπτυχιακό πάνω στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, αλλά επειδή η εταιρεία στην οποία είμαι ακουμπά αρκετά finance, σκεφτόμουν κάποιο πρόγραμμα όπως αυτό http://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php?catID=all&prID=116. Για MBA ούτε λόγος είναι πανάκριβο, αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή :cry:, το ίδιο και για κάποιο δεύτερο γενικότερα μεταπτυχιακό. Έχει κανείς σχετική εμπειρία;;;;
×
×
  • Create New...