Jump to content

skourlisdimitris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skourlisdimitris

  1. Δεν ξέρω με το ice cream μηπως έχει μικρότερη κατανάλωση η μπαταρία...Όσον αφορά τη φωτογραφία,εάν σκοπευεις να πάρεις καποια στιγμ 3Δ τηλεόραση,είναι κάτι διαφορετικό να βλέπεις τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου στερεοσκοπικά.Μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω πως μπορείς από eshop να το βρεις με 329Ε,νομιζω πως σε αυτά τα χρήματα είναι ο,τι καλύτερο.
  2. :( Δεν είναι πολύ χρήσιμο...Υπάρχουν τόσες και τόσες εφαρμογές οι οποίες είναι κλάσεις ανώτερες.Κάποιες είναι και πολύ οικονομικές και μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι χωρίς να χάσεις το στίγμα σου λόγω 3G σήματος.
  3. To taskkiller που νομίζω είναι επι πληρωμή(δε την έχω κατεβάσει από το official market) είναι πολύ καλή και θα σε καλύψει. Στην ουσία, φτιάχνεις μια blacklist των εφαρμογών που θέλεις να κλείνουν μόλις σβήνεις την οθόνη.Οι εφαρμογές δηλαδή, θα ξανα ανοίξουν κανονικά αλλά η εφαρμογή θα τις δει και θα τις ξανακλείσει.Χωρίς ροοτ είχα καταφέρει να ελευθερώνω 400ΜΒ ραμ ενώ τώρα που έχω διαγράψει εφαρμογές που δε χρησιμοποιώ, μπορεί να μου απελευθερώσει και 540ΜΒ ραμ.Είμαι πολύ ικανοποιημένος.Δοκίμασέ το και πες μου τη γνώμη σου.
  4. Κοίταξε,λογικά μιλώντας,χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου αποκλείεται να μη δουλεύει!Είναι μια εξωτερική πηγή ενέργειας που στην ουσία, φορτίζει το κινητό σου σα να συνδέεις τον φορτιστή σου. Για λύση ανάγκης οκ, είναι μια χαρά αλλά να το κουβαλάς και κάθε μέρα μαζί σου...θα σε βολέψει;Γιατί δε ρωτάς τα υπόλοιπα μέλη που έχουν αγοράσει μπαταρίες από ebay να σου πουν ποια να πάρεις;Φαντάζομαι περίπου τα ίδια χρήματα θα σου στοιχίσει και μια καλή μπαταρία, δεν είναι πιο βολικό; Και μια ερώτηση από εμένα, όσοι από εσάς, έχετε mhl adaptor, που δίνει έξοδο για hdmi, έχετε δοκιμάσει να βάλετε καλώδιο hdmi to vga που έχει στο ebay; Το εχει κάνει κανείς;
  5. Στο πείραμα που έκανα, περασε όλα τα στάδια. Αλλά πραγματικά, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι nonsense όχι sense.:lol: Μην ασχολείσαι.ΑΝ δε κάνω λάθος, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές προστασίας κλοπής στο μάρκετ που πιθανό είναι να είναι πολύ καλύτερες από αυτό που προσπάθησε να κάνει η htc.
  6. Αυτό που ήθελα να σου πω είναι πως αν στη φόρτιση έχεις και τρέχει από πίσω το spiderman και το need for speed και κανα δυο άλλες εφαρμογές που τραβάνε, σαφώς η φόρτιση θα είναι πιο αργή αλλα θα σου επιρρεάσει και την ξεφόρτιση της μπαταρίας. Το περίεργο με εσένα είναι που λες πως δεν έτρεχε ούτε ορατή ούτε καποια αόρατη εφαρμογή. Δοκίμασε την επόμενη φορά, πριν το φορτίσεις να κάνεις επανεκίνηση και να μας πεις το αποτέλεσμα, να δουμε αν αλλάζει κάτι. Όσο για το sense, λειτουργεί και δε λειτουργεί, είαι σε beta φάση. Έκανα κάποια πειράματα τελευταία, όταν το κινητό είναι στο ιντερνετ τότε μπορεί να στο βρει. Όταν έκανα κάποιες επανεκινήσεις στο κινητό, και συνδεόμουν ξανά στο ιντερνετ, έγαζε σφάλμα και δε το έβρισκε ή δε μπορούσε να κάνει την εικονική κλήση. Γενικότερα, δε μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από την "καινοτομία" της htc με το http://www.htcsense.com.
  7. Τα προβλήματα της φόρτισης τα έχετε με τη μαμα ρόμ;Υπάρχει περίπτωση να τρέχουν 2-3 παιχνιδια στο background?Εμένα μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις μου κάνει παιχνίδια η μπαταρία, αλλιώς είναι άψογη η συμπεριφορά της.Αν δεν παίξω και με νορμαλ χρήση ίντερνετ μπορεί να μου κρατήσει και σχεδόν 2 μέρες χωρίς φόρτιση.
