Jump to content

argirisps

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About argirisps

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

argirisps's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. argirisps

    Sony Xperia T

    οσον αφορα για την orange οσο μπορεσα να ψαξω αυτα της γαλλιας ο θεος ξερει μονο ποτε θα παρουν αναβαθμιση! για ελβετια που ειπε ο φιλος διαβασα οτι καποια στιγμη ξεκλειδωνει αυτοματα μετα απο ενα χρονικο διαστημα! ετσι καταλαβα τουλαχιστον! εγω προσωπικα ακολουθησα τον οδηγο που εχει εδω και αν και ασχετος το εκανα root και περασα την εκδοση που ειχε! android 4.1.2 εκδοση 9.1.A.1.140! ολα καλα μεχρι στιγμης και το τηλ εγινε πιο γρηγορο στην αποκριση και τρωει λιγοτερη ram!
  2. argirisps

    Sony Xperia T

    καλησπερα φιλε το ιδιο συμβαινει και με εμενα! να φανταστω ειναι γαλλικο και εχει λογοτυπο της orange! κατι γινεται με αυτα δυστυχως! οποτε η μαλλον θελουμε ροοτ η δεν ξερω τι αλλο! καποιος φιλος και γνωστης αν μπορει ας μας διαφωτισει! ευχαριστω!
  3. argirisps

    Sony Xperia T

    μπα δυστυχως και με αυτο τιποτα! ευχαριστω πολυ παντως! αν ξερει κανεις και μπορει ας μου πει! το τηλ ειναι αγορασμενο απο το εσηοπ και στο κουτι γραφει fr οποτε λογικα ειναι απο Γαλλια! μου φαινεται δυσκολο αλλα ισως δεν εχει βγει ακομη η jelly bean για εκει!
  4. argirisps

    Sony Xperia T

    σε ευχαριστω πολυ φιλε θα το δοκιμασω τωρα!
  5. argirisps

    Sony Xperia T

    καλησπερα παιδια και απο μενα! μολις χτες πηρα και εγω το xperia t στα χερια μου! απο οτι βλεπω εχω ακομη την icecream και με το pc companion μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο! μηπως φταιει που ειναι απο γαλλια; να συμπληρωσω οτι ειμαι πολυ ερασιτεχνης σε αυτα και απλα θελω να κανω την αναβαθμιση χωρις παρελκομενα χαχα!
  6. παιδια μια βοηθεια! εκανα μια χαζομαρα! πηγα να πρασω το go keyboard αλλα δεν μου αρεσε! το εκανα απεγκατασταση αλλα τωρα μου βγαζει ενα πληκτρολογιο οτι να ναι και οχι αυτο που ειχα πριν! προσπαθω απο τις ρυθμισεις αλλα δεν τα καταφερνω! μπορει κανεις να μου πει πως το επαναφερω? και για να γινω πιο σαφης μαλλον εχει το πληκτρολογια που κατω δεξια και αριστερα εχει μαλλον κινεζικα και γιαπωνεζικα!
×
×
  • Create New...