Jump to content

johnmobile

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnmobile

  1. Φιλε Αργυρη σε ευχαριστω πολυ , εισαι φοβερος! Επιτέλους έκανα εγκατασταση , έπρεπε να αγορασω όμως το mobile odin. Επισης δεν χρειαστηκε να τρεχω το triangle away.apk , μου εμφανιζει παντα οτι εχω no updates και γνησιο samsung rom. Δεν το εχω δει ποτε αυτο το τριγωνακι. το root και το cwm ειναι όπως τα έιπες. Δεν παίζει απλα η εφαρμογη εγγραφη φωνης, αλλα θα περιμένω καποια νεωτερη έκδοση. H Alba v3 τί λέει; Αν χρειαστει να την εγκαταστησω παω απο το download mode και φλασαρω , όπως έκανα με την Alba v2 ; Επισης εγω αγορασα το κινητο , χωρις να το έχω δει απο κοντα , απλα το ειδα απο το ιντερνετ. Δεν το αλλαζω με τιποτα , και είναι μαυρο , με μαυρο background, και απλα φαινονται τα εικονιδια!! εχω παρει και αυτη την θηκη , οπου κανω το κινητο TV: http://www.amazon.de/Stilgut-Ultraslim-Version-Pr%C3%A4sentationsfunktion-Samsung/dp/B006PSRVXA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335306944&sr=8-1 thanks !!!!!
  2. Γεια σου φιλε. Θα σε βοηθουσα, γιατι εκανα προχτες εγκατασταση, αλλα μπορει να εκανα κατι στραβα .για αυτο ζηταω και εγω βοηθεια Καλησπερα σας. Βοηθεια φιλαρακια , Εκανα για πρώτη φορα αναβαθμηση απο το 2.3.6 (γερμανιας DBT) που είχε στην αγορα του note -> σε 4.0.3 Αlba. -> AlBa_ZCLP6_ICS_Full_Repack_plus δειτε παρακάτω τα βηματα αν καταλαβα σωστα απο την βιβλο και πειτε μου τι είναι λαθος στο τελος: - είχα version βασικου φασματος: Ν7000ΧΧLB2 / kernel: 2.3.6.7-N7000XXLC1-CL103701 εκανα Βηματα: - εγκατεστησα kies 2.3.0 για drivers , εγκατεστησα odin 1.85 , εκανα downgrade την pre-rooted N7000XXLA4.DBT , εχω DBT χωρα αγορας - εγινε σωστα root , εκανα επισης mobile odin και Abyssnote Kernel σωστα, εγινε σωστα το EFS backup συμφωνα με τα βηματα - εγκατεστησα την custom rom Alba, συμφωνα με τα βηματα (βιβλος custom rom) σωστα. - δεν εκανα restore με το titanium backup , γιατι εκανα δευτερο backup απο το 4.0.3 πανω στο παλαιο και εχασα τα παλαια. Προβληματα: 1. Δεν έχω πλέων root , ενω την πρώτη ημερα υπηρχε. Εκανα about phone/software update και μου ζητησε register , οπου έκανα. Μηπως φταιει αυτο , γιατι δεν το ελεγξα; 2. Δεν εχω ελληνικο πληκτρολογιο. 3. Με Το counter εχω προβλημα,πως τον βλεπω και πως το φτιαχνω όπως ηταν πριν΄; 4. Αν θελω να ξαναπερασω το παλαιο 2.3.6, το κανω απλα με odin και αν θελω να ξαναεγκαταστησω το 4.0.3 , το κανω οπως τα customized roms με root; ευχαριστω πολυ Γιαννης
  3. Εκανα τεστ με το SD card tester μεσα απο το note και εχω τα παρακατω αποτελεσματα: για αρχειο 300 MB: internal memory , write 8.08 mb/s - read 24 mb/s external 64GB 6 class XC , write 7mb/s - read 13 mb/s παντως ακανα εγγραφη HD video και δεν βλέπω καθυστερηση. Γιάννης Ακριβώς Αργύρη όπως το έγραψες . Τώρα για αυτο που λέει ο φίλος Acer , απο ότι φαίνεται ισχύει , αλλα δεν γνωρίζω ποσο είναι το όριο του fat32 (για να το αναγνωρισει το note). Ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα. Προχωραω στο διαβασμα των οδηγιών ,γιατι ο Ethis είναι μία σταθερη αξία του forun ,όπως βλέπω. ευχαριστω , θα τα πουμε συντομα... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  4. Γεια σας παιδες και Χρονια πολλα. Ενημερωτικα , εξοπλισα το θηριο με + 64GB -> συνολο 76GB, με τιμη περιπου 80euro , απο amazon.de για οποιον ενδιαφερεται: http://www.amazon.de/gp/product/B005LFT40G/ref=oh_o05_s00_i03_details Βλέπω ότι έχετε κανει αρκετα βηματα προς ICS. Πρεπει να ακολουθησω και εγω , οποτε ελπίζω να με βοηθησετε σε περιπτωση που μπλοκαρω καπου , αφου διαβασω τα τελευταια posts! thanks Γιαννης:)
  5. Καλησπερα σας. Ειμαι νεος στο συγκεκριμενο forum , αλλα ημουν μελος στο παλαιοτερο Samsung H1 . Παραλαμβανω την Δευτερα το S-note 16 GB (sim lock free) απο καταστημα Γερμανιας (Saturn) 509 Ευρο, αγορασμενο απο τους γονεις μου. Ομως χρειαζομαι το 32 GB version , το οποιο μεχρι τωρα δεν το ειχα βρει να πωλειτε , μεχρι που το εψαξα σε παλιοτερες αναφορες εδω , και αναφερετε κατι για expansys. Θελω να ρωτησω τα παρακατω: 1. εαν αγορασω την εκδοση 32 GB και προσθεσω 32 GB, θα λειτουργει με 64GB καθως θα εχει ελληνικα απο το παρακαω site expansys; 2. Μπορω απο το site να προοθησω το κινιτο (16GB) προς πωληση και σε καλυτερη τιμη απο την αγορα του, επειδη δεν θα το χρησιμοποιησω, γιατι διαβασα στους ορους ότι , πρεπει να εχω 150 ημερες συνδρομη + πολλα μηνυματα. Ημουν μελος στο Sam-H1, αλλα δεν θυμαμαι ουτε ονομα χρηστη ουτε κωδικο ευχαριστω πολυ! :)
×
×
  • Create New...