Jump to content

m4gma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About m4gma

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 24

m4gma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επίσης δεν δουλεύουν τα flash themes όπως και στο VL
  2. Γίνεται και από όλα σχεδόν τα κινητά που υποστηρίζουν java και λέγεται bloover ή κάπως έτσι. Επιπλέον είναι ελεύθερα διαθέσιμο. Το θέμα είναι όμως οτι αναπτύχθηκε ως proof of concept για να δείξει στις εταιρίες τις αδυναμίες του ΒΤ και για αυτό πλέον δεν δουλεύει σε κανένα σύγχρονο κινητό.:)
  3. Με την R4EA031 που έβαλα, το μόνο που παρατήρησα είναι οτι ελευθερώθηκε 1MB από τη μνήμη του τηλεφώνου (αδιάφορο). Αλλά μου τρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες και δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση :wacko:
  4. Ναι κανονικά στην τελευταία. Δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάτι αφού την έκανα σήμερα το πρωι, ίσως λίγο καλύτερο ήχο (πιο καθαρό) από το ηχείο, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου, αφού το διάβασα και πιο πάνω και ίσως επηρεάστηκα.
  5. Μόλις έκανα Update με το SEUS στην τελευταία. Το κινητό μου ήταν αρχικά VL, αλλά το έχω φλασάρει με το davinci οπότε φαντάζομαι πλέον και για το SEUS είναι unbranded αφού έχω κάνει και όλες τις προηγούμενες που είχαν βγει για unbranded :) Καλή τύχη
  6. Γιατί δεν το βγάζετε το VL βρε παιδιά; Αν ποτέ πάθει κάτι, το πάτε σε ένα μαγαζί, σας βάζουν πίσω το VL και η εγγύηση ισχύει κανονικά.(τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω) Και πλέον χωρίς το VL, κάνω όλες τις αναβαθμίσεις και έχω και πρόσβαση στα flash themes που απλά σπέρνουν!
  7. Μα και εγώ αυτό ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, αφού οτιδήποτε άλλο το βγάζει κανονικά. Υπόψιν την ίδια οθόνη αλλά από πιο κοντά (ένα μέρος της) και με τη λειτουργία macro την έβγαλε κανονικά.:wacko:
  8. Δεν νομίζω οτι είναι το ίδιο, αφού στα mp3 διαβάζει από την κάρτα μνήμης. Βέβαια δεν το έχω σκίσει στα mp3 ή στο ραδιόφωνο για να ξέρω τι παίζει. Πάντως ακούστε το εξής κουφό που μου συνέβη μόλις πριν 5 λεπτά. Ενώ βγάζω φωτογραφίες κανονικότατα, όταν δοκίμασα να βγάλω φωτό την οθόνη του υπολογιστή τη στιγμή που έτρεχε ένα compile στο freeBSD στο οποίο είχα συνδεθεί μέσω ssh (μαύρη οθόνη, πράσινα γράμματα), η φωτογραφία βγαίνει και αντί να δείξει τη λέξη "αποθήκευση...", γυρνάει σε κατάσταση αναμονής. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Πριν 1 λεπτό ακριβώς είχα βγάλει πάλι την ίδια οθόνη, αλλά ένα μικρό μέρος της από αρκετά κοντά. Δοκιμάζω να βγάλω μια άλλη φωτό, όλα καλά. Δοκιμάζω πάλι στην οθόνη του ssh, με ξαναπετάει στην αναμονή χωρίς να αποθηκεύσει τη φωτογραφία! Δοκιμάζω φωτό της οθόνης με τον firefox σε focus όλα καλά. Τι παίζει ρε παιδια? :wacko:
  9. Όντως αφού είναι unbranded θα έπρεπε να το βρει. Πριν 3 λεπτά έκανα αναβάθμιση το W800 ενός φίλου μέσω του SEUS ανετότατα και χωρίς να χαθούν μάλιστα τα δεδομένα από το κινητό του.
