Jump to content

Omgous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Omgous

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Omgous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Omgous

    ZTE Nubia Z5S

    269 χωρις μεταφορικα απο αλιεξπρεςς το 32 ειναι! το λεω και γω επειδη με εχει αφησει ψιλο αφωνο το κινητο για τα πραγματα που φοραει-τιμη του
  2. Omgous

    ZTE Nubia Z5S

    θα δω πως θα γινει ... ισως βαλω ενα φιλο με χρεωστικη να μου κανει τη δουλεια! πιο παλικαρι εκανε ριβιου παιδες?με εχει ψησει αφανταστα το ζ5ς το 32 γβ!! ανυπομωνω να το παρω!! ποσες μερες κανει να ερθει περιπου ελλαδα? και ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος σελλερ? αν μπορειτε στειλτε λινκ με τη σελιδα του!ευχαριστω!!
  3. Omgous

    ZTE Nubia Z5S

    καλησπερα και απο μενα ... το διαβαζω απτην αρχη το ποστ αλλα δεν θυμομουν οτι εχω λογαριασμο σαυτο το φορουμ :p:lol: και γω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο σμαρτ φοουν ... το θεμα ειναι οτι δεν παιζει πιστωτικη(μονο χρεωστικη) ουτε προπληρωμενη καρτα! ενα 2ο θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδεα πως γινονται οι αγοραπωλησιες απαυτο το σαητ! πιο παλικαρι εχει κανει ρεβιου?υπαρχει καποιοι βιδεο? παντως το κινητο δειχνει τουμπανακι και στη καλυτερη τιμη που εχω βρει (οσο ενα sgs3)
  4. οπως?ποιον προτεινεις??
  5. στο θεμα λαντσκε'ι'π μοουντ... μπορουμε να εχουμε την αρχικη με καμια πατεντα σε πορτρετ μοουντ η δεν παιζει για κανενα λογο??
  6. εχει αναβαθμισει κανεις το ''εργαλειο'' σε χονε'υ'κομπ?εαν ναι επιδοσεις?? σκεφτομαι να το τσιμπησω το κινητακι και αποτι εχω διαβασει ειναι σωστο!!
×
×
  • Create New...