Jump to content

Giokaka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giokaka

  1. Τιμή πλακέτας γιατί είμαι εκτός εγγύησης..? Το έχω δύο μισή χρόνια σίγουρα
  2. Παιδιά εδώ και δέκα μέρες περίπου έχω παρατηρήσει ότι δεν μου μετράει παλμούς βήματα.... Και όταν κάνω μέτρηση χειροκίνητα δεν εκτελείται. Το πράσινο ledaki που ήταν μόνιμα αναμμένο ποια δεν είναι. Ανάβει όταν πατάω χειροκίνητη μέτρηση... Τι παίζει ξέρετε κάτι?
  3. Εγω πριν δυο χρονια ακριβως πηρα το s8 τον ιουνιο μου εσπασε η οθονη. Στα public την αλλαξα με 240. Ευτυχως εμπαινε πιστωτικη σε 24 ατοκες δοσεις.
  4. δεν ξερω απο τα 347kb παντως που ειχε χωρο τωρα εγινε 3.7Mb μετα το hard reset.
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια επειδη μου εσπασε το s5 επανηλθα στο νοκια5800 μεχρι να μου το αντικαταστησει η αφαλεια που εχω αλλα δεν εχω καθολου μνημη τηλεφωνου. εκανα hard reset αλλα τιποτα μονο 3.5mb εχω τα αλλα 82 δεν φαινεται που ειναι φαινονται σαν αλλα αρχεία. ΤΙ προτείνετε??
  6. μπα δεν ειναι.... οποτε συνεχισουμε στην αναμονη
  7. :happy::happy::happy::happy::happy: Λετε να ήρθε το ελληνικό official update?? Μόλις άνοιξα το kies και έκανε update....
  8. δεν μου αρέσουν αυτά και δεν έχω σκοπό να δώσω τα λεφτά μου για κάτι που δέν μου αρέσει. Είμαι φανατικός της samsung και αν με διώξουν θα πάω apple.
  9. Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την ελληνική αναβάθμιση? Έλεος δεν καταλαβαίνουν οτι χάνουν κόσμο έτσι?? Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να μήν πάω στο SGS4 και να στραφώ στο iphone 5..... :ninja::!::!::!::!: είμαι κατατσαντισμένος
  10. Παιδία ξέρει κανένας αν έχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο το S G s2 που να φαίνεται οτι έχει πάρει υγρασία? αν Ναί που είναι αριβώς αυτό το σημείο?
  11. Eμένα δέ βλέπει καθόλου τη sim. Όταν όμως την αναγνωρίζει πιάνει κανονικά σήμα. Βασικά όταν το έκανα rstart έπιανε κανονικά σήμα αλλά απο την πέμπτη γιοκ.
  12. Πάντως στο κωτσοβολο στα τρικαλα δεν το αφήνω αν μου πούν να το στε'ιλουν αυτοί. θα το πάω εγω απο μόνος μου. Δεν τους εμπιστέυομαι. Παιδία μια παράκληση Θεσ/νίκη Αθήνα Πειραιά που έχει καταστήματα?? Βόλο η Λάρισα υπαρχει τίποτα?:worry: ευχαριστώ
  13. Κοίταξα τις επαφές αλλα δεν μου φαίνονται βρώμικες. Τις πέρασα με μια στεγνη καθαρή μπατονέτα αλλα πάλι τίποτα. Βασικά την δευτέρα θα το πάω στον κωτσόβολο και θα απαιτήσω αλλαγή γιατι αν το ανοίξουν για σέρβις χαλαει η εγγύηση καθως στα τρίκαλα που είμαι δεν έχει καταστημα η samsung. ευχαριστώ φίλε μου.
  14. Την βλέ[ω κανονικά την sim σε αλλο κινητό. Επίσης δοκίμασα και έβαλα και μια δευτερη sim αλλα ούτε την δεύτερη την βλέπει. Ουτε κωδικό pin δεν ζητάει. Σε μια δυο περιπτώσεις που μου έχει ζητήσει pin το κινητό δουλεύει κανονικά.:(
  15. ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ SIM ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΩΔΙΚΟ PIN. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΣΗΜΕΡΑ (ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) ΑΛΛΑ ΤΗΝ SIM ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΕΧΩ 10 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  16. Καλημερα, πριν λιγο καιρο μπηκα στο κοσμο του γαλαξια και εγω. Σημερα προσπαθησα να κανω αναβαθμιση αλλα το κιες δεν συνδεεται καθολου και οπς προτεινει ο φιλος παραπανω ετσι και εκανα πεντε με εξι φορες την επανεγκατασταση αλλα τιποτα. επιπλεον παω να κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσω FOTA αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου. Φοραει 2.3.4 αντροιντ και εχω αριθμο κατασκευης gingerbreadΧWKI4 μπορει να μου πει καποιος σας παρακαλω αν κυκλοφορει πιο καινουργια εκδοση και αν ναι πως θα την κατεβασω αφου το κιες δεν δουλευει. ευχαριστω εκ των προτερων! Βρηκα λυση μιμαστορας. μπες στο παρακατω σαιτ. ειναι της σαμσουνγκ και εχει την τελευταια εκδοση του κιες. http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/SWUP/JSP εμενα αυτοι μου το αναγνωριζει το κινητο. τωρα μενει μονο να βρουμε αν υπαρχει λογισμικο για αναβαθμιση του 2.3.4
×
×
  • Create New...