Jump to content

cvk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cvk

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

cvk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. cvk

    Honor 8

    GSMArena δείχνει υποστήριξη για LTE Cat 6 κανονικά (LTE Advanced = Cat. 6 or above). Το είχα ψάξει κι εγώ πριν το αγοράσω. Ήταν από τους λόγους κιόλας που το προτίμησα. Κινέζοι ρε φίλε, τι να πεις. Δε βγάζεις άκρη. Δεν άντεξα, πήρα και στο support εδώ Ελλάδα. Στο σύστημα έβλεπε υποστήριξη 4G/3G. 'Ομως το ίδιο εβλεπε και για Honor 6 αν και έχει 4G+ σίγουρα. Για το P10 εβλεπε όμως και 4G+. Εξυπηρετικότατοι παρόλα αυτά.
  2. cvk

    Honor 8

    Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Μήπως έχεις κάποιο reference ή κάπως να το εξακριβώσω κι εγώ γιατί κοντεύει να με τρελάνει; Γενικά, ακόμη και στα sites της Huawei/Honor αναφέρει πως υποστηρίζει "LTE FDD Category 6" στα 50Μbps και 300Μbps.
  3. cvk

    Honor 8

    Hello guys, έχω το Honor 8 FRD-L09, αναβαθμισμένο στην B389. Έχω τις εξής ερωτήσεις: Έχει κάποιος Cosmote και ενεργό το Carrier Aggregation / LTE Cat 6? Έχει δει σύνδεση στο 4G+ δίκτυο; Ίδια SIM, ίδια τοποθεσία (Αθήνα, κέντρο), με το Honor 6 βλέπω κανονικά το 4G+ δίκτυο. Με το Honor 8 βλέπω μόνο το 4G. Με την B389 δε βλέπω πλέον την επιλογή για ενεργοποίηση του Carrier Aggregation. Στο προηγούμενο ROM (Β380) yπήρχε, αν θυμάμαι σωστά, στις επιλογές του Mobile network και ήταν ενεργό by default. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος πως λείπει το setting; Αν κάποιος μπορεί να το δοκιμάσει, ή γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει. Ευχαριστώ! :)
  4. cvk

    Honor 6

    Καλησπέρα, Εχω το H60-L04 και περασα το ινδικο beta EMUI 4 Β807 (unlocked bootloader). Θελω να κανω rollback μονο για το λογο οτι δεν παιζει το 4G+. Κατα τ' αλλα το ROM ειναι αρκετα καλο. Ξερει κανεις καποιο τροπο για rollback σε EMUI 3.1? Υπαρχει rollback πακετο? Αυτο που εχω δοκιμασει ειναι με fastboot να flashαρω recovery, boot, system, cust απο EMUI 3.1. B521. Το κινητο ομως brickαρει και δεν προχωραει περα απο το boot logo. Το 3-button installation δουλευει για το H60-L04? Δεν εχω καταφερει να το πετυχω. Οποιος μπορει ας δωσει κανα hint! Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...