Jump to content

tsitax69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsitax69

  1. Είχα το ίδιο πρόβλημα...δουλεύει κανονικότατα το port forwarding με 3g usb της cosmote..απλα πρεπει να ζητησεις απο την cosmote να σου ενεργοποιησουν το vpn και μετα να πας στις ρυθμισεις του router και να αλλαξεις εκει που λεει "APN" και να γραψεις "Vpn-internet" Ανοιγεις τις πορτες σου μετα στην συγκεκριμενη IP και τελος.. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Υπαρχει θεμα με τα καινουργια 3g usb sticks της Cosmote... Συγκεκριμενα μου εδωσαν το zte mf-668 στο οποιο ενω ειχα data στο κατεβασμα...δεν με αφηνε να βγαλω την συγκεκριμενη πορτα σαν Public...και αυτο μετα απο 3 μηνες που το εψαξα, που οι τεχνικοι της cosmote δεν ειχαν ιδεα και μετα με ευχαριστησαν που τους ενημερωσα..ανακαλυψα οτι επειδη το συγκεκριμενο 3g usb εχει δικο του interface στην 192.168.0.1 κανει conflit με οποιοδηποτε ρουτερ το συνδεσεις. Οποτε αντι να βλεπεις στο router την ip 77.10.13.xx βλεπεις την Ip του 3g moden 192.168.0.1
  2. Παιδια και εμενα εχει θεμα το wifi. Περασα Phoenix ROM και τωρα πια δεν συνδεεται σε ακνενα wifi. Προσπαθησα να φλασαρω και καινουργιους modem αλλα δεν βγαζω ακρη. Μπορει να βοηθσει καποιος? Εχω πελαγωσει..
  3. κανεις παιδια? γινεται να ξαναπερασω απο την αρχη ξανα ολη την official rom?
  4. παιδια βοηθεια .Ειχα την 2.3.4... εβαλα την 4.0.4 και ολα καλα μεχρι εκει..(εκτοσς το οτι μου εβγαζε στην αρχη "εγκατασταση εφαρμογων" που μαλλον εγκαθηστουσε τις εφαρμογες που ειχα ξειλωσει με το titanium.) τωρα εκανα root με τον 1ο τροπο αλλα με το που τελειωσε το root και ολα καλα κανω reboot ανοιγει το κινητο και κολλαει στο σημειο "εγκατασταση εφαρμογων" τι μπορει να φταει..τι να κανω τωρα?
×
×
  • Create New...