Jump to content

sider82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sider82

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

sider82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Sip Καλημερα παιδες. Δεν διαθέτει λογαριαμο για ιντερνετ κλήσεις?
  2. Καλησπέρα σε όλους. Θα χρειαστώ τα φώτα σας για τη SIP λειτουργία Έχω ένα νούμερο voip και το έχω εγκαταστήσει στο τηλεφωνό μου. Μέσω 3g τη κατανάλωση θα έχω σε ΜΒ; Έχω ακούσει για έναν κώδικα g.279
  3. Και τι θα μποροθσαμε να κανω για να το κανω ics??
  4. Καλημερα. να ρωτησω αν η samsung θα βγαλει αναβαθμηση για ic ?? οπως εκανε στο nexus??
  5. καλημερα παιδες!!! εχω ενα θεματακι με το κιν μου. δεν δουλευει η δονηση.
  6. καλισπερα παιδια θα ηθελα να μαθω πια custom rom ειναι καλη χωρις να κολαει το κιν και να μην τρωει πολυ μπαταρια. εχω βαλει την broodrom και δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος. εχετε να πρωτεινετε κατι? ευχαριστω.
  7. καλημερα παιδια προχθες δοκιμασα την nitro x 6.5 και το κιν μου κολαει αλλαξα και karnel και ελαβα την cranium φταιει το καρνελ η αλλο?
  8. καλημέρα παιδιά.. που θα μπορούσα να βρώ την NITROX 4.5?? ευχαριστώ
  9. για να μην τρωει πολυ μπαταρια αλλα και παλι τζιφος μια μερα μου κραταει
  10. την ταχυτητα του επεξεργαστη την ρχω στα 843. αλλα θα δοκιμασω αυτο που λες..
  11. καλημερα παιδες.... εχω βαλει εδω και δυο μερες την broodrom rc5 και το κιν μου μερικες φορεσ κολαει.. υπαρχει λυση???
  12. παω να κανς ξανα root και μου κολαει το super one clickν2.3.3.0 εχει και νεοτερη εκδοση; φταιει αυτο? προσπαθησα και απο αλλο pc και παλι τα ιδια κολαει
  13. καλησπερα σε ολους.. θα χρειαστω λιγη βοηθεια. ειχα σπασει το κιν μου με το super one click. και ημουν κανονικα ο διαχειριστησ. οταν περασα μια αλλη εκδοση φασματος χαθηκε το εικονιδιο του superuser. τι μπορω να κανω για να το ξαναβαλω; κατεβασα την εφαρμογη cwm manager και για να ανοιξειμοθ λεει οτι πρεπει να ειμαι ο διαχειριστης.. περιμενω τα φωτα σας:)
  14. ΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ RECOVERY ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SkyHigh V1.4d :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ... ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ RECOVERY MODE ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΚΑΡΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
×
×
  • Create New...