Jump to content

cor_fu_do

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cor_fu_do

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

cor_fu_do's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστώ για την απάντηση.....έχω δει τον οδηγό και παρακάτω νομίζω μήνυμα 14 λέει ότι αυτός ο οδηγός δεν κάνει για την έκδοση 2.3.6....... ούτε το κινητό μου είναι το i γι'αυτό και ζήτησα βοήθεια........αν σε κάτι είμαι λάθος σε παρακαλώ να με διορθώσεις......
  2. χρειάζομαι την βοήθεια σας!!θέμα πρώτο....έχω το galaxy ace gt-s5830 με έκδοση android 2.3.6......το αγόρασα από birdphone πριν από 6 μήνες αφού με είχαν ενημερώσει ότι τα ελληνικά τα έχουν περάσει πρόσθετα... ψάχνοντας τότε για το κινητό είχα διαβάσει για το root αλλά απέφευγα να το κάνω για λόγους εγγυήσεις κτλ. αλλά πλέον μου είναι απαραίτητο... έχω όμως το εξής θέμα στις πληροφορίες του κινητού στην έκδοση kernel γράφει root@DELL86#1...τι είναι αυτό και τι σημαίνει; επίσης θα ήθελα προτάσεις για καινούρια μπαταρία..... ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
  3. καλησπερα...εχω το htc desire κ πριν λιγο καιρο αποφασισα μιας και δεν εβρισκα νεες ενημερωσεις για το λογισμικο μου να το αντικαταστησω με ενα που βρηκα και καλα σε 2.3.3 gingerbread...αν και εγραφε πως υπαρχει ρισκο για το κινητο πηρα την αποφαση και το εκανα,και ευτυχως δουλεψε κανονικοτατα αλλα αυτη την σιγμη αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα να μου πειτε αν οντως φταιει το λογισμικο μου γι'αυτο η κατι αλλο....το κινητο πλεον δεν κανει επιτυχεις ενημερωσεις σε διαφορα προγραμματα που εχω οπως π.χ.facebook,google maps,adobe flash player κ πλεον η μνημη του κινητου ειναι στα ορια και απ'οτι φαινεται δεν χωραει τις νεες ενημερωσεις....επισης με την αλλαγη αυτου του λογισμικου αλλαξε η χρηση του κινητου στην εντολη που οταν το κινητο ηταν κλειστο κ του πατουσα το πληκτρο που μειωνει την ενταση και το πληκτρο ενεργοποιησης και τοτε εκανε boot και μου εδινε τις επιλογες hard reset,boot και recovery πλεον δεν ανταποκρινεται,δηλαδη οταν το κανω αυτο το κινητο παραμενει κλειστο και δεν ανταποκρινεται......ας με βοηθησει καποιος...ευχαριστω...!!!
  4. καλησπερα...εχω το htc desire κ πριν λιγο καιρο αποφασισα μιας και δεν εβρισκα νεες ενημερωσεις για το λογισμικο μου να το αντικαταστησω με ενα που βρηκα και καλα σε 2.3.3 gingerbread...αν και εγραφε πως υπαρχει ρισκο για το κινητο πηρα την αποφαση και το εκανα,και ευτυχως δουλεψε κανονικοτατα αλλα αυτη την σιγμη αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα να μου πειτε αν οντως φταιει το λογισμικο μου γι'αυτο η κατι αλλο....το κινητο πλεον δεν κανει επιτυχεις ενημερωσεις σε διαφορα προγραμματα που εχω οπως π.χ.facebook,google maps,adobe flash player κ πλεον η μνημη του κινητου ειναι στα ορια και απ'οτι φαινεται δεν χωραει τις νεες ενημερωσεις....επισης με την αλλαγη αυτου του λογισμικου αλλαξε η χρηση του κινητου στην εντολη που οταν το κινητο ηταν κλειστο κ του πατουσα το πληκτρο που μειωνει την ενταση και το πληκτρο ενεργοποιησης και τοτε εκανε boot και μου εδινε τις επιλογες hard reset,boot και recovery πλεον δεν ανταποκρινεται,δηλαδη οταν το κανω αυτο το κινητο παραμενει κλειστο και δεν ανταποκρινεται......ας με βοηθησει καποιος...ευχαριστω...!!!
  5. ευχαριστώ ξανά...η λύση ήταν απλή......εγώ το έκανα δύσκολο......!!!!:O
  6. σ'ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις αλλά κάτι άλλο δεν έχω κάνει και δεν μου το βγάζει αυτό το + που λες ......δοκίμασα να αντιγράψω τις επαφές απο την sim στο κινητό.....μήπως και αλλά πάλι τίποτα.....όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ!!!
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ (ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΨΑΞΩ.....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ;;;
×
×
  • Create New...