  8. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Είναι μεσοβέζικες λύσεις, δε το συζητάμε!Εγώ το σκέφτομαι μόνο για όταν πάω για κάποια παρουσιάση σε πελάτη, να το συνδέω στην οθόνη του ήστην τηλεόραση της εταιρείας, εννοείται πως από την οθόνη του κινητού δε βολεύει με τίποτα.Στην ουσία το να πάρω το 18' λάπτοπ, δε χρειάζεται σε τίποτα, καθώς τα προγράμματα που θα χρησιμοποιήσω εκεί θα είναι μόνο ένας browser,ftp και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα που τα δούλευα ταχύτατα και σε pentium 2 με 1gb ram.Η canonical βέβαια έχει ανακοινώσει πως τα ubuntu της στην πορεία, θα γίνονται ένα με το android και μολις συνδέεται το κινητό στην τηλεόραση ή σε οθόνη θα μετατρέπεται σε desktop. Θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας δεν υπάρχει, γιατί για να συνδεθεί το κινητό με την τηλεόραση, χρειάζεται ταυτόχρονα να πέρνει και ρεύμα για να φορτίζεται και να δίνει και ενέργεια στον αντάπτορα.
  9. Κάνεις λάθος φίλε μου,ακόμα και στο official market αν ψάξεις υπάρχουν εφαρμογές πουσου απλοποιούν τη διαδικασία της εγκατάστασης. Επίσης, είναι πάρα πολλές οι ιστοσελίδες με tutorial "how to install linux/windows in your android device" http://androlinux.com/android-ubuntu-development/how-to-install-ubuntu-on-android/ Τέλος, αναμένουμε από την canonical να βγάλει λογισμικό για όλα τα android dual core κινητά που θα λειτουργεί παράλληλα με το ανδροιδ, με τη διαφορά πως μόλις γίνει η σύνδεση με οθόνη το κινητό μετατρέπεται σε 2πύρηνο desktop. Λοιπόν, υπάρχει κάποιος που έχει κάνει την εγκατάσταση και έχει μείνει ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του linux μέσω του κινητού;
  10. Ήθελα να ρωτήσω, έχει κάνει κανένας δοκιμή να εγκαταστήσει linux ή windows στο evo 3d? Βασικά με έχει ψήσει γιατί θα με βόλευε πολύ για παρουσίαση της δουλειας μου στους πελάτες, αντί να παίρνω laptop, να κρατάω μόνο το κινητό με τον mhl αντάπτορα, άντε και με το vga καλώδιο και να κάνω δουλειά άνετα!Εξάλλου και με τη ραμ που έχει άνετα φορτώνει όλα τα προγράμματα που θέλω.Κανείς που το έχει τεστάρει τόσο υπάρχει;Το θέμα πληκτρολογίου και ποντικιού λύνεται απ'ο,τι έχω ψάξει αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο mouse/keyboard.Εσεις;
  11. Ήθελα να αλλάξω ρομ,αλλά εδώ και 4 μέρες έχω διαβάσει τα προβλήματα όλων και μετάνιωσα.Τα δικά σου ποστ ειδικά μου άλλαξαν τη γνώμη.Ηθελαν να γίνω admin του κινητου για να σβήσω αχρηστα προγραμματα, και ειδικά τα widget για social media.Όπως φανταζομαι,το ξερετε, αλλά υπάρχουν προγραμματα που με το που συνδεθεί η συσκευη σε wifi και κάποιος έχει το αντιστοιχο προγραμματάκι, μπαίνει στο λογαριασμό σου και μπορεί να γράψει ο,τι θέλει.Οπότε όλα τα social widget φηγαν από τη συσκευή μου. Για το πληκτρολόγιο, αυτό που έχω να σου πω, είναι πως έψαχνα στο youtube για τις δυνατότητες του root evo 3d και ένας τύπος με μια εφαρμογή, έβαζε όποιο πληκτρολόγιο και ποντίκι ήθελε. Πρίν αγοράσεις ψάξε το λίγο. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  12. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!Τωρα το κάνω...Θα σου γράψω το αποτελεσμα! Βρήκε το αρχείο και μου ζήτησε εάν θέλω να κάνω update.Επέλεξα "Ναι".Κάνει unzip & updating.Update complete και έκανε reboot. Πλέον είμαι unlocked με 1.49.0007!!!Υπάρχει πρόβλημα που είμαι unlocked με s on;
  13. Kαλησπέρα σας, είμαι νέος στο forum, αλλά έχω διαβάσει όλο το post για να καταφέρω το πιο ΑΠΛΟ,να γίνω root! Θέλω τη βοήθειά σας! Δυστυχώς, λόγω ελλειπους πληροφόρησης, έκανα s-on μέσω htcdev.Έκανα όλες τις ενέργειες όπως περιγράφονται στο xda για s-on. Κατέβασα και αποθήκευσα στην κάρτα μνήμης το PG86IMG.zip. Είμαι στο fastboot & πατάω bootloader. Αποτέλεσμα: SD checking.... Loading [PG86DIAG.ZIP] No image! Loading...[pg86diag.nbh] no image or wrong image! Loading...[pg86img.zip] no image or wrong image Επιλέγω recovery με σκοπό να τρέξει από την sd το αρχείο που με κάνει root και απλά κάνει επανεκίνηση και μπαίνει ξανά στο σύστημα χωρίς καμία αλλαγή.Ποιο είναι το πρόβλημα; Βοηθήστε με σας παρακαλώ γιατί έχω χάσει 3 μέρες στην προσπάθειά μου να ηγηθώ του android μου!!! Το δοκίμασα σε ένα φίλο μου, αλλά δε λέει και πολλά.Στην ουσία είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείς. Εγώ επειδή στο πλαίσιο δε βρηκα το αυθεντικό της htc πήρα το αντιστοιχο της samsung με 35ευρω αν θυμάμαι καλα, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.Ο ήχος που δίνει είναι απίστευτος, δε μπορούσα να πιστέψω πως έπαιζα από το κινητό μου. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
×
×
  • Create New...