Jump to content

nikolis87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikolis87

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

nikolis87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποια να επιλέξω?? Ποιον κωδικό?? Ελληνικά θα έχει?? Θα χάσω τις προηγούμενες ρυθμίσεις μου ή όχι?? Αφού είναι επίσημη τησ Samsung γιατί χάνετε η εγγύηση??
  2. Με το KIES δεν γίνεται τίποτα!!!!!:mad::mad::mad: Λες να το κάνω έτσι?? Δεν χάνει καμια εγγύηση και τέτοια έτσι?? Δεν θα έχω τίποτα προβλήματα έτσι δεν είναι?? Ποια να επιλέξω?? Ελληνικά θα έχει?? Θα χάσω τις προηγούμενες ρυθμίσεις μου ή όχι??
  3. Πέρασα την BUKJ3... Ακολούθησα όλα τα βήματα και είχα μελετήσει αρκετά καλά προτού το κάνω!! Δεν πέρασα την ICS διότι ήθελα να το κάνω μέσω FOTA! Το KIES δεν συνδέεται ποτέ με το κινητό και μου λέει να επιλέξω στο κινητό την λειτοργεία PC Studio (PC Manager) αλλά δεν βρίσκω τίποτα τέτοιο! Κατέβασα και το New PC Studio αλλά ούτε αυτό συνδέεται με το κινητό!! Τι μπορώ να κάνω?? Θέλω απλά να περάσω την επίσημη ICS μεσω FOTA και να καταφέρω επιτέλουσ να συγχρονίσω το κινητό με το KIES!!
  4. Καλημέρα σε όλους!! Έχω σοβαρό πρόβλημα (έτσι νομίζω τουλάχιστον!) Το S2 μου το πήρα τον Νοέμβρη και του έκανα αναβάθμιση στην 2.3.5 BUKJ3 περίπου τον Ιανουάριο! Έπειτα σκέφτηκα να το rootάρω και το έκανα, αλλά άλλαξα γνώμη γιατί ήθελα να το πουλήσω και ξεrootαρα! Το εικονίδιο του Superuser δεν εξαφανίστηκε και σήμερα αφού ξαναπέρασα την επίσημη ROM της Samsung πάλι τα ίδια! Εκεί το εικονίδιο μέχρι που έσβησα το κινητό και εξαφανίστηκε! Θέλω να κάνω αναβάθμιση στην επίσημη ICS 4.0 αλλά δεν γίνεται ούτε μέσω KIES (από όταν πήρα το κινητό δεν συνδεόταν ποτέ) ούτε μέσω FOTA (όπως έγινε με την 2.3.5)!! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??
×
×
  • Create New...