Jump to content

skelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

skelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αρκετεσ φορες συμβαινει νεοι χρηστεσ στο ali να βαζουν προσφορες για να ανεβασουν το ratio .... οχι ομως με τετοια διαφορα τιμης.
  2. Το τελευταιο διαστημα αρχισε να χανει το σημα .... ειμαι με την 1.04 μεσα και εχς δυο sim μια wind και μια micro vofafone. Δεν εχει σχεση εαν δεχομαι κληση ει αν ειναι το τηλεφωνο σε αναμονη απλως χανει και τα 2 σηματα . Αυτο γινεται πανω απο 10 φορεσ τη μερα. Εχει κανενας παρομοιο προβλημα?
  3. εχει συνδεθει κανενασ σε wifi rooter στα 5g ?
  4. δε ξεκιναει με τιποτα ... εφοσων ειμαι στην 1.01 να περασω την 1.04 με cwm?
  5. εχει σχεση που ειμαι με win8? μολισ το εκανα ενανε αναγνωρηση του τηλ αλλα δεν προχοραει
  6. ακολου8ησα τον οδηγο ομως σεν ξεκιναει το install ειμαι με 1.01 και εχω περασει τους drivers v4150 MTK65xx ADB VCOM Driver Download καμια ιδεα?
  7. σαν τελευταια λυση και πριν την πεταξεις ... κανε φορματ και αν το αναγνωρησει δοκιμασε αυτο : http://www.easeus.com/datarecoverywizard/recover-formatted-partition.htm
  8. εχς αγορασει απο το ebay ενα back cover μαζι με το brezel για να αλλαξω χρομα στο κινητο μου . Βρικα ενα video στο youtube και θελω να ρωτησω αν το εχει κανει κανενας http://www.formymobile.co.uk/galaxys2disassembly.php#.UtLadNJ_tEA
  9. [quote=alexanderpalamas;5115392 Η μπαταρια ειναι imitation δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο. με ημιτατιον μπαταρια οταν αδειαζει τελειως το τηλεφωνο δεν φορτιζει ουτε ανοιγει μετα ... προσωπικα το λυνω το προβλημα αφηνοντας το αρκετες ωρεσ να φορτησει... φιλικα
  10. Μια απο τα ιδια ειχα παθει και εγω με το Galaxy s2 που ειχα μονο που το δικο μου ειχε μπει σε flight mode λογω corrupted efs folder. Μου λεγαν ανοησιες οτι το εχουν στον server και περιμενουν απαντηση απο την Samsung. (δεν μας απανταει ο server ελεγαν). Ε παση εριπτωση ειναι θεμιτο να μη μπορει καποιος να επισκευαζει τα παντα ομως ειναι αισχρο (και ειναι ο λογος που ποσταρω μετα απο ενα χρονο) να σε κοροιδευουν στα μουτρα σου οπως και τον φιλο που ανοιξε το νημα , πιθανως και αλλους. Και εμενα 3 ημερες μου ειχαν πει και κοστος 30 euro ενω περασαν 45 ημερες δουλευοντας με (λες και δεν υπαρχουν σιτε τα οποια να λενε πως γιεται το restore στο imei) και στο τελος να μου ζητανε και 20 euro. ΑΠΑΤΗ ο τυπος.
  11. Εκανα το jig,εβαλα και το F3 απο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 και μου δειχνει: kernel 2.6.35.7-i9100xwkf3-cl276555root@DELL101#2 No GINGERBREAD.XWKF3 ειμαι ετοιμος για τη Samsung?
  12. Ο EFS είναι τελείως κενός και το imei είναι 00000000000000 έκανα μια τυπική αναβάθμιση με την ligtin rom δούλεψε κανονικά το κινητό και μετά μπήκε μόνο του σε flight mode την οποία δε μπορούσα να βγάλω με τίποτα. Τα κακά μαντάτα ήρθαν στο restart που δε μπορούσε να συνδεθεί σε δίκτυο. Οι λύσεις που δοκίμασα είναι σχεδόν όσες υπάρχουν στο νετ χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε το κολπάκι με τον hex editor δούλεψε με δανεικό nv_data.bin Μονό με εξοπλισμό πχ το samsung tool της z3x έχουν καταφέρει να επαναφέρουν το imei. Έχει ακούσει κανένας κανένα μαγαζί που μπορεί να το επισκευαστεί διότι το έχω 3 βδομάδες σε ένα και με έχουν στο περίμενε. Το jig με stock rom και samsung το έχω σαν ύστατη λύση, διότι πιστεύω πως δε θα το καλύψει η εγγύηση και θα μου τον πιάσουν.
  13. το ίδιο πρόβλημα μετά από αναβάθμιση παρουσιάστηκε και εμένα. Δυστυχώς δεν έχω backup του efs folder... Ξέρει κανένας κανένα "υπεύθυνο" service για να το πάω , η να δοκιμάσω στη samsung ;
×
×
  • Create New...