Jump to content

atzemis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by atzemis

  1. Για σας παιδια. δεν μπορω αλλο τη BADA..εκανα υπομονη κανα δυο χρονια αλλα δε παει αλλο.το s8500 το γουσταρω πολυ, ειναι συσκευη για ολες τις απαιτησεις!!!....εκτος βεβαια οτι δεν εχει ANDROID...Για αυτο λοιπον ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε ANDROID η παμε για αλλο κινητο.;επισες αν τελικα το αλλαξω θελω να παρω ενα με δυο sim ενοειτε τουλαχιστον ισαξιο η καλυτερο...εχετε να μου προτεινετε καποιο;;ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθουν με το θεματακι!!!!!!
  2. καλησπερα παιδες ηθελα να ρωτησω αν μπορω να περασω στο κινητο ενα παιχνιδι που εχω στον υπολογιστη σε μορφη rar .υπαρχει τροπος;;;ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
  3. παιδια ξερει κανεις?εκεινη η εφαρμογη που ειχε ο music player που εβρισκε τα τραγουδια ...υπαρχει πουθενα η τελος????
  4. παιδια ξερει κανεις?εκεινη η εφαρμογη που ειχε ο music player που εβρισκε τα τραγουδια ...υπαρχει πουθενα η τελος????
  5. παιδια ξερει κανεις?εκεινη η εφαρμογη που ειχε ο music player που εβρισκε τα τραγουδια ...υπαρχει πουθενα η τελος????
  6. φιλε στη σελιδα 633 εχει τις οδηγιες και οτι αλλο χρειαζετε για αυτη την περιπτωση.δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω.το κινητο δουλευει πιο καλα απο πριν, χωρις κοληματα και αλλα περιεργα.οποιος εχει παρομοιο προβλημα, ανετα μπορει να το διορθωσει.Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!( μεγαλη υποθεση το φορουμ)εχω παθει πλακα!!!!!!
  7. λοιπον φιλε διαβασα τισ οδηγιες στα προηγουμενα post και θα προσπαθησω να το ζωντανεψω.ευχαριστω οτι και να γινει τελικα.
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΜΕΤΑ ΤΟ HARD RESET ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
×
×
  • Create New...