Jump to content

Giokaka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Giokaka

  1. Παιδιά εδώ και δέκα μέρες περίπου έχω παρατηρήσει ότι δεν μου μετράει παλμούς βήματα.... Και όταν κάνω μέτρηση χειροκίνητα δεν εκτελείται. Το πράσινο ledaki που ήταν μόνιμα αναμμένο ποια δεν είναι. Ανάβει όταν πατάω χειροκίνητη μέτρηση... Τι παίζει ξέρετε κάτι?
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια επειδη μου εσπασε το s5 επανηλθα στο νοκια5800 μεχρι να μου το αντικαταστησει η αφαλεια που εχω αλλα δεν εχω καθολου μνημη τηλεφωνου. εκανα hard reset αλλα τιποτα μονο 3.5mb εχω τα αλλα 82 δεν φαινεται που ειναι φαινονται σαν αλλα αρχεία. ΤΙ προτείνετε??
  3. καλημέρα, προς τον φίλο που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, το κινητό να χάνει το σήμα:

    φίλε, κάνε ότι γουστάρεις, εγώ έκανα πολλές προσπάθειες, όμως μετά την τρίτη επίσκεψη στο σέρβις το κινητό συνέχισε να χάνει το σήμα. Τι και αν άλλαξα μόντεμ, τι και αν άλλαξα ρομ, τι και αν το έστειλα στο σέρβις 3 φορές, μερικές φορές το κινητό βρίσκει το σήμα μόνο του, μερικές άλλες θέλει reboot.

    Root σε JB δεν έχει βγει ακόμα από CF, η μέθοδος του Philz όμως χρησιμοποιείται ευρέως. Από ότι έμαθα ο CF είπε πως θα βγάλει κάτι για gs2 σύντομα.

     

    Eμένα δέ βλέπει καθόλου τη sim. Όταν όμως την αναγνωρίζει πιάνει κανονικά σήμα. Βασικά όταν το έκανα rstart έπιανε κανονικά σήμα αλλά απο την πέμπτη γιοκ.

  4. Το πιο πιθανό είναι να το στείλουν και αυτοι στην Samsung αλλά καλά θα κανεις να το διευκρινήσεις πριν κάνεις οτιδήποτε.

    Αλλιως μια βόλτα απο θεσσαλονικη στην Samsung ειναι η πιο σοφή λύση :)

     

    Πάντως στο κωτσοβολο στα τρικαλα δεν το αφήνω αν μου πούν να το στε'ιλουν αυτοί. θα το πάω εγω απο μόνος μου. Δεν τους εμπιστέυομαι. Παιδία μια παράκληση Θεσ/νίκη Αθήνα Πειραιά που έχει καταστήματα?? Βόλο η Λάρισα υπαρχει τίποτα?:worry: ευχαριστώ

  5. Μάλλον θα σου επιστρέψουν τα χρήματα σου, χλωμή η αντικατάσταση μια που μετά το ξεστοκάρισμα αμφιβάλω αν θα έχουν συσκευές...

     

    Καλή τύχη![/QUO

     

    Ας μου επιστρέψουν τα λεφτά θα το πάρω απο αλλού (αν το βρώ) και θα μου μείνουν και 250 ευρώ. η θα πάρω το 3! Μακάρι να γίνει αυτό. Αντε θα δούμε την δευτέρα τι θα γίνει. Υπάρχει περίπτωση να μου πούνε να πάω σε κατάστημα τησ samsung ενώ το εχω αγοράσει απο τον κωτσόβολο?

  6. Δες μήπως έχει κανένα σκουπιδάκι στο σημείο που κάθεται η sim στη συσκευή

    μήπως να δοκίμαζες να καθαρίσεις λίγο τις επαφές του simreader με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε λίγο καθαρό οινόπνευμα; (ψάξε στο google στην τελική πως καθαρίζονται οι επαφές...)

     

    Διαφορετικά πας για service υποθέτω...

    Κοίταξα τις επαφές αλλα δεν μου φαίνονται βρώμικες. Τις πέρασα με μια στεγνη καθαρή μπατονέτα αλλα πάλι τίποτα. Βασικά την δευτέρα θα το πάω στον κωτσόβολο και θα απαιτήσω αλλαγή γιατι αν το ανοίξουν για σέρβις χαλαει η εγγύηση καθως στα τρίκαλα που είμαι δεν έχει καταστημα η samsung. ευχαριστώ φίλε μου.

  7. Δοκίμασε αρχικά αν βλέπει την σιμ απο ένα φίλο σου...

     

     

     

    Την βλέ[ω κανονικά την sim σε αλλο κινητό. Επίσης δοκίμασα και έβαλα και μια δευτερη sim αλλα ούτε την δεύτερη την βλέπει. Ουτε κωδικό pin δεν ζητάει. Σε μια δυο περιπτώσεις που μου έχει ζητήσει pin το κινητό δουλεύει κανονικά.:(

  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ SIM ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΩΔΙΚΟ PIN. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) ΑΛΛΑ ΤΗΝ SIM ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΕΧΩ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

     

    :!: Από Ομάδα Διαχείρισης

    Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

  9. πατα αντιμετωπιση προβληματων συνδεσης να επαναεγκαταστησει ξανα το kies

    Καλημερα, πριν λιγο καιρο μπηκα στο κοσμο του γαλαξια και εγω. Σημερα προσπαθησα να κανω αναβαθμιση αλλα το κιες δεν συνδεεται καθολου και οπς προτεινει ο φιλος παραπανω ετσι και εκανα πεντε με εξι φορες την επανεγκατασταση αλλα τιποτα. επιπλεον παω να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσω FOTA αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου.

    Φοραει 2.3.4 αντροιντ και εχω αριθμο κατασκευης gingerbreadΧWKI4 μπορει να μου πει καποιος σας παρακαλω αν κυκλοφορει πιο καινουργια εκδοση και αν ναι πως θα την κατεβασω αφου το κιες δεν δουλευει. ευχαριστω εκ των προτερων!

     

     

    Βρηκα λυση μιμαστορας. μπες στο παρακατω σαιτ. ειναι της σαμσουνγκ και εχει την τελευταια εκδοση του κιες.

    http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/SWUP/JSP εμενα αυτοι μου το αναγνωριζει το κινητο. τωρα μενει μονο να βρουμε αν υπαρχει λογισμικο για αναβαθμιση του 2.3.4

×
×
  • Create New...