Jump to content

aaaaaaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aaaaaaa

  1. Εγώ πάντως πήρα μία Microsd 2 gb της sandisk από mediamarkt στα 32 ευρό και ούτε κολλάει ούτε τίποτα.
  2. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω τι μνήμες έχετε βάλει στα o2 ή htc αντίστοιχα. Σκέφτομαι να βάλω μία 2 gb microsd και βρήkα της kingston με 23.90 ευρό και της sandisk me 31.90 ευρό από mediamarkt και οι δύο μαζί με ανταπτοράκι.Είδα και από πλαίσιο την trancsend. Εσείς ποιές έχετε και ποιά προτιμάτε από αυτές τις δύο με γνώμονα την ταχύτητα και την αντοχή. Βρήκα και αυτά τα 2 λινκ που λογικά αυτές που είδα είναι, και η kingston έχει Lifetime σε σχέση με την sandisk που έχει 5 χρόνια από θέμα εγγύησης. http://www.mobilefun.co.uk/product/11252.htm http://www.mobilefun.co.uk/product/13032.htm
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά, από εχθές όλη μέρα αυτό σκαλίζω γιατί αύριο φεύγω για διακοπές και θέλω να το έχω έτοιμο αν και νομίζω ότι το ετοίμασα πλέον και από προγράμματα και από παιχνίδια και τα πάντα. Α και για να μην ξεχνιόμαστε του έκανα και overclock να δούμε που θα παίξει stable αν και από ότι διάβασα όλοι στα 247 παίζετε.
  4. Καλησπέρα σε όλους παιδιά, αν και είμαι καιρό γραμμένος στο forum αυτό είναι το πρώτο μου post μιάς και απόκτησα το πρώτο pda το οποίο είναι το O2 XDA ORBIT και είδα ότι το έχετε και άλλοι εδώ. Ελπίζω να είμαι στο σωστό topic μιάς και δεν βρήκα κάποιο για το orbit (αλήθεια γιατί δεν υπάρχει;). Φυσικά σαν νέος κάτοχος pda έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα τα φώτα σας. Ξεκινάω: 1)Τελικά με το htc p3300 είναι ίδιο με το 02 εκτός από το χρώμα και το όνομα; 2)Σε περίπτωση που θέλω να αγοράσω κάποιο αξεσουάρ(battery,car holder,γραφίδα..) θα παίρνω για το htc ή υπάρχει κάποιο ελληνικό κατάστημα με προιοντα για το orbit; 3)Με το overclock τι γίνετε έχει κάνει κανείς και μέχρι πόσο πάει stable και με ποιο πρόγραμμα; Δεν νομίζω να πάθει κάτι έτσι δεν είναι; Ρωτάω γιατί παρατηρώ πολλά κολλήματα όταν τρέχει πάνω από μία εφαρμογή ταυτόχρονα εκτός και αν φταίει που έχω μικρή μνήμη (256 mb microsd). 4)Με το wm6 που βγάλανε στο site τι γίνετε το έχει βάλει κανείς, παίζει καλά ή είναι πολύ βαρύ; 5)Εχω το destinator 6, Μπορώ να βάλω και το 7 για να το δοκιμάσω ή πρέπει να σβήσω το 6 πρώτα; 6)Το πρόβλημα με τα 90 km/h και πάνω που διάβασα για το htc ισχύει και για το δικό μας, δεν το έχω δοκιμάσει προς τα έξω γιατί εχθές το πήρα. 7)Όταν περνάω τις επαφές της sim στη συσκευή για να διορθώσω τα ονόματα που μου τα δείχνει αλαμπουρνέζικα μερικά, μετά δεν μπορώ να βρώ πώς να βλέπω μόνο τα ονόματα από τη συσκευή γιατί τα βλέπω διπλά τώρα. 8)Γενικά τι άλλα προβλήματα έχετε παρατηρήσει και πρέπει να τα ξέρω ή κάτι που πρέπει να προσέξω; 9)Κάνα καλό πρόγραμμα που πρέπει να έχω ανεξαρτήτου γούστου, είπαμε το πρώτο Pda είναι και δεν τα γνωρίζω… Ελπίζω να μην σας κούρασα και όποιος δεν βαριέται και γνωρίζει κάτι ας το πεί . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...