  10. Ναι και εμένα το πάνω κουμπί τρίζεί λίγο, αλλά φαντάζομαι είναι θέμα κατασκευής, γιατί η αίσθηση του είναι κανονική. Ελπίζω να είναι και ανθεκτικό.
  11. Λοιπόν απο οτι κατάλαβα αυτά τα 2 αρχεία είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν για ελλάδα/unbranded. Απλά τα κατεβάζεις. Δεν μπορείς να κάνεις get files, χωρίς login details από τον davinci. Τα αρχεία τα κατεβάζεις από το ftp που γράφω σε ένα μήνυμα πιο πάνω. Εγκαθιστάς το Sony Ericsoon Update Service από το site της SE (για να εγκατασταθούν οι drivers του καλωδίου) Εγκαθιστάς τον client 15.94 και τεστάρεις το καλώδιο ακολουθώντας τις οδηγίες. (επιλέγεις το DCU-60 πάνω δεξιά, αντί για COM1) Παίρνεις και ένα credit από davinci (σου έρχονται τα username/password σε email) και... ανοίγεις το πρόγραμμα. Ξετικάρεις όλα τα κουτάκια κάτω από τα αρχεία. Τικάρεις τα MAIN και FS και φορτώνεις τα αρχεία που κατέβασες. ΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟ FINALISATION!!! Πατάς flash. Ακολουθείς τις ίδιες διαδικασίες για να συνδέσεις το κινητό, όπως όταν τέσταρες το καλώδιο, και περιμένεις και προσεύχεσαι. Όταν τελειώσει, βγάζεις τη μπαταρία, περιμένεις για 5-10 δευτερόλεπτα και μετά τη βάζεις και το ανοίγεις. Θα αργήσει λίγο να φορτώσει το νεό firmware. Ελπίζω να τα είπα όλα. Εγώ έτσι το έκανα. Ας πουνε και οι άλλοι. Καλή τύχη
  12. Έχεις δίκιο, αυτό παρατήρησα και εγώ, μόνο στο δεξί βελάκι. Οπότε το απενεργοποίησα και όλα οκ (την απενεργοποίηση την κρατάει τουλάχιστον) ΥΓ: Ωραία τα flash themes αλλά πολύ βαριά! Κολλάει στο αρχικό μενού το κινητό συχνά, μέχρι να τα φορτώσει όλα. geovass ποια έκδοση λες. Εγώ έβαλα τα αρχεία που είπε ο φίλος hike (R4CK003) και το κάνει ακόμα. Το φλας βέβαια διορθώθηκε
  13. γιατί δεν το ήξερα! Ευχαριστώ (για άλλη μια φορά!) Καλά τα flash themes απλά ΣΠΕΡΝΟΥΝ!!!!!!!!!
  14. Το πάτησα, το πάτησα! Όλα καλά! (αν και έχασα 1-2 χρόνια από τη ζωή μου μέχρι να τελειώσει και να ανοίξει το κινητό με επιτυχία) Βέβαια, πάνω που είχα αρχίσει να συνηθίζω το VL menu, άλλαξε :lol: Μια απορία έχω μόνο. Πριν το πάνω βελάκι του τζόυστικ, πήγαινε στη συντόμευση (αυτό τώρα το κάνει το δεξί) και το δεξί πήγαινε στο ημερολόγιο. Όμως τώρα το πανω πάει στο playing now , το οποίο είναι ολίγον τι άχρηστο αφού υπάρχει το πορτοκαλί κουμπί αριστερά. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει? Όχι οτι με νοιάζει πολύ, αφού (με τη βοήθεια σας) κατάφερα να ξεφορτωθώ το VL, δεν με νοιάζει τπτ!
  15. Είσαι απλά θεός! ότι και να πω θα είναι λίγο. Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες με τον 15.95 και δεν γίνεται τίποτα! Ευχαριστώ! Με τον 15.94 στο τεστ μου έβγαλε αυτά. Μια απορία μόνο. Εκεί που λέει you must use CID49 files υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξω ή είναι τα αρχεία που είπες?
×
×
  • Create